Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ilus
Postów 490
Data rejestracji 15.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a proszę Zduńska Wola... no proszę Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, tylko rok Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to w takim razie spróbuj trudno wyrokować, zależy do kogo się trafi... dwa razy wygrały u mnie teksty ambitne, ale też wygrały teksty banalne... ehh loteria Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
troszkę rymy częstochowskie, ale możesz spróbować. też takimi wygrałam chociaż może pokombinuj, żeby dwa ostatnie rymy były inne, a nie wszystkie -ała, -ała, -ała Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, ja z tych wieczornych nigdy szczęścia nie miałam
Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja sprawdzałam to też i niestety tekst po północy nie wygrał...
za to wygrały teksty z 9tej rano i ok. 16-17 Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę podobnie, aczkolwiek nie wydaje mi się, żeby losowali tylko 72 osoby najzwyczajniej w świecie mogą wylosować tysiąc, podzielić na kilka osób, jeden przeczyta bardziej sumiennie, drugi mniej i tak jest dokonywany wybór. Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie... tak czasem sobie myślę, czy aby na pewno czytają wszystkie? Czy może tylko z 1000+ wylosowanych? Trochę nie sposób ogarnąć wszystko.. Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tak, i tak. Choć chyba częściej staram się opisać. Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, ile tego! super, dziękuję Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo, faktycznie, jest taki chyba! Dziękuję bardzo Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niektórym ponoć bardzo pomaga ja jeszcze nie próbowałam.. Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratki ten pierwszy chyba cieszy najbardziej tylko to niebezpieczne, bo apetyt baaardzo rośnie w miarę jedzenia Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To odgrzewane kotleciki puścić! Bo z tymi hasłami to różnie bywa, które dobre, a które nie według nich się okażą... Wcześniej grałam na zasadzie takiej, że włączałam przeglądarkę i na poczekaniu pisałam w ciągu 15 minut hasełka na wszystkie telefony...trochę tak na odczepnego, żeby uciszyć sumienie, że spróbowałam i z tego wpadło 2000 zł nie zapisywałam wtedy haseł, więc nie wiem nawet za jaki produkt, ale na pewno było najzwyczajniej przeciętne, tyle że do rymu, ale częstochowskiego, bo naprawdę pisane na poczekaniu, nic wyszukanego...
Po tym dostałam powera i układam całe dnie teksty ambitne, według mnie duuuużo lepsze od tych pierwszych, wszystko sobie zapisuje już i nic.... Tam w Biedronce to dziwne gusta także oby stówka wpadła, a potem może i coś więcej będę trzymać kciuki Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpadłyśmy... ja już wygrałam w sumie, więc nie narzekam, ale np. gram na 4 numery znajomych od samego początku konkursu i ani 1 bon tam chyba przejdę na metodę odgrzewanego kotleta, bo już się tyle napisałam tego, że ojej...
mia ale mam nadzieję, że za tę wytrwałość w przyszłym tygodniu odbierzesz telefon z 2000 zł! trzeba przyatakować biedronkę w ten weekend Wyświetl w wątku >>