Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ksantypa
Postów 6416
Data rejestracji 11.09.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakupy dla kobiety są jak lekarstwo... a na zdrowiu się nie oszczędza
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak -kade miasto ma taka sama ilość bonow Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi tak wyskakiwal jak mialam otworzony rossnet na dwoch kartach jak chcialam sprawidzic ile sob gralo w konkurs Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie daj sie -albo napisz do esotiq wydrukuj odpowiedz albo napisz na facebooku-jez ktos napisal o traktowaniu w nieektorych salonach i esotiq ma to wyjasniac. Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki-jak na razie mam dosyc bielizny ale patrz ja mialam 2 bony po 100 to powinna mi dac na 30 zl-moze ldatego ze kupowalam jeszzce z ta zniżka z joya Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel a te -100 to za zakupy kosmetykow tak?-bo ja dzisiaj robilam ZAKUPY WE WLOCLAWKU i nie dostalam rabatowych kart. Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ydzien temu za 4 bony jeden ekskluzywny zestaw bielizny minge , 2 staniki 5 par gaci dla synow i 1 trojpak dla mnie -takze dzien kobiet w tym roku mialam zarąbiasty Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem że ktoś łączył bony np mąż z żoną Jak to się robi? bo byłam się rozejrzeć w salonie i pani mi powiedziała że łączyć nie można (inne bony i promocje się liczą) ale jakbym jej powiedziała jak to zrobić to może by się udało
jamialam 3 swoje i 1 meza i bez problemu pani polaczyla je razem na wspolne zakupy - ogolnie wlowoclawku moglam brac rzeczy tak dla facetow jak i dla pan , z calego asortymentu wlacznie ze znizkami 50% Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dnia 14 marca 2013 20:29 "ESOTIQ FORMULA" <formula@esotiq.com> napisał(a):
Witam serdecznie,
Tak. Bony z konkursu RMF traktujemy jako środek płatniczy. Przedstawiając ważny bon można nabyć wszystkie towary z odpowiedniego działu (BIELIZNA lub KOSMETYKI), jak również dokonywać zakupu w promocjach realizowanych w salonach ESOTIQ w terminie honorowania bonów (do dnia 30 kwietnia 2013).
Jedną równicą między dokonywaniem płatności bonem, a gotówką jest zasada braku wydawania reszty przy płatności bonem za towary o wartości niższej niż wartość bonu/ów.
Pozdrawiamy
Zespół ESOTIQ FORMULA
www.esotiq.com/formula
formula_gold.jpg
ESOTIQ & HENDERSON SA
ul. Szybowcowa 8A
80-298 Gdańsk
Poland
NIP 5833117220
From: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Sent: Thursday, March 14, 2013 3:34 PM
To: formula@esotiq.com
Subject: pytanie o bony rmf fm
Witam-czy płacąc wygranymi bonami w sobotę lub niedzielę ( 16 , 17 ) marca będę moła skorzystać z 30 % zniżki z czasopisma JOY? Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na kosmetyki ponoc jest caly czas znizka a te 30 % to tytlko w ta sobote i niedzielę na nową kolekcję bielizny Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkie pytania dotyczące konkursu w RMF FM prosimy kierować pod adres: formula@esotiq.com - chętnie pomożemy w realizacji bonów.
a tutaj kontakty z ich strony www http://www.esotiq.com/
Kontakt
ESOTIQ & Henderson S.A.
ul. Szybowcowa 8A 80-298 Gdańsk
NIP 583-31-17-220
www.esotiqhenderson.com
Sekretariat ESOTIQ & Henderson S.A.
Beata Rybczak
e-mail: brybczak@esotiq.com
Tel.(58) 728-48-00
Fax: (58) 550-78-50
Kierownik ds. Franchisingu
Aleksandra Sobotka
e-mail: asobotka@esotiq.com
T: +48 693 901 877
Kontakt dla mediów
Koordynator Public Relations
Aleksandra Wojsławska
e-mail: awojslawska@esotiq.com
Dział eksportu
Export Manager
Natalia Baszyńska-Botuzow
e-mail: nbaszynska@esotiq.com
T: +48 693 990 316 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ciekawe czy tylko w gliwicacj\h r\taka fajna promocja Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja tam kupilam rajfle swoim facetom =generalnie moglam wszytko wybrac z wyjatkiem kosmetykow Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam serdecznie,
Bony z konkursu RMF traktujemy jako środek płatniczy. Przedstawiając ważny bon można nabyć wszystkie towary z odpowiedniego działu (BIELIZNA lub KOSMETYKI), jak również dokonywać zakupu w promocjach realizowanych w salonach ESOTIQ w terminie honorowania bonów (do dnia 30 kwietnia 2013).
Jedną równicą między dokonywaniem płatności bonem, a gotówką jest zasada braku wydawania reszty przy płatności bonem za towary o wartości niższej niż wartość bonu/ów.
Pozdrawiamy
Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ze znizka joy tylko w sobote i niedziele 16 i 17 marca Wyświetl w wątku >>