Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
hittmanka
Postów 1527
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a sąsiadka miała upoważnienie od Ciebie, że kurier dał jej przesyłkę ??? Mnie to strasznie wkurza bo mój kurier też próbował zostawiać przesyłki u obcych ale poszłam ze skargą na pocztę... przecież żeby odebrać list polecony trzeba mieć ten sam adres zamieszkania inaczej nie wydadzą przesyłki nawet nikomu z rodziny a paczki zostawiają byle gdzie, pod byle jakim adresem... Wyświetl w wątku >>
Uwielbiam różowy choć żadna ze mnie Barbie, tak jak Ty uwielbiasz sex choć żaden z Ciebie ogier ....
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
E3XEAP 3R9X3H X7RN
Sprite Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odebrana karma dla kici Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie też ani pampersy, ani podwiązki ani masa innych rzeczy nie dotarła... oby był przeterminowany
w temacie odebrane maszynki z poczty... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nooo... trzeba uważać mój małż się kiedyś wkurzył jak zaprzyjaźnony kurier przyniósł paczkę i zapytał go czy pani Zosia jest ... mój na to, że nie ale że on odbierze. Wszystko byloby OK gdyby nie to, że paczka była zaadresowana na mojego męża ale się wkurzył... mówię Wam Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to miałam krem.... do mnie nigdy zwykłe w grubszej kopercie nie dochodzą... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisz do nich... to jest kpina Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogłeś w topie wymienie na... zamienić ten TV na OLAY Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tricolor ???
w temacie bombilla Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie 10 .... pomaturalne wykształcenie mnie zdyskwalifikowalo Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na maila... czeka się długo, 2-3 tygodnie chyba
Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja za 34 metry własnościowego mieszkanka płacę 350 zl czynszu... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mam Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spróbuj odlubić i ponownie polubić stronkę na której chcesz coś napisać... czasem mi to pomaga... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(*) Wyświetl w wątku >>