Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika hittmanka

hittmanka

#3953230 Napisano: 12.12.2010 12:00:30 w Popraw sobie humor...
0 0

hittmanka

#3950644 Napisano: 11.12.2010 02:09:00 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

psemulek napisał(a):

tato999 napisał(a):

psemulek napisał(a):

tato999 napisał(a):

wkurza mnie, że niedługo są święta. . .

też nie lubię atmosfery Świąt, tych całych życzeń i kadzenie sobie, jedyna pociecha, że wolnego trochę

dla mnie to żadne wolne bo i tak nie pracuje nigdy w weekend emotka

no u mnie dłuższy weekend, bo w Wigilię wolne

a ja idę w pierwszy dzień świąt na noc do pracyemotka

ja pierwsze i drugie święto na noc w pracy ( po 12 godzin + dojazd dwoma autobusami) ... więc w tym roku świąt nie będzie emotka

a najbardziej wkurza mnie teściowa bo nie może zrozumieć że nie chce do niej przyjść na obiad w żadne święto... nie rozumie, że człowiek po 15 godzinach poza domem chce się wykąpać, przespać i właściwie musi znowu wracać do pracy na kolejne 15 godzin ... rzeczywiście tak trudno to zrozumieć?
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3950289 Napisano: 11.12.2010 11:46:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
płyta z ezo tv na fb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3948089 Napisano: 10.12.2010 03:09:31 w Wkurza mnie...
a mnie wkurzył Play... zadzwonił do mnie facet , że wzięłam udział w konkursie podaj nam swoje imię czy jakoś tak i że sponsor zgodził się przyznac ileśtam dodatkowych nagród więc do mnie dzwoni... po czym próbował mi wcisnąć 240 minut za 50 zł miesięcznie z umową w play.... żenujące emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3945995 Napisano: 09.12.2010 08:52:10 w Wkurza mnie...
kochaniutka napisał(a):

annaszura napisał(a):

joka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wkurzają mnie jeszcze ludzie którzy mają wiecznie z czymś problem a jak nie mają to się go doszukują... emotka

popieram emotka

i ja

i ja emotka

dla niektórych brak problemu to już jest roblem... ja na szczescie nie mam czasu na takie pierdoły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3944618 Napisano: 09.12.2010 02:07:45 w Żegnamy zmarłych
optyk napisał(a):

Dzisiaj mija rok odkąd zmarł mój kochany brat.
Miałby 28 lat.
Tęsknimy!!!!

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

(*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

hittmanka

#3944292 Napisano: 09.12.2010 12:32:37 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

hittmanka napisał(a):

a mnie posti wkurzyło... nagroda za 15 zł a ja będę za znaczek i kopertę płacić żeby formularz im odesłać... co za banda emotka
i ciekawe czy jak na jednym koncie mam 3 wygrane to może 3 egzemplarze im odeślę...
jak wy to załatwicie? kilka egzemplarzy w jednym liście???

hahahaha a nie można im skanów wysłąć? emotka

chyba nie... podany jest tylko adres stacjonarny... chrzanie to, całą rodzinę wrzucę do jednej koperty i im odeślę, tylko ciekawe ile miesięcy im zajmie rozesłanie tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3944273 Napisano: 09.12.2010 12:26:48 w Wkurza mnie...
a mnie posti wkurzyło... nagroda za 15 zł a ja będę za znaczek i kopertę płacić żeby formularz im odesłać... co za banda emotka
i ciekawe czy jak na jednym koncie mam 3 wygrane to może 3 egzemplarze im odeślę...
jak wy to załatwicie? kilka egzemplarzy w jednym liście??? Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3936274 Napisano: 07.12.2010 09:01:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kremy z Mikolajkowego Lirene i ekokoszyk i książka do nauki gry na gitarze... Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3931258 Napisano: 05.12.2010 07:24:34 w Oddam za darmo
zapunktowani

K4WRPE EXEE7N W7NE

piąty znak może być R a nie P emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3931244 Napisano: 05.12.2010 07:20:45 w Oddam za darmo
zapunktowani

A7F6R7 9LKHKX 7A3L Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3928194 Napisano: 04.12.2010 01:59:14 w Pomoc potrzebującym!
malutka456 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

olus15 napisał(a):

też dowiedziałaś się o tym po rozmowie z wolontariuszem?
Bo z opisu nie wynika, że ma to być nie wiadomo co
Zniechęca większość darczyńców, a nie oszukujmy się większość z nich nie ma zasobnych portfelów
Wolę zrobić zapasy dla ubogich rodzin w marketach
Tam przynajmniej nie wybrzydzają

ja tez zrezygnowałam w tym roku, choć chciałam robić, nie jestem w stanie zrobić wielkiej paczki, więc żeby nie skrzywdzić jakieś rodziny zdecydowanie wole pomóc w innych akcjach emotka
Myśle że mogliby zrobić inną forme np że kilka osób może danej rozinie zrobić paczkę i zamiast wykreślać rodzine- wykreślali by dane produkty które ktos zaoferował

wlasnie mialam wybrac rodzine, bo troszke nagrod i artykulow kupionych na konkursy zalega, ale dopiero teraz przeczytalam forum.... szkoda, ciekawe czy mozna przekazac paczke, nie wybierajac rodziny, zeby byla takim dodatkiem do wiekszego prezentu np.lozka czy pralki?

na stronie są też podane adresy magazynów.... praktycznie w każdym mieście taki jest i można tam zanieść pojedyncze dary ale nie mam zaufana do magazynów... wole w sklepie zrobic zakupy i przekazac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3927974 Napisano: 04.12.2010 12:14:37 w Pomoc potrzebującym!
olus15 napisał(a):

joan napisał(a):

zucchini napisał(a):

joan napisał(a):

Dzisiaj poznałam historie kilku rodzin z mojej okolicy, które potrzebują min. środków czystości, proszków do prania i żywności.

