Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kajus18
Postów 458
Data rejestracji 06.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do twojej sugestii to się zupełnie z tobą zgadzam w takich konkursach jeśli nie ma w danej okolicy jakiś najmocniejszych graczy są największe szanse na wygraną
Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już nie ma tej aukcji ale była też gram i podobnie jak towarzystwo nadzieja umiera ostatnia Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja widziałam u jednego gracza na allegro wystawionych 20 proszków bryza Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i pomyśleć ze kiedyś robiłam zakupy w Mysłowicach bo myślałam ze tam jest mała konkurencja Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, że zgarnąłeś nagrodę sprzed nosa uczciwie grającym mam nadzieje, że nie znajdziesz paragonu Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bym od razu poprosiła kierownika lub napisała do centrali rosmanna na taką bezczelność nie można pozwolić brak mi słów w ogóle Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w tym tez jest w środku on jest identyczny tylko opakowany w folie i z takimi fajnymi dodatkami i jeszcze ta fajna paczuszka super
Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-lakier nivea volume 50 ml
-Vanish Oxi Action Multi (malutki nie wiem ile gram')
-balsam po goleniu Nivea for Men 30 ml
-United Colors Of Benetton 1,5 ml
-Dove krem 6ml
a do tego jeszcze w siateczce takiej jak odbieramy prezenty
-nivea krem 10 ml w niebieskim pudełeczku
-Luksja żel pod prysznic 10 ml
-nivea szampon 10 ml
nie wiem czy to jakaś nowa akcja czy tylko tak
Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi też odpisał że na każdy konkurs muszą by osobne paragony Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz lecą smsy z tesco australia Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście dlatego czekam na jeszcze jakieś smsy i jestem ciekawa czy an stronce beda hasła tych co zdobyli nagrody główne Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja grałam na to i na to duzo tego maja ale też wartość nagrody 4 złote ; ale dobrze że teraz były smsy a adrenaliny Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to super bo jeszcze był konkurs o australie tam były scyzoryki i portfele do wygrania ale jak teraz pakieciki to super Wyświetl w wątku >>
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kajus18
Postów 458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez tak zrobiłam Wyświetl w wątku >>
kajus18