Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika hittmanka

hittmanka

#3240735 Napisano: 27.03.2010 07:43:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Vichy ze streetcom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3231515 Napisano: 24.03.2010 11:50:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
odebrany z Vectry kubek Viva---> termicznych jeszcze nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3229989 Napisano: 23.03.2010 08:23:06 w skojarzenia
łysa Jola---> nie ma brzydkich kobiet tylko czasem wina brak... Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3228717 Napisano: 23.03.2010 01:19:55 w Zostań testerem.
mamamichasia napisał(a):

a tak liczyłam na lego dla synka emotka a tu nic, vichy tez nie, ja to tylko do alkoholowych sie kwalifikuje nie wiedziec czemu emotka

bo jak ktoś chleje to najlepsze kremy mu nie pomogą a dzici tym bardziej wychowywać nie powinien emotka

to tylko żarcik taki oczywiście, bez urazy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3226513 Napisano: 22.03.2010 08:06:11 w Pomocy!!!!
annb napisał(a):

jak mi loto oko to tego nie widać,to może skaczącej wargi też nie widać emotka emotka

nie no... tak normalnie to nie widać ale jest to irytujące uczucie... i mam wrażenie że wszyscy na mnie patrzą emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3226121 Napisano: 22.03.2010 06:22:53 w Popraw sobie humor...
sharac napisał(a):

avatea napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka emotka emotka
Avateo Kochana, trzymasz mnie przy życiu, oj trzymasz!!!
R-E-W-E-L-A-C-J-A!!!!!

nie ma to jak pośmiać z faceta czy kota...;)
a jak facet ma kota...;) emotka

Nieprawda i pomówienie - nie spałbym cały czas emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3225995 Napisano: 22.03.2010 05:53:07 w Pomocy!!!!
Kup sobie magnez ...
mi pomaga na skaczącą wargę to dopiero jest odjazd.... wyglądam jak wściekły buldog albo napalona sunia jak mi tak usta drżą nie wiadomo czemu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3225980 Napisano: 22.03.2010 05:50:44 w Pomocy!!!!
monisi napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Złapałam tik nerwowy w prawym oku... Powtarza się co jakieś 20 minut... Pierwszy raz w życiu... Czy wie ktoś jak temu zapobiec??? Może mam nerwy związane ze ślubem syna w sobotę... /nie mam co na siebie włożyć.../ emotka

SZczel se drina nerwy puszczą też tak kiedyś miałem
emotka emotka

dobrze godo... polać mu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3220299 Napisano: 20.03.2010 08:11:13 w Rossmann
aneczka155 napisał(a):

awi napisał(a):

Ten tusz ma dziwny zapach

od kiedy to się wącha tusze?hyhy emotka

może wąsika sobie podkreśla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3220229 Napisano: 20.03.2010 07:57:12 w Rossmann
awi napisał(a):

Ten tusz ma dziwny zapach

zuzola napisał(a):

A ja

hmmm... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3212237 Napisano: 18.03.2010 11:33:00 w Pomocy!!!!
potworkaa napisał(a):

proszę o zasypanie mnie wiadomościami na PW z pomysłami na wieczór panieński...muszę go zorganizować oczywiście w formie niespodzianki dla przyszłej Pani Młodej...generalnie torty o fikuśnych kształtach i spalony na czarno stary choc wyglądajacy jak młody bog umiesniony striptizer w stringach odpada bo to nie w stylu Pani Młodej. Chciałabym, zeby to był wieczór z klasą i elegancją...i nie taki banalny emotka gdyby ktoś miał jakieś pomysły chętnie poczytam i wysłucham

jak można nie chcieć oka nacieszyć przed ślubem, pośmiać się z wypasionych gadżetów i bielizny .... emotka na grzeczny wieczór panieński to ja nie mam pomysłow i chyba nie chcialabym na taki iść ... o może jeden pomysł: śluby panieńskie w teatrze ... emotka emotka
ps. nie chcialam Cię urazić tak tylko wyraziłam moje zdanie ale nie każdy musi być taki walniety i nieobliczalny jak ja emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3212204 Napisano: 18.03.2010 11:21:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosmetyki z vichy za punkty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3206500 Napisano: 16.03.2010 07:57:02 w Popraw sobie humor...

hittmanka

#3205860 Napisano: 16.03.2010 04:46:35 w Moja pierwsza wygrana!
moja to kurczak na smyczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3202516 Napisano: 15.03.2010 02:42:39 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

A mnie wq.... kurier z siódemki. Kupiłam plecak na Allegro, zapłaciłam za kuriera żeby bylo szybciej niż pocztą. W czwartek dostałam maila z siódemki z nr nadawczym... w piątek rano wyszłam na zakupy , wróciłam i czekam jak ta ciemna blondynka na tego kuriera, wchodzę na stronkę sprawdzam co z moją paczką a tam że awizowano więc dalej czekam bo awizo ani nr tel. nie zostawił więc pomyślałam, że jeszcze raz przyjedzie (przecież ludzie rano pracują) pod wieczór znowu sprawdzam stronkę a tam, że zwrócono do magazynu emotka to już mnie ruszyło i naskrobałam maila żeby przed przyjazdem zadzwonil bo znowu może mnie nie być. Dostałam maila zwrotnego w bardzo miłym tonie że oczywiście, że klienci najważniejsi i takie tam bzdety i nr tel do kuriera... wchodzę na ich stronkę i przesyłkę wydano z magazynu więc czekam jak jeszce bardziej ciemna blondynka... o 13 zadzwonilam a pan kurier mi mówi, że on się wcale do mnie nie wybiera bo przecież był w piątek rano emotka no jak się wnerwiłam... burak nie dość że awizo i telefonu nie zostawił to jeszce pretensje do mnie miał, że chcę żeby paczkę mi przywiózł emotka z łaski oznajmił że będzie około 14 i tyle go widziałam... nasmaruję taką skargę że mu w pięty pójdzie emotka emotka

Też miałam takie przejścia z Siódemką, z tym, że ja byłam cały czas w domu i ciągle pod telefonem, a paczka była awizowana dwukrotnie, nie wiem jakim cudem emotka

no właśnie to mnie wnerwia... nie było mnie, owszema ale średnio inteligentny szympans domyśli się że trzeba zostawić po sobie jakiś ślad ... gdyby to była wygrana to nawet bym nie woiedziała że był i odesłaliby paczkę... albo moi rodzice nie mający netu nie doczekaliby się przesyłki, nie znaliby nr nadawczego i podejrzewam, że po tygodniu kurier by biedną paczkę przygarnął... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3202475 Napisano: 15.03.2010 02:33:58 w Wkurza mnie...
A mnie wq.... kurier z siódemki. Kupiłam plecak na Allegro, zapłaciłam za kuriera żeby bylo szybciej niż pocztą. W czwartek dostałam maila z siódemki z nr nadawczym... w piątek rano wyszłam na zakupy , wróciłam i czekam jak ta ciemna blondynka na tego kuriera, wchodzę na stronkę sprawdzam co z moją paczką a tam że awizowano więc dalej czekam bo awizo ani nr tel. nie zostawił więc pomyślałam, że jeszcze raz przyjedzie (przecież ludzie rano pracują) pod wieczór znowu sprawdzam stronkę a tam, że zwrócono do magazynu emotka to już mnie ruszyło i naskrobałam maila żeby przed przyjazdem zadzwonil bo znowu może mnie nie być. Dostałam maila zwrotnego w bardzo miłym tonie że oczywiście, że klienci najważniejsi i takie tam bzdety i nr tel do kuriera... wchodzę na ich stronkę i przesyłkę wydano z magazynu więc czekam jak jeszce bardziej ciemna blondynka... o 13 zadzwonilam a pan kurier mi mówi, że on się wcale do mnie nie wybiera bo przecież był w piątek rano emotka no jak się wnerwiłam... burak nie dość że awizo i telefonu nie zostawił to jeszce pretensje do mnie miał, że chcę żeby paczkę mi przywiózł emotka z łaski oznajmił że będzie około 14 i tyle go widziałam... nasmaruję taką skargę że mu w pięty pójdzie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3202369 Napisano: 15.03.2010 01:57:24 w Popraw sobie humor...

Klient rozwiązuje krzyżówkę i pyta innego:
- Otwór u baby na literę P
- Poziomo czy pionowo.
- Poziomo.
- To pisz PYSK

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3202368 Napisano: 15.03.2010 01:57:00 w Popraw sobie humor...
Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze, mój problem to za duże potrzeby seksualne
- To niech pani wyjdzie za mąż.
- Mam już męża.
- To niech pani znajdzie sobie kochanka.
- Już mam.
- To niech pani weźmie drugiego.
- Mam drugiego, i jeszcze innych trzech.
- Hmmm, wydaje mi się, że pani jest rzeczywicie chora.
- Panie doktorze, niech mi pan to da na pimie, bo mąż mówi, że jestem k....a! Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3202364 Napisano: 15.03.2010 01:55:39 w Popraw sobie humor...
Przychodzi baba do dentysty:
- Panie doktorze, tak strasznie boje się borowania, że chyba wołałabym już zajć w ciąże.
- To niech się pani zdecyduje, bo nie wiem, jak misiaa mam ustawić. Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3202362 Napisano: 15.03.2010 01:54:52 w Popraw sobie humor...

Przychodzi baba do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, nie mam włosów na pi...e!
Doktor ogląda i mówi:
- A ile razy pani dziennie TO robi???
- Nooooo, 5-6 razy!!!
- Proszę pani! Na autostradzie też trawa nie rosnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0