Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
hittmanka
Postów 1527
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój tez ostatnio prawie nie został wystawiony z walizkami za drzwi przez nieporozumienie...
budzę się rano a on się kąpie ( co zawsze robi wieczorem ) przebiera w bieliźnie i szykuje się do wyjścia... już mnie coś zastanowiło więc pytam gdzie idzie a on na to, że do biedroki po kawę mówię, żeby poczekał bo ja też muszę iść na zakupy to pójdziemy razem ale uparł się że pójdzie sam... zostawił mi kartę do bankomatu na co mu mówię, że zanim wypiję kawę, wyszykuję się to wróci z tej Biedronki więc poczekam... poszedł, mija pól godziny, godzina, półtorej a gada nie ma... kiedy wrocił (bez kawy) malo szlag mnie nie trafił ale spokojnie się pytam gdzie kawa i gdzie byl... nie potrafił odpowiedzieć! Dla mnie było jasne że poszedł na qrwa mać.... popoludniu znowu wyszedł (tym razem nie tłumaczac się bo nie odzywałam się do niego) i jak wrócił to okazało się że był odebrać wyniki z badań które robił rano a o które od 2 lat nie mogłam się doprosić... chciał mi zrobić niespodziankę a ja byłam pewna, że łazi na boki.
Ale czujnym trzeba być !!! Wyświetl w wątku >>
Uwielbiam różowy choć żadna ze mnie Barbie, tak jak Ty uwielbiasz sex choć żaden z Ciebie ogier ....
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też dlatego się pytam jak to odinstalować Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie nie starczyło Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też zero
na 4 próby ani jeden nie wpadł Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czym dzieli tym razem Pani tereska?
w temacie odebrana koszulka z Vectry- Miasto Kocic Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm... jutro jest piątek 04 marca... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki no to się doczekałam Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy taka wiadomość może być z Dove? z tego nr? bo małż śpi po nocce i widzę początek takiego eska na jego tel... dalej wejść nie mogę bo by mnie chyba ubił że grzebie w jego telefonie a zźera mnie ciekawość Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj w Rossmanie w Zabrzu byłam świadkiem jak pani ekspedientka z panem ochroniarzem mieli niezły ubaw z tego, że faceci powygrywali jakieś chusteczki ... co ich to obchodzi... chyba nudzą się w tej pracy Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie Krzysiu... Wyświetl w wątku >>
hittmanka