Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
hittmanka
Postów 1527
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mieliśmy swoje Dziady i umarły śmiercią naturalną.... też były kontrowersyjne ale były nasze... skoro ich nