Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ksantypa
Postów 6416
Data rejestracji 11.09.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wydrukowalam pierwszy i teraz wiem , że ostatni raz -teraz tylko kupony z oficjalnej strony payabcka inne omijam wielkim łukiem -ktos sobie zrobił żart a ja za to jego "poczucie " humoru pzreżyłam horror Wyświetl w wątku >>
Zakupy dla kobiety są jak lekarstwo... a na zdrowiu się nie oszczędza
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wychodzi na to , że tak Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nooo- to co ja pzreżyłam to jest wprost nie do opowiedzenia-prosiłam meża żeby tylko nie wygadał sie pzred dzieciakami , że matka jest na dołku bo normalnie chyba spaliłabym sie ze wstydu.Policjant piowiedział , że jakbym ukradła np. 2 kilo winogron to jest to tylko wykroczenie ale jakbym podmieniła metke z cena i cene tanszych winogron pzeklepila na drozsze i kupila tylko np. 1/4 kilograma tych winogron to podchodzi pod pzrestepstwo tak jak obrod podrobionymi kuponami Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podejrzewam , ż epayback musiał będzie zareagować jakoś -oby tylko skonczyło sie na zabraniu owych punkltów albo na zblokowaniu karty a nie bardziej dotkliwie Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro nie dostała to znaczy ze sie Tobie nie należą -teraz to i ja to wiem -szkoda , że ta "nauka" kosztowała mnie tyle wstydu i upokorzenia Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez tego nie rozumiem i wole sie nie zagłebiać w to -wiem , że nie warto jak juz sciagac to tylko z oficjalej strony payback Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja akurat nie czytalam i nigdy bym nie pomyslala ze ktos wrzuca trefne kupony payback Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zlozylam zezniania i mam nadzieje ze to koniec ale jak bedzie to nie wiem Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ni nie wiem czy to dobry pomysl bo payback moze latwo zweryfikowac ktore to te tregfne nabicie puktow i moze dochodzic swojego Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co wstydu sie najadlam jak mnie policja wyprowadzala z reala i pzrewizola karteka wiezienna + pzreszukanie osobiste mialam , dmuchalam w balinik i pzresluchiwlai mnie -normalnie szok Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki ja mam tylko ten na 5000 Wyświetl w wątku >>
ksantypa