Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ksantypa
Postów 6416
Data rejestracji 11.09.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście przyłączam się do pociękowań.Nie tylko dlatego , że dzieki niej mogłam poczuc adrenalinke związaną z wygraniem czegokolwiek ale za stworzenie fajnego miejsca do pogaduch , poznania fajnych i życzliwych ludzi.Nie wyobrażam sobie dnia bez wejścia tutaj Wyświetl w wątku >>
Zakupy dla kobiety są jak lekarstwo... a na zdrowiu się nie oszczędza
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie już nerwy ponoszą-szukam numeru gdzieś wyżej albo e-maila i chyba zacznę wyżej uderzać-bo do nicjh to nie ma sensu Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no sposób dobry-moim zdaniem najłątwiej upolować nagrodę rano -ja klikam cały czas na f5 czyli odświerz a kursor od myszki trzymam na miejscy gdzie powinna ojawić się opcja zamów nagrodę
Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a swoja drogą to wysłałam ten formularz poleconym 01.09.2007 i co dzwonię to jeszcze mnie nie wprowadzili do bazy.Załączyłam też ksero swojego dowodu bo ponoć szybciej idzie im wtedu weryfikacja -ale to totalna ściema.Nie wierze , że pzreszło miesiąc i nie moga wprowadzić chętnych do swojej bazy Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na marlboro w sms-owym wygrałam pendrivanotta a na stronce sama grałąm i tylko zapalniczkę-jak dostanę id to poprosze pewna osobke to moze mi wygra coś lepszego Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wiem i wygrałam na konto męża ale chciałąbyum wygrać coś dla siebie
Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratki ja na marlboro już pzreszło miesjąć czekam na id Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
męską dla syna Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszzce raz musisz wysłać formularz zgłoszeniowy-bo nie możesz brać udziału w ich promocjach bez zarejestrowania się w ich bazie danych Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no włąśnie ktoś w tzw międzyczasie drapnął Tobie twoją nagrodę-był szybszy .Ich system nie potrafi podołac takiemu natężeniu i troszke sie mota Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i znowu ktoś mi zwędził z koszyka kurtke Wyświetl w wątku >>