Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika hittmanka

hittmanka

#2434697 Napisano: 14.06.2009 08:01:49 w Rossmann
krzyszu napisał(a):

hittmanka napisał(a):

do kiedy można odbierać te prezenty??? na stronce już info zniknęło... emotka

26 czerwca.

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2434686 Napisano: 14.06.2009 07:59:43 w Rossmann
do kiedy można odbierać te prezenty??? na stronce już info zniknęło... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2433456 Napisano: 13.06.2009 04:36:40 w Rossmann
Mam kody na prezenty w Zabrzu ale nie dam rady odebrać. Jak ktoś chce to pisać na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2426500 Napisano: 08.06.2009 07:02:43 w Rossmann
W zestawie: lep na ćmy i inne latające robale spożywcze od Raid.
Odżywka do włosów Pantene 75ml
Zestaw Dove go fresh mleczko i żel pod prysznic 2x50ml
Piłka dmuchana od Nivea, mała ale fajna. Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2425064 Napisano: 08.06.2009 08:09:15 w Rossmann
Szanowni Uczestnicy konkursu Colgate na portalu rossnet.pl. Przypominamy laureatom nagród w postaci zestawów Colgate, że są one już do odebrania w wybranych przez Państwa drogerii Rossmann. Jeżeli jeszcze Państwo tego nie uczynili, zapraszamy do sklepów - wystarczy przy odbiorze podać swoje imię i nazwisko.l Zestawy kosmetyków czekają na Państwa do 14 czerwca. Nagrody główne w postaci ekspresów do kawy Dolce Gusto o Ekspresy zostały wysyłane kurierem na podany w profilu adres pocztowy. Gratulujemy zwycięzcom i zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach i do czytania interesujących artykułów ze świata urody, zdrowia, macierzyństwa czy domu. Rossnet.pl zaprasza!

ktoś kto nie był na liście a dostał tego maila odebrał nagrodę czy nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

hittmanka

#2375322 Napisano: 15.05.2009 07:44:42 w co chcielibyście wygrać?
A ja gotóweczkę... tak z 10 000 żebym nie musiała się zapożyczać na aparacik na ząbki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2374866 Napisano: 14.05.2009 08:49:24 w Dziś cieszę się z.....
malwol napisał(a):

że mam nadzieje że w koncu bede miec wymażonego bobasa, ale to tylko marzenie

dokładnie to samo.... moje leczenie przyniosło skutek po 6 latach ( byłam happy) , ale gdy nadal nie mogłam zajść w ciążę okazało się, że mój mąż też musi się leczyć... teraz czekamy co przyniesie los ale mimo mijających lat nie tracę nadziei emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2373388 Napisano: 14.05.2009 08:01:10 w dzis mam urodzinki

amif napisał(a):

dzisiaj podwójne święto moje i moje jamnika
a wiec zapraszam na podwójne ciacho emotka emotka emotka

Z okazji Twoich dzisiejszych urodzin życzę Ci : Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień , drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości , wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa który pozwoli Ci korzystać z netu, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy , mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca , olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świat, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Ksiedze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu , szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszajacego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień , czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata , udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2373201 Napisano: 14.05.2009 06:34:11 w dzis mam urodzinki
dzisaj ja zapraszam na emotka i emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2369864 Napisano: 12.05.2009 03:07:23 w Rossmann
macie jakiegoś linka do wyników dobry czas na dziecko? nie mogę znależć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2352184 Napisano: 04.05.2009 02:19:37 w Rossmann
happydays napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

witam, czy ktos moze mi podpowiedziec jaka jest db odpowiedz w nowym konkursie, bo nie wiem czy dar czy czarodziej? bardzo prosze o pomoc na priv emotka

Też bym prosiła o odpowiedź emotka

Dyskutowaliśmy o tym wcześniej... Są zwolennicy pierwszej jak i drugiej wersji...na 100 procent to się nie dogadaliśmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2350506 Napisano: 03.05.2009 07:24:18 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

hittmanka

#2347906 Napisano: 01.05.2009 10:40:06 w Rossmann
is77 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

is77 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

no to masz babo placek... emotka

wysyłajmy po ddwie odpowiedzi emotka emotka
jedną uznają emotka

eeee.... nie dość że człowiek nieczytaty, szuka po necie odpowiedzi, to jeszcze nie wiadomo w 100% czy jest dobra emotka
Ale nie ma tego złego... przynajmniej o literaturze pogaworzyliśmy emotka emotka

można by założyć nowy top
emotka
ale nie chciałabym tam monologów prowadzić emotka

emotka
no.... ja bym tam pewnie nie zaglądala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2347830 Napisano: 01.05.2009 09:38:38 w Rossmann
is77 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

no to masz babo placek... emotka

wysyłajmy po ddwie odpowiedzi emotka emotka
jedną uznają emotka

eeee.... nie dość że człowiek nieczytaty, szuka po necie odpowiedzi, to jeszcze nie wiadomo w 100% czy jest dobra emotka
Ale nie ma tego złego... przynajmniej o literaturze pogaworzyliśmy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2347811 Napisano: 01.05.2009 09:26:10 w Rossmann
no to masz babo placek... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2347805 Napisano: 01.05.2009 09:19:12 w Rossmann
heheh.... nie mam czasu na czytanie bo w wolnych chwilach siedzę tutaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2347802 Napisano: 01.05.2009 09:15:09 w Rossmann
też zaznaczyłam DAR ale tylko dlatego że powstała wcześniej... emotka nie czytałam tego pana i nie znam jego twórczości. Ale określenie pierwowzór i jeszcze bliższy pierwowzór nie ułatwiły zadania emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2347791 Napisano: 01.05.2009 09:06:53 w Rossmann
Okoliczności powstania powieści

Zarys fabuły Lolity pojawił się po raz pierwszy w powieści Nabokowa Dar, opublikowanej na przełomie 1937/1938 roku. Jedna z postaci, Borys Iwanowicz Szczegolew, streszcza fabułę utworu, który chciałby napisać:

Jeszcze bliższym pierwowzorem powieści jest opowieść Czarodziej, napisana przez Nabokova w 1939 roku. Opowiada ona o mężczyźnie w średnim wieku, żeniącym się z matką pożądanej przez siebie małoletniej dziewczynki. Chociaż oparta na podobnym jak Lolita schemacie fabularnym, opowieść ta jest dużo krótsza i posiada znacznie zmienione zakończenie. Czarodziej został opublikowany wiele lat po pierwszej publikacji Lolity i już po śmierci autora.

dar był pierwowzorem a czarodziej jeszcze bliższym pierwowzorem emotka

literatura to chyba nie moja dziedzina bo nie kumam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#2347783 Napisano: 01.05.2009 09:00:13 w Rossmann
is77 napisał(a):

już wiem jaki tytuł emotka

a ja nie jestem pewna.... dwie odpowiedzi mogą być poprawne. Zależy co autor pytania miał na myśli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0