Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ksantypa

ksantypa

#5650036 Napisano: 09.05.2013 11:48:11 w Biedronka
mkrzysiek napisał(a):

W Biedronce od dzisiaj oferta z sokami Hortex jabłko-wiśnia i jabłko-mięta w cenie 2,49zł

u mnie we wloclawku sok 1,69-jablko cynamon ( bardzo dobwy) Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5650033 Napisano: 09.05.2013 11:47:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Agnes napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Agnes napisał(a):

baxter napisał(a):

baxter napisał(a):

wygrał ktos stolik z kamisa wysyłajac wiecej niz jednego smsa z tego samego nru telefonu i dzwonili juz do nieg po dane? czy trzeba odesłac wszystkie paragony czyy tylko ten wygrany emotka

Wydaje mi się, że jeszcze nie zaczęli dzwonić...

to w takim razie czekam na telefon emotka

no właśnie jeszcze do nikogo nie dzwonili mimo że minęło juz sporo czasu
może trzeba ich pogonić?
chciałabym ten stolik móc jeszcze wykorzystać w to lato

żeby nie było tak, jak z grillami emotka

a co było z grillami bo nie w temacie jestem

pisalam do nich i mam odpowiedź
Witam Panie Krzysztofie,
wykonujemy na bieżąco telefony, natomiast ze względu na długi weekend
majowy, pojawiły się drobne opóźnienia.
Proszę uzbroić się w cierpliwość, myślę że w tym tygodniu może spodziewać
się Pan kontaktu telefonicznego.

haha na bieżąco
ja wygrałam w drugim dniu konkursu
to w takim tempie osoby które wygrały np 3 maja niech czekają na telefon około czerwca

ja wygralam 02 maja i im napisalam ze wtedy takze moze pzryspieszą z powiadamianiem Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5649981 Napisano: 09.05.2013 10:40:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

Agnes napisał(a):

baxter napisał(a):

baxter napisał(a):

wygrał ktos stolik z kamisa wysyłajac wiecej niz jednego smsa z tego samego nru telefonu i dzwonili juz do nieg po dane? czy trzeba odesłac wszystkie paragony czyy tylko ten wygrany emotka

Wydaje mi się, że jeszcze nie zaczęli dzwonić...

to w takim razie czekam na telefon emotka

no właśnie jeszcze do nikogo nie dzwonili mimo że minęło juz sporo czasu
może trzeba ich pogonić?
chciałabym ten stolik móc jeszcze wykorzystać w to lato

żeby nie było tak, jak z grillami emotka

a co było z grillami bo nie w temacie jestem

pisalam do nich i mam odpowiedź
Witam Panie Krzysztofie,
wykonujemy na bieżąco telefony, natomiast ze względu na długi weekend
majowy, pojawiły się drobne opóźnienia.
Proszę uzbroić się w cierpliwość, myślę że w tym tygodniu może spodziewać
się Pan kontaktu telefonicznego.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5649627 Napisano: 08.05.2013 18:53:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niusia86 napisał(a):

CZY WYSYŁACIE JAKIES OSWIADCZENIE DO HALLS?

nie tylko skan dowodu Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5648962 Napisano: 07.05.2013 20:09:28 w Kupony Payback
asante napisał(a):

pola731 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

to słuchajcie czy ten kupon jest podrabiany czy nie bo ja juz nie rozumiem -to znaczy ze ten kupon nie został sfałszowany tylko powielony prawidziwy kupon tak

nie mam pojęcia - zastanawia mnie tylko jakim cudem wchodziłby trefny kupon na kasach ?

Dokładnie wyglada do tak - kod jest prawdziwy, kupon jest sfałszowany.
Oryginalny kupon drukował sie na paierze kasowym po zakupie za 500 zł kilka dni wcześniej z tym własnie kodem. Ktoś skopiował kod i spreparował taki kupon jak widzicie. Zatem na kasach jak najbardziej przechodził, bo kod był prawdziwy, jeden dla wszystkich, którzy wczesniej dokonali zakupow za 500 zł. I tu jest błąd Paybacka - gdyby kod był indywidualny i nie można byłoby go drugi raz wykorzystac, nie byłoby problemu.

błąd paybacka al;e i kasierek na kasie w realu- to co nie wiedziały , że tamten kupon był na innym papierze Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5648749 Napisano: 07.05.2013 16:52:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zuzia160 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

mam pytanie o konkurs kamisa z tymi stolikami-w regulaminie jest napisane , że w ciągu 5 dni kalendarzowych zadzwonią lub w sytuacji braku możliwości skontaktowania sie z osobnikiem posla ku niemu sms co ma dalej obdarowany wirtualną na razie wygraną w postaci stolika robic .Czy już ze zwycięzcami z pierwszych dni sie skontaktowali?-ja wygrałam 2 maja i nadal cisza a wszystkie wymagane papiery powypełniałam

ja też czekam na telefon z 2.05 i jak na razie cisza

dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5648747 Napisano: 07.05.2013 16:51:41 w Kupony Payback
enderop napisał(a):

do każdej z takich akcji jest regulamin. Ale payback nie będzie miał problemu z weryfikacją, bo jeżeli ktoś dokonał wcześniej zakupów za 500 zł i dostał kupon na 5 tys. payback to będzie to widoczne na koncie punktowym. Przy wcześniejszym zakupach nabiło mu przecież punkty za te 500 zł.

i moze w ten sposob trafią na dowcipnisia , ktory owe podróby wrzucił do sieci Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5648742 Napisano: 07.05.2013 16:47:49 w Kupony Payback
enderop napisał(a):

do każdej z takich akcji jest regulamin. Ale payback nie będzie miał problemu z weryfikacją, bo jeżeli ktoś dokonał wcześniej zakupów za 500 zł i dostał kupon na 5 tys. payback to będzie to widoczne na koncie punktowym. Przy wcześniejszym zakupach nabiło mu przecież punkty za te 500 zł.

wiesz po fakcie to każdy mądry-teraz tez wiem , że należało wpierw poszukac regulamin i go postudiować -nie na darmo jest powiedzenie ,że mądry Polak po szkodzie .Poza tym do wszytkiego podchodzić z nieufnościa i podejrzewac o pzrekręty-toc to zakrawa na paranoję Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5648735 Napisano: 07.05.2013 16:44:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam pytanie o konkurs kamisa z tymi stolikami-w regulaminie jest napisane , że w ciągu 5 dni kalendarzowych zadzwonią lub w sytuacji braku możliwości skontaktowania sie z osobnikiem posla ku niemu sms co ma dalej obdarowany wirtualną na razie wygraną w postaci stolika robic .Czy już ze zwycięzcami z pierwszych dni sie skontaktowali?-ja wygrałam 2 maja i nadal cisza a wszystkie wymagane papiery powypełniałam Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5648694 Napisano: 07.05.2013 15:59:22 w Kupony Payback
enderop napisał(a):

A ja myślę że wszyscy wiedzieli, że kupon jest trefny. Może nie podrobiony ale wiadomo, że nie należał się każdemu (osobie która wcześniej dokonała określonych kwotowo zakupów). I nie ma co tu mydlić oczu. Każdy, kto go wykorzystał zrobił to na własne ryzyko i tyle. Myślę jedna że na odjęciu punktów się skończy. Trudniej będą mieli Ci co specjalnie założyli konta na tę okoliczność.

i tutaj sie mylisz-na kuponie bylo napisane , że nalezy zrobic zakupy za 50 zl i otrzymasz 5000 punktow nic poza tym Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5648662 Napisano: 07.05.2013 15:28:41 w Kupony Payback
mam tylko cicha nadzieję , że tego co podrobił ten nieszczęsny kupon i wrzucił do neta tudzież sprzedawał dosiegnie reka sprawiedliwości Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5648657 Napisano: 07.05.2013 15:22:52 w Kupony Payback
https://www.facebook.com/PaybackPolska tutaj ludie pisza z ekupowali ten kupon na swistaku oraz payback pisze dlaczego poblokowal konta Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5647961 Napisano: 06.05.2013 18:33:21 w Biedronka
dolly napisał(a):

ksantypa napisał(a):

sluchajcie a czy wy wpisujecie tylko dokonzcenie tego zdania czy cale zdanie lubie napoje hortex , bo

dokończenie

dzieki a ktos wygral jak wpisal caly tekst? Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5647941 Napisano: 06.05.2013 18:21:39 w Biedronka
sluchajcie a czy wy wpisujecie tylko dokonzcenie tego zdania czy cale zdanie lubie napoje hortex , bo Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5647939 Napisano: 06.05.2013 18:20:43 w Biedronka
picola napisał(a):

ksantypa napisał(a):

to z 03 tez?

sorki, 03.05. nie grałam, z 02.05. były eski, sorki za zamieszanie.
chciałam jeszcze potwierdzić, że nie ma ograniczenia na gospodarstwo domowe, bo w regulaminie nie widzę takiego zapisu

ok Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5647909 Napisano: 06.05.2013 17:49:14 w Biedronka
0 0

ksantypa

#5647891 Napisano: 06.05.2013 17:31:14 w Biedronka
anialistopad napisał(a):

ksantypa napisał(a):

czyli wyslali z 30 kwietnia tak?

tak z 30 kwietnia mam ,bo tego dnia grałam

dzieki-z 01 tez powysylali juz bo osoby się chwalą na forum wygrana z tego wlasnie dnia Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5647887 Napisano: 06.05.2013 17:28:49 w Biedronka
czyli wyslali z 30 kwietnia tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5647879 Napisano: 06.05.2013 17:21:42 w Biedronka
o kurcze ja nie mam sms -ciekawe czy juz wszystkie powysylali Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5647704 Napisano: 06.05.2013 14:29:30 w Kupony Payback
nice napisał(a):

ksantypa Czy dobrze Cię zrozumiałam, że zabrali Cię prosto spod kasy w Realu, gdy dałaś ten kupon kasjerce przy zakupach? To ktoś wezwał tę policję?

no -wizeli mnie spod kasy do tego sekretnego pokoju z kamerami i tam ochorna wezwala policje Wyświetl w wątku >>
0 0