Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
hittmanka
Postów 1527
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chcę żeby mój mąż nie był taki upierdliwy Wyświetl w wątku >>
Uwielbiam różowy choć żadna ze mnie Barbie, tak jak Ty uwielbiasz sex choć żaden z Ciebie ogier ....
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałabym się do kogoś przytulić... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałabym pojechać na karnawał w Rio
Jedziesz na karnawał w Rio... ale Twój facet rzuca Cię dla zgrabnej, skąpo ubranej tancerki samby...
chcialabym kupić w kńcu samochód... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakie piękne..... zakochłam się w tym czarnuszku... szkoda, że system pracy i małe mieszkanko nie pozwalają mi zaopiekować się taką ślicznotką Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to trza dokladnie czytać teraz maile
Dzięki Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ctrl ( w prawym i lewym dolnym rogu ) Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie śmigała wyjątkowo bez problemu i też przeszłam cała
myślę, czy zbierać punkty dalej czy doładować Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja im tam nie wierzę.... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może Posti? Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. honorowo oddaję krew
ps. czy earl grey jest 20 torebek czy więcej ?? Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kup sobie Carmex w słoiczku w Rossmanie (10 zł).... dzisiaj nie pomoże bo już za późno ale w przyszłości zapobiegniesz opryszczce Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czytając takie wpisy nie wiem co napisać... starsznie mi przykro... (*) Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwaga! Zaginął bliski przyjaciel mojej rodziny Florian Dzierzok. Mieszka w Kaletach - Drutarni.
Podejrzewamy, że kierował się w kierunku Tarnowskich Gór i Bytomia. Jest to starszy pan już siwiejący, z wąsem i lekkim zarostem ma 55 lat, jest wysokiego wzrostu. Może mieć czapkę z daszkiem ( kaszkiet) głos ma specyficzny taki zachrypnięty, że na pierwszy rzut ucha możecie go nie zrozumieć. Bardzo możliwe, że zasłabł albo go napadli, mógł też stracić pamięć.Jest bez nałogów nie ma też wrogów. Prawdopodobnie wyszedł z domu po prezenty
.Szukam go z rodziną wszędzie, Policja również go szuka.
Gdybyście coś słyszeli, widzieli to dzwonić do mnie na telefon o każdej porze dnia i nocy 505 034 600.
Proszę o uwagę na takie osoby szczególnie w rejonie Chorzowa, Katowic, Piekar Śląskich, Miasteczka Śląskiego, Tarnowskich Gór i Bytomia.
Z góry dziękuję Kasia. Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na allegro sprawę wyjaśnić trzeba , bo trzeba... a co do przeprosin to napisałabym odręczny list z wyjaśnieniem i wysłała wraz z jakimś drobiazgiem konkursowym na jej adres Wyświetl w wątku >>