Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika hittmanka

hittmanka

#4476237 Napisano: 24.06.2011 11:05:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
masza napisał(a):

Interaktywny piesek BILLO - nieam pojecia skąd emotka , ale radość moich dzieci ogromna emotka

2x bon Marwitt

http://www.psy.pl...a-dzien-dziecka.html

może tu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4474333 Napisano: 23.06.2011 03:41:48 w Wkurza mnie...
andziakadula napisał(a):

elhad napisał(a):

hittmanka napisał(a):

dziewczyny... też tak miałam emotka nic nie wychodziło ani z proszku ani normalnie robione i odkryłam stronkę http://kotlet.tv/ (to nie jest reklama) i dopiero zaczęło mi wszystko wychodzić. Są zdjęcia, filmiki i dokładny opis wraz z trickami emotka nie może się nie udać bo widać jaką ciasto musi mieć konsystencję ... polecam, przejrzyjcie sobie bo ja uwielbiam tą stronę emotka Pamiętam jak robiłam pierwszy raz w życiu faworki i ugniatałam je tłuczkiem do mięsa , domownicy stukali się w czoło a jak skończyłam to stwierdzili, że w życiu lepszych nie jedli emotka

Hittmanko dzięki za super kotletową stronkę - oj przyda się!

i ja też dziękuje powoli ogarniam ja fajna emotka

cieszę się , że mogłam się przydać emotka właśnie stygnie mi murzynek wg przepisu z tej stronki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4472859 Napisano: 22.06.2011 09:54:04 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że forumowiczki myślą że facet jest od sprzątania emotka No kobiety drogie, przepraszam bardzo ale jak tak można się pytam? Rozumiem umyć podłogę i poodkurzać, ale żeby zmywać naczynia? No na Boga! Facet jest od zarabiania pieniędzy a Wy od wydawania emotka emotka

ojjjj.... grabisz se synek.... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4472833 Napisano: 22.06.2011 09:42:51 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

zniknął top GRATULACJE DLA WYGRANYCH emotka

dlaczego emotka

https://www.e-kon...ic-870121-cat-5.html

:P
nie zniknął ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4472823 Napisano: 22.06.2011 09:34:01 w Wkurza mnie...
sarsaparilla napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

taaaak, ja tez kiedyś myślałam że jak nie będę sprzątać, zmywać itd to chłopa trochę wychowam, akurat! jemu bałagan nie przeszkadza, a mnie bardzo, muszę mieć posprzątane swoje hektary żeby wypocząć,
najlepiej nasze podejście do sprzątania obrazuje taka sytuacja:świeżo po wprowadzeniu się do nowego domu( paczki, pakunki, meble w przedpokoju, brak podłogi w stołowym,ogólnie koszmar)
ja: matko kochana! kiedy ja to do porządku doprowadzę!
mój małż: ale fajnie! sprzątać nie trzeba bo tak nie da rady!

Mój kiedy kupiliśmy mieszkanie, wyremontowaliśmy my i urządziliśmy, po powrocie z pracy (pracuje tydzień na tydzień) chodził z białą chusteczką i sprawdzał wszystkie zakamarki czy jest czysto. Fanatycznie pilnował porządku.

Po urodzeniu małej jak ręką odjął, brudne skarpety pod kanapą leżą tydzień o ile ich nie pozbieram, na środku salonu walizka leży dopóty, dopóki sama jej wyniosę itd. itp. Raz w tygodniu budzi się w nim lew i sprząta na błysk - czyli myje podłogę i odkurza. Naczynia najchętniej zmywałby wtedy, gdyby nie było już na czym jeść, normalnie szkoda na to czasu.

W sumie mu się nie dziwię, po co ma się wysilać, skoro wie, że mnie trafia wiec i tak posprzątam.

Ale nie wyniesione farby z remontu sprzed 2 lat wciąż leżą w kuchni pod hokerami. Będą tak leżeć do usr..nej śmierci.

I tak, wkurza mnie to. Ale na lenia nie ma rady, przecież po powrocie do domu musi odpocząć nie?

hehe... a mój się bierze do roboty jak mu mówię, że jak tego czy tamtego nie zrobi np . do środy to poproszę Kowalskiego jak do tej pory to działa.... nie zaryzykował, żeby się przekonać czy tajemniczy kowalski istnieje... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4472811 Napisano: 22.06.2011 09:28:56 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

w tej krówce wszystko było w proszku i nic nie wyszło jak potrzeba, a najgorsza ta polewa emotka
czasem coś się udaje, ale to bardziej taka loteria.
a jak robiłam faworki, to nie wiem co mi przyszło do głowy, żeby czekać, aż się olej zagotuje emotka orzeszku, do tej pory jak wspominam, to mam łzy w oczach ze śmiechu.
mam niewątpliwy talent kulinarno-cukierniczy i jeśli kiedyś będę laureatką konkursu z przepisami udokumentowanymi zdjęciami, to możecie w ciemno strzelać, że to plagiat emotka

z tym plagiatem to zapamiętamy to sobie emotka
ale bardziej ciekawi mnie kiedy znudziło Ci się czekanie aż olej zabulgota emotka
a z innej beczki przypomniało mi się jak robiłam pierwszy raz żurek śląski ... wisiałam na tel. i jako młodą mężatkę siostra mnie instruowała krok po kroku... ale im dłużej go gotowałam tym był dziwniejszy... jakie było moje zaskoczenie gdy siostra uświadomiła mnie, że żur wlewa się na końcu emotka ja wlałam go do zimnej wody na początku emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4472709 Napisano: 22.06.2011 08:47:17 w Wkurza mnie...
dziewczyny... też tak miałam emotka nic nie wychodziło ani z proszku ani normalnie robione i odkryłam stronkę http://kotlet.tv/ (to nie jest reklama) i dopiero zaczęło mi wszystko wychodzić. Są zdjęcia, filmiki i dokładny opis wraz z trickami emotka nie może się nie udać bo widać jaką ciasto musi mieć konsystencję ... polecam, przejrzyjcie sobie bo ja uwielbiam tą stronę emotka Pamiętam jak robiłam pierwszy raz w życiu faworki i ugniatałam je tłuczkiem do mięsa , domownicy stukali się w czoło a jak skończyłam to stwierdzili, że w życiu lepszych nie jedli emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4472666 Napisano: 22.06.2011 08:34:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
u mnie go nie widzę ..... ale zresztą nieważne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4472638 Napisano: 22.06.2011 08:24:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
hehe... post z listą zwycięzców na gosi zniknął emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4469420 Napisano: 21.06.2011 06:33:22 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

papryczka20 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

papryczka20 napisał(a):

emotka wkurza mnie, że już mam pewnie po domku z Bobovity. Teraz sprawdzam paragon, podlliczam i co? Zamiast 20 zł jest 19,83 emotka a w sklepie liczyliśmy było ponad 20 zł! Okazało się, że obiadki nie kosztowały ponad 3 zł tylko 2,99 i 2,89. Pierwszy raz jestem wk***na, że cena na paragonie była niższa niż przy półce

a od czego top SZUKAM i PARAGONY emotka

Wiem, wiem, tylko najgorsze jest to, że człowiek kupuje produkty, ma swój paragon a okazuje się, że jest do niczego. A nie stać mnie żeby kupić paragon za 150 zł czy też 300 jak widziałam w wątku Paragony

to ile ten domek kosztuje emotka emotka

700 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4448605 Napisano: 15.06.2011 07:32:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dzisiaj odebrałam z Vectry
- koszulka Comedy Central
- Playset i maskotka z Ceebebies

oraz, ku mojemu zaskoczeniu przesyłka z Dove za milion fanów emotka Chyba z Francji emotka
Nasi powinni się uczyć jak pakować wygrane.... coś pięknego... ładne pudełko przewiązane białą atłasową wstążką a w środku 6 mydeł Dove spoczywających również na wyłożonych atłasem miejscach ... śliczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4447227 Napisano: 14.06.2011 06:03:56 w Pomocy!!!!
anetia15 napisał(a):

Mam pytanko, mógłby mi podać ktoś poprawnego linka do konkursu nivea;)? będę wdzięczna.

http://www.nivea...._local#/testuj/krok1 Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4444986 Napisano: 14.06.2011 07:11:48 w Wkurza mnie...
ech... poczty na tlenie od rana nie mogę sprawdzić a teraz stronka z nivea mi klapła... i co tu robić? trza będzie chyba zrobić coś w domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4443291 Napisano: 13.06.2011 02:47:37 w Oddam za darmo
kod z pepsi

P3HRAKZWY Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4434811 Napisano: 10.06.2011 01:52:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kubek termiczny z Lukas Banku paczka PP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4428679 Napisano: 08.06.2011 06:20:56 w Oddam za darmo
mama2006 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

K3K3F7 M93RJP AK93

cola 5 pkt
mam nadzieję, że nie był wykorzystany emotka

niestety, wykorzystany

to sorki, teraz zacznę zaznaczać co podaje na forum bo ktoś mi w szufladce przemieszał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4428662 Napisano: 08.06.2011 06:16:27 w Oddam za darmo
K3K3F7 M93RJP AK93

cola 5 pkt
mam nadzieję, że nie był wykorzystany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4427325 Napisano: 08.06.2011 11:07:57 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie krytyka ze strony nie zamawiających koszulki z napisem Nie biegam nikt Was o zdanie nie pyta , znaleźli się wstydnisie emotka co uprawiają sport przed komputerem emotka

ja zamówiłam byłam przekonana że chodzi o bieg życia (wyścig szczurów) ale chyba wkrótce się okaże że to kampania środków na biegunkę emotka emotka emotka
ale co tam w domu można w niej chodzić emotka

Różnie ten napis można interpretować emotka

do spania będzie ok emotka jak były zółte koszulki z bykami z PZU strasznie oczojebne ( może starsi forumowicze pamiętają) to też się wszyscy u mnie w domu z nich śmiali a za jakiś czas same byczki w domu były emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4427264 Napisano: 08.06.2011 10:57:04 w Wkurza mnie...
co za dzień... zbliża sie lato więc cieszyłam się z wygrania 2 koszulek dla mnie emotka Cieszylam się do dzisiaj... z levis'a miałam dostać eMkę i ustaliłam, żeby nie była biała na co się zgodzili po czym wysłali białą XL... doopa myślę ale nic... jeszcze mam z innego konka zaprojektować sobie jaką chcę koszulkę więc cały tydzień myślałam a jak już wymyśliłam to mi dzisiaj napisali że mogę zrobić jaką chcę pod warunkiem że będzie to biała XL emotka

No i to mnie wkurza... gram i fanty dostaje ktoś inny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#4424805 Napisano: 07.06.2011 03:42:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
krysia78 napisał(a):

a u mnie pusto tylko tel.był i nie odebrałam:-( - nie wiecie kto to mógł dzwonić 500008624

wpisz sobie w google ten nr... to ktoś kto wynajmuje samochody i pokoje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0