Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
haz0r
Postów 634
Data rejestracji 15.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzień w którym wygram samochód, będzie jednocześnie dniem mojego przejścia na konkursową emeryturę!
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj biorę w ciemno ))
+ jakieś malutkie 4 kółeczka! Wyświetl w wątku >>
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślisz, że na serwerze nie zapisują się ewentualne zmiany, a szczególnie danych osobowych? Wyświetl w wątku >>
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
....Każdy z Laureatów, wyłoniony w trybie określonym powyżej i po spełnieniu przesłanek, o których mowa w pkt. F poniżej otrzyma jedną wskazaną w zgłoszeniu nagrodę spośród nagród, o których mowa w pkt. D Regulaminu.
Ale nie ważne pytanie gdzie jest cała reszta zwycięzców? I najważniejsze gdzie jest osoba, ktora wysłała najwięcej SMSów? W tamtym roku też zrobili wała wpisując jako zwycięzce kogoś kto miał niby 70 wysłanych SMSów, pech chciał, że miałem bilingi i wyszło, że wysłałem o kilka sztuk więcej od niego. Nagrodę dostałem wtedy inną, niby bardziej wartościową od tamtej, ale niesmak pozostał...
Wyświetl w wątku >>
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mało co korzystam z "Waszej" bazy, bo nie interesują mnie konkursy, gdzie można wygrać ołówek czy korkociągami do wina za 3zł, albo kupić "Lubie to!" na Allegro żeby wygrać cokolwiek. Gazetki z reala czy innych marketów rownież dostaje więc bazę tworze sobie sam, a nie będę uczestniczył w wyścigu szczurów żeby tylko zdarzyć na czas przed innymi przepisać ją na forum....
Lubię wejść i poczytać czasem co się dzieje w świecie konkursów, że np. Moja praca jest przez kogoś splagiatowana, co wymyśliła Pani Monika żeby zgarnąć jakieś autko, a w takim wypadku pewnie nie będzie to duża ilośc osób, ale zawsze odejdzie na inne fora, lub co gorsze zniknie na wieki jak Luc752 i inni. Jestem za rozwiązaniem takim, jak to już ktoś wspominał dostęp do bazy po wpisaniu tych np. 3 konkursów, a forum np. od xxx postów, a nie blokowanie tematów, w którym moge sie dowiedzieć gdzie np. złożyć reklamacje i do kiedy. Wyświetl w wątku >>
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haz0r
Postów 634