Sprawdź na www.szlachetnapaczka.pl, które z zakupionych przez Ciebie produktów promocyjnych mogą podarować uśmiech drugiemu człowiekowi! emotka

Ja też gorąco popieram ideę Szlachetnej Paczki.
Zajrzyjcie tam, proszę. Wyszukajcie rodzinę z Waszej okolicy i przygotujcie paczkę. Nie musicie zgromadzić wszystkich potrzebnych rzeczy. Dla takich rodzin nawet kilka drobiazgów będzie dużą radością. Przewietrzycie swoje konkursowe półki
emotka

Powiem Ci, że całkiem sporo rzeczy można zgromadzić, robiąc zakupy na konkursy promocyjne dla siebie lub innych emotka Bo okazuje się, że akurat tego typu produkty są potrzebne. No i my troszkę kwestujemy wśród rodziny & znajomych, stawka to 5-10 zł od osoby, zawsze trochę grosza wpadnie. A może i wygrana w konkursie się komuś trafi! emotka

Odnośnie Paczki
zarejestrowałam się , bo myślałam , że wszyscy zbieramy się na jedną paczkę dla rodziny Chciałam pomóc , ale okazało się żeby pomóc muszę rodzinie sfinansować lodówkę!
Mała pomoc nie jest wskazana , bo jedna osoba wybiera jedną rodzinę i ma sfinansować jej wszystko
Ciekawe kogo na to stać?
Szkoda , bo chciałam coś dorzucić a wyszłam na sknere , bo nie stać mnie na lodówkę
Drobiazgi według Pana chyba nie wchodzą w rolę
Myślałam , że nawet małymi krokami można zrobić wiele ale chyba jednak nie Głupio się czuję wycofując się, ale nie stać mnie na taką pomoc
Myślę, że główny opiekun jest ok ale byłoby jeszcze lepiej gdyby każdy mógłby coś dołożyć i rodzina byłaby szczęśliwsza i bogatsza

dokładnie... już w zeszłym roku mnie to zniechęciło. Nie chcąc robić małej paczki nie zrobiłam żadnej !
Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3924215 Napisano: 03.12.2010 09:11:41 w Rossmann
martu18 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

U mnie nawet husteczek nie ma emotka

u mnie też!
a tak fajnie napisałam ;(

mi też się wydawało, że fajnie.... ale widocznie tylko mi się wydawało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3924193 Napisano: 03.12.2010 09:07:20 w Rossmann
U mnie nawet husteczek nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3924052 Napisano: 03.12.2010 08:20:19 w Rossmann
i co... dalej czekamy na Presto ??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3921173 Napisano: 02.12.2010 11:02:49 w Rossmann
presto ale nie wiem o której godzinie??? wie może ktoś >>> Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3920965 Napisano: 02.12.2010 10:07:01 w skojarzenia
plastikowy pies--- > zabawka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3920889 Napisano: 02.12.2010 09:51:49 w Rossmann
avatea napisał(a):

hittmanka napisał(a):

avatea napisał(a):

Wysłałam wczoraj męża mego do Rossmana na zakupy. Wręczyłam mu wydrukowany kupon na prezenty i mówię - co by pani przy kasie podał i ma mu jakieś próbki w woreczkiem wręczyć z uśmiechem! Pojechał. Wrócił z zakupami bez prezenciku.
- Pani w kasie powiedziała, że prezent został już wydany w kasie nr 4. Ale to nie tu.
emotka emotka emotka
Jak został wydany? Miał ktoś taką sytuacje? Kupon druknęłam chyba w tym dniu co się pokazały.
Jeden raz druknęłam. wrrrr

w zabrzu byłam swiadkiem jak pewien pan z fajnym dzieciaczkiem tez chciał odebrac prezent i powiedziała mu to samo.... tle ze w Zabrzu nawet nie ma 4 kas emotka

Czy ma ktoś jakiś mail do reklamacji? Pewnie w wątku był podawany ale zanim przewertuje kilka stron to może jakaś dobra duszyczka go przypomni. Bardzo proszę:)

Niby mała rzecz prezencik ale jak już w profilu się pokazuje i człowiek drukuje.... e...

a sprawdx jeszcze w profilu może... tam powinien byc nr jeżeli nie zrealizowany jeszcze jest kupon... Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#3920861 Napisano: 02.12.2010 09:44:37 w Rossmann
avatea napisał(a):

Wysłałam wczoraj męża mego do Rossmana na zakupy. Wręczyłam mu wydrukowany kupon na prezenty i mówię - co by pani przy kasie podał i ma mu jakieś próbki w woreczkiem wręczyć z uśmiechem! Pojechał. Wrócił z zakupami bez prezenciku.
- Pani w kasie powiedziała, że prezent został już wydany w kasie nr 4. Ale to nie tu.
emotka emotka emotka
Jak został wydany? Miał ktoś taką sytuacje? Kupon druknęłam chyba w tym dniu co się pokazały.
Jeden raz druknęłam. wrrrr

w zabrzu byłam swiadkiem jak pewien pan z fajnym dzieciaczkiem tez chciał odebrac prezent i powiedziała mu to samo.... tle ze w Zabrzu nawet nie ma 4 kas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0