Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
hittmanka
Postów 1527
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest zakaz karmienia i tyle!!! to latające szczury z chorobami i bakteriami, które ja kilka razy dziennie muszę rękami usuwać i wierz mi, gdyby miały kupy jak normalne gołębie to bym to przeżyła ale to grzywacze i średnica ich placków to bez przesady 10-14cm. Kilka takich dziennie jak mi się rozbryzga na otwartym oknie to to nie jest przyjemne.... A karmić można mądrze i nie uprzykrzać innym życia, my wieszamy słoninę i ziarno na drzewach ! Wyświetl w wątku >>
Uwielbiam różowy choć żadna ze mnie Barbie, tak jak Ty uwielbiasz sex choć żaden z Ciebie ogier ....
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi o to, żeby dało się grać w konkursach pograć na fb i sprawdzić pocztę, w żadne skomplikowane gry nie gram....nic nie ściągam...
może ktoś kto się zna podpowie na co zwrócić uwagę przy zakupie.... są już takie bajery, że ja starsza pani poległam w tym temacie, są jakieś dotykowe, z tabletem....
będę wdzięczna za linki do konkretnych modeli... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli to prawda to to już jest sk****syństwo Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, nie doczytałam Już łudziłam się że jakaś bluza z łosia jedzie bezmailowa ale to pewnie krem Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie może nie wkurzyło ale mocno zasmuciło, że nie udało mi się załapać do testów odżywek do włosów.... tak bardzo chciałam je wypróbować Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobiłam zdjęcia, zamieściłam ogłoszenie, za 10 minut zadzwonił facet i za 2 godziny był sprzedany.... oj, stary wysłużony samochodzik a jakoś smutno mi było ale cóż.... życie Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakoś nie mam innego pomysłu Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>