Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ilus
Postów 490
Data rejestracji 15.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponawiam pytania, szczególnie to 1 Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już napisałam do nich maila, poprzez formularz kontaktowy proponuję to samo, może jak więcej osób napisze, to coś z tym zrobię, bo jak jedna to mogą nie zareagować, wiadomo, jak to czasami z organizatorami bywa
Chyba, że ktoś poradzi coś jeszcze innego... ?:) Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam w tamtym miesiącu, odesłałam dane bez problemu. Teraz klikam na formularz i mam komunikat: Twój e-mail znajduję się w bazie. Czy mam rozumieć to, że już nie chcą mojego adresu, bo już go posiadają?
Natomiast moja mama wygrała w tym miesiącu pierwszy raz. Wpisała dane, kliknęła wyślij i pojawił się komunikat o nieoczekiwanym błędzie i aby spróbować później. Tylko, że później już jak klikamy na odnośnik do formularza to wyskakuje już tylko ten błąd, a nie miejsce do wpisania danych, więc nie wiem, czy w ogóle da się je jeszcze wprowadzić
proszę o pomoc w obu przypadkach Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O, nie wiedziałam. Myślałam, że sprawniej działają i że konkurs okazał się być konkursem-widmo. Ale skoro tak...to czekamy Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs skończył się 30 sierpnia i nie pozostało po nim ani śladu, ani wyników....a może coś przeoczyłam? Ktoś coś wie więcej, niż ja? Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja Ci ułatwię
To jest moja recenzja, która została nagrodzona:
http://czytajzvic...352905,recenzja.html
i którą pisałam samodzielnie bo nie toleruje plagiatów Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie dostałam...musimy chyba cierpliwie czekać Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też wkurza streetcom! właśnie za takie nierówne traktowanie ludzi z prowincji mogli od razu w zasadach napisać, że szansę do kampanii mają tylko ludzie z dużych miast, a tak robią tylko ludziom nadzieję aż czasami mam ochotę do nich napisać maila za tą dyskryminację!!! i oświecić ich, że w mniejszych miejscowościach też ludzie gotują obiady, myją zęby... Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo, jeszcze nigdy nic choć oświadczenie odesłałam...
Może mylne, ale odnoszę wrażenie, że w większości zawsze ludzie z większych miast się łapią... Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A no może, chyba zależy kto kiedy wysyłał ja wysyłałam do nich niedawno i dziś akurat w tych godzinach dzwonili do mnie i do taty. Z tym, że mój tata miał właśnie taką sytuację, jak ktoś wyżej opisał - nikt się nie odezwał i rozmowę urwało Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli braliście udział w konkursie Toyota Bank, to dzisiaj właśnie w tych godzinach i z numeru zastrzeżonego dzwonili z pytaniem, czy macie ochotę założyć u nich konto bankowe Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już mam dziękuję Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, dziękuję serdecznie
powinnam już wiedzieć
A jak wysłałam wcześniej sms, odkryłam już płytkę kilka dni temu to taka możliwość już przepadła chyba? Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane