Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
hittmanka
Postów 1527
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwielbiam różowy choć żadna ze mnie Barbie, tak jak Ty uwielbiasz sex choć żaden z Ciebie ogier ....
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo jak ktoś chleje to najlepsze kremy mu nie pomogą a dzici tym bardziej wychowywać nie powinien
to tylko żarcik taki oczywiście, bez urazy Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie no... tak normalnie to nie widać ale jest to irytujące uczucie... i mam wrażenie że wszyscy na mnie patrzą Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi pomaga na skaczącą wargę to dopiero jest odjazd.... wyglądam jak wściekły buldog albo napalona sunia jak mi tak usta drżą nie wiadomo czemu Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze godo... polać mu Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może wąsika sobie podkreśla Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak można nie chcieć oka nacieszyć przed ślubem, pośmiać się z wypasionych gadżetów i bielizny .... na grzeczny wieczór panieński to ja nie mam pomysłow i chyba nie chcialabym na taki iść ... o może jeden pomysł: śluby panieńskie w teatrze ...
ps. nie chcialam Cię urazić tak tylko wyraziłam moje zdanie ale nie każdy musi być taki walniety i nieobliczalny jak ja Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie to mnie wnerwia... nie było mnie, owszema ale średnio inteligentny szympans domyśli się że trzeba zostawić po sobie jakiś ślad ... gdyby to była wygrana to nawet bym nie woiedziała że był i odesłaliby paczkę... albo moi rodzice nie mający netu nie doczekaliby się przesyłki, nie znaliby nr nadawczego i podejrzewam, że po tygodniu kurier by biedną paczkę przygarnął... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Klient rozwiązuje krzyżówkę i pyta innego:
- Otwór u baby na literę P
- Poziomo czy pionowo.
- Poziomo.
- To pisz PYSK
Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Panie doktorze, mój problem to za duże potrzeby seksualne
- To niech pani wyjdzie za mąż.
- Mam już męża.
- To niech pani znajdzie sobie kochanka.
- Już mam.
- To niech pani weźmie drugiego.
- Mam drugiego, i jeszcze innych trzech.
- Hmmm, wydaje mi się, że pani jest rzeczywicie chora.
- Panie doktorze, niech mi pan to da na pimie, bo mąż mówi, że jestem k....a! Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Panie doktorze, tak strasznie boje się borowania, że chyba wołałabym już zajć w ciąże.
- To niech się pani zdecyduje, bo nie wiem, jak misiaa mam ustawić. Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przychodzi baba do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, nie mam włosów na pi...e!
Doktor ogląda i mówi:
- A ile razy pani dziennie TO robi???
- Nooooo, 5-6 razy!!!
- Proszę pani! Na autostradzie też trawa nie rosnie Wyświetl w wątku >>