Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kubatbg
Postów 2293
Data rejestracji 04.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to nie chodzi o nowe okna wyskakujace
wchodze z link np z konkursem bierdonki i zamias tego biedronkowego przenosi mnie na jakaś stronę obcojezyczną Wyświetl w wątku >>
H.B.R.P.
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wchodizłem na forum z 3 komputerów i ciągle to samo .... wrrrrrrrrrrrrrrr Wyświetl w wątku >>
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie mam "bulu" pupu... bede miał jak nic sie na jesien nie zmieni
bo mam dość ludzi którzy jedza kolacje za ok 2000zł, podczas której jawnie śmieją się z Nas zwykłych Polaków ...i władzy która tylko się kłuci i wykłóca o jakies pierdoły a naprawdę nie zajmuje się tym aby standardy naszego zycia choć lekko podnieść... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wcale nie mowie ze kościół jest 100% cacy i wszystko co zrobia mamy na siłe akceptowąc - bo jest jak wszedzie cała masa rzeczy do poprawy i wytepienia (według mnie)
ale denerwuje mnie fakt że jak ktoś ma w domu krzyż i chodzi rano na msze to uwazany jest za "wieśniaka "(na bank od rydzyka) i na pewno w głowie średniowiecze.... i to jest "cool" opcja jechac po katolikach.
ale tak samo ideloogiczni i fanatyczni są niektórzy żydzi, muzułmanie, prawosławni, buddyści, WSZYSCY ! ale zwrócisz uwage na zachowanie np. kontrowejsynego zyda odrazu masz łatkę antysemity, faszysty ... to jest dziwne...
ale dobra skończmy z tym ja poporstu bym chciał zeby te wszystkie hamy w sejmie ockneli sie ! bo naprawdę zyją w jakiś kosmicznych lewelach skoro pani Bienkowska mowi ze 6 tys zł zarabia złodziej lub idiota..... MATKO BOSKA TO KIM JESTEŚMY MY PEWNIE OK 80% MŁODYCH LUDZI PRZED 30 zarabia max 1500zł .......
a i zeby nie było że moim zdaniem jak pis dojdze do władzy to tak sie stanie bo nie.... moim zdanie do wywalenie sa tak wszyscy bo oni od czasów okrągłego stołu siedza przytym korycie i tylko logami parti sie wymieniają Wyświetl w wątku >>
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marzenia podobno że jak po porządnym klapsie boli to nic złego Wyświetl w wątku >>
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nom weź .... prosze
co do 2 opcji to wychodze z założenia ze wszyscy jestesmy tylko ludźmi i każdy z nas ma jakies grzeszki na sumieniu (czyż nie ? )
co do wyborów akurat miałem okazję być w komisji i powiem wam szczerze ... to co w tv mowia to głupota totalna
Przez cały dyżur sporadycznie przychodzili ludzie do głosowania, czuć było tlyko nateżenie ludzi po mszach odbywajacych sie w kościele obok (wtedy stawiały sie kolejki) ludzie oczywiscie starsi (typowy "moher" jak to klasa "wyższa" okresla) młodych ludzi garsta przyszła ... i co otwieramy urnę i w I turze duda wygrywa 20 głosami nad bronkiem a drugiej 400 głosow do 360 dla Dudy.... a niby same "mohery" po kościele przyszły głosować ...
wiec po porostu wygrał ktoś inny i tyle... naród wybrał ludzie z P.O śmiali się jak Kaczyński krzyczał ze wybory sfałszowane (mnie tez to smieszyło...) ale z drugiej strony sami tez z godnościa nie potrafią przyjąć porażki ...
Wyświetl w wątku >>
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a kto dał ci prawo do oceniania innych z ich wiary ... ? w Biblii oprócz żalu za grzechy i postanowieniu poprawy jest tez napisane że jestesmy tylko ludzmi i grzeszymy a rozliczeni będziemy wszyscy na sądzie ostatecznym ale przez Boga...
lepiej niech kazdy zajmie się swoi i tyle Wyświetl w wątku >>
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ludzie maja tzn. "ból dup." po tych wyborach widze.... pożyjemy zobaczymy co z swoich obietnic spełni... ciekawe czego nie rozliczacie Szoguna ze swoich obietnic (bo z tego co ja pamiętam z przed 5 lat to tez była mowa o obniżeniu podatków i innych obiecankach) których ani 1 nie spełnił wiec jak duda chociaz 2 spełni to juz jest lepszy.... bronek obudził sie w ostani tydzien po programie wojewódzkiego chyba sie ocknął ze przydało by sie cos zrobić ...<moim zdaniem żenada> .. ale mniejsza z tym najważniejsze ze te żale, dzień dwa po wyborach ... ludzie demokracja wygrał nie "wasz" to teraz czas do narzekania i oceniania go bedzie za 5 lat i koniec... po co obrazać kogos kto go wybrał...
a druga osobną sprawa jest obrażanie katolików.... to juz poziom -5, każdy nowoczesny zwolennik P.O, uwaza sie za tolerancyjnego na maxa i wogole...ale wyszydzaja kogoś kto ma krzyż w domu i chodzi do kościoła ... A CO WAS TO OBCHODZI ! niech sobie nawet i 20 razy tam zasóa jak czuje taka potrzeba .... widocznie tolerancja nie jest w równowadze do wszystkich... bo jakby ktoś tak jechał po żydach to juz byłby skonczonym antysetminą i debilem...
Trzecią sprawa jest to ze nagle podczas wyborów prezydenckich nawaliło sie tyle znawców polityki (nawet chyba wiecej niz znawców piłki noznej podczas euro..) a prawie nikt nie dostrzega jakie realne władze ustawowe ma Prezydent ... szczerze powiedzmy malusie bardzo, więc najważniejszymi dla Polski wyborami bedą te jesienne !
Wyświetl w wątku >>
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE RÓB TEGO !!!!! radzę Ci dobrze nie żeń się !
Wyświetl w wątku >>
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(chialbym lekko przerobić zdjecia tzn z 2 zrboić jedno )
pomoże ktoś ? Wyświetl w wątku >>
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kubatbg
Postów 2293
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kubatbg