Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mjane
Postów 143
Data rejestracji 05.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może by tak wprowadzić na forum tzw. sogi ? dla tych którzy nie wiedzą co to jest - to takie punkty przyznawane użytkownik użytnikowi w zamian za pomoc, przysługę itd. Można by zrobić tak, że takiego soga trzeba uargumentować (za co i dlaczego, żeby nie było przyznawania sobie ot tak) i np. za 20/30/50 sogów likwidacja punktu karnego co wy na to? Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co jest określane jako pisanie na temat i nie na temat na forum? czy jeśli w wątku moje dzisiejsze wygrane złożę komuś gratulacje, zapytam gdzie coś wygrał, jak to zrobił, powiem, że ja tez liczę na nagrodę albo zapytam spod jakiego numeru telefonu dzwonili, to czy mówię nie na temat i powinnam spodziewać się karniaka?
a co z faktem, że w wątku czy wysyłają już nagrody z...? coraz częściej zadaje się pytania w stylu czy były już wyniki? gdzie są wyniki? jaką firmą wysyłają itd. To też jest pisanie nie na temat? Z drugiej strony, gdyby założyć osobny wątek o tytule czy są już wyniki z.. byłoby to zakładanie niepotrzebnych nowych wątków i za to też grozi karniak. A topic Wyniki. tylko wyniki!! jest tylko do wyników, więc teoretycznie tam też nie można pytać o to czy już jakieś są....
Ogólnie ostatnio zdałam sobie sprawę, że się bardzo mocno pilnuję na forum, żeby nie dostać karniaka za byle co, a jak już mam świadomość że piszę coś tak jak wyżej opisałam to potem co chwilę zerkam czy mi punktów karnych nie przybyło...
Nie możnaby tak trochę poluzować rygoru, lub jasno określić co można i czego nie można w danym wątku pisać? Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy były gdzieś ogłoszone te wyniki? Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samochód najlepiej jakiś terenowy
i laptop, bo mnie już męczy mój PeCet Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normalnie krew zalewa...
mi na poczcie zginęła tylko raz przesyłka, ale to trochę z mojej winy bo kasy nie miałam i wysłałam zwykłym listem zamiast poleconym ... jak mieszkałam w moim miasteczku to wszystko do mnie dochodziło, dobrze zapakowane, nie oklejane taśmą itd. No ale tam się wszyscy znali a z listonoszami to się rozmawiało a nie tylko listy odbierało. Teraz jak mieszkam w Poznaniu to co rusz paczki rozrywane, zaklejane itd. Na szczęście nic nie ginie... Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To my też możemy zacząć planować zlot Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za to mam kilka osób na forum, które darzę szczególną sympatią (choć one o tym nie wiedzą ) Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponawiam bo nikt nie wyraził opinii
Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chciałam zakładać nowego tematu, a mam jeszcze jedną propozycję nt. doskonalenia forum
Może dałoby się zrobić coś takiego, żeby do konkursów w bazie można było dopisać sobie notatkę (taką tylko dla tego kto ją pisze). Najlepiej gdyby notatka wyświetlała się już po najechaniu myszką na link do opisu, bez klikania.
Już tłumaczę po co to: Często tytuły konkursów są okazjonalne np. świąteczny czy walentynkowy. Potem w bazie nagle jest 40 konkursów opisanych jako walentynkowy. Jak potem chce się coś znaleźć to trzeba oblecieć wszystkie po kolei (nie zawsze pamiętam serwis czy nagrody żeby skorzystać z wyszukiwarki). Druga sprawa - wyniki konkursów. Po zakończeniu niemal codziennie sprawdzam czy pojawiła się lista zwycięzców bo nie pamiętam które wyniki już się pojawiły i w jakich dniach pojawią się następne. Jakby była taka notatka mogłabym sobie wpisać, że ten już sprawdziłam, a te wyniki będą dopiero tego i tego dnia. I trzecie sprawa - jak są konkursy na wiersze, zdjęcia itp to w notatce mogłabym sobie wpisać co ja właściwie na ten konkurs wysłałam
co wy na to? Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie w tym problem, że nie mogę... odznaczam, a one same mi się spowrotem zaznaczają na zielono Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo jak potem sprawdzam jakieś zaległe to mi się pełno tego tałatajstwa plącze i wchodzę po sto razy w ten sam link Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane