Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
hittmanka
Postów 1527
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
HLELR7 HNXMW6 96KL Wyświetl w wątku >>
Uwielbiam różowy choć żadna ze mnie Barbie, tak jak Ty uwielbiasz sex choć żaden z Ciebie ogier ....
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze odsuwaj cztery zera i będziesz wiedzieć
milion minus cztery zera równa się sto zł
;)
100 0000 Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wydrukowalam kuponu na marynaty i teraz nie potrafię znaleźć gdzie to było ,,,
podajcie link Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic nie wiem, jak to się mogło stać!!! To była jedyna osoba jaką znałam a która nigdy z nikim nie miala zatargów... z każdym w każdej sprawie się dogadał, zawsze uśmiechnięty... nikt ani nic nie było w stanie wyprowadzić go z równowagi ...
wisienko ... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zuzia ma
do mnie kubkofonia x 2 dotarła.... nareszcie Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wzięłam wisienki bo w sumie mam same zawieszki niebiesko - zielone bo mi się podobają takie więc dla kontrastu będą wisienki Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak jest ładna na żywo? myślałam o koniku morskim, rybce albo arbuzie... doraddźcie coś proszę Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weź to wycofaj... mnie za każdym razem namiawiają żebym się na to zgodziła ale co podpis to podpis.... potem Gienek nagrody wsadzi do reklamówki i powie że wrzucił do skrzynki Jak jakaś babcia dostaje tylko pisma z zusu to może ma sens ale wartościowe koperty będą ginęły tak samo jak zwykłe przesyłki Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a najlepsze jest to, że NFZ nie zrefundowal żadnemu z nas ani jednego badania....tz. moje podstawowe badania hormonalne tak samo jak pełne badanie nasienia wg NFZ wogóle nie istnieją ( nie mają ich nawet w spisie badań ) Nie mówię już o szukaniu przyczyny w anatomi czy tym podobnych.... cholerne państwo prorodzinne... jak mają się rodzić dzieci skoro podstawowych badań nie chcą zrefundować... jak ktoś nie ma kasy to ma sam plemniki liczyć? Do tego endokrynolog, urolog, chirurg cała masa usg, monitorów, wymazów.... wydałam kilka tysięcy, żeby się dowiedzieć, że nic się nie da zrobić...
tak, że dziewczyny cieszcie się, że przynajmniej wiecie na co wydajecie te pieniążki i to zaprocentuje pięknym dzidziusiem Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
K72L2XS4Z
K72MLKPPZ Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję monia24 Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jako list czy paczka ?
u mnie krem Olay ... w sam raz się przyda bo już nie mialam żadnego Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już jest jakieś wydziwianie... ja całe życie adresuje kartki na święta czy z wakacji na np. imiona dziadków, wujków bo pozdrowienia są dla obojga... a teraz mam wysyłać im osobno? to jest chore Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nasunęła mi się tylko jedna myśl... miałeś więcej szczęście niż rozumu (bez urazy oczywiście ale fart niezły) Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee.... tam, się przejmujesz.Od razu widać, że mu słoma z butów wystaje... zas***y mocherowy ninja Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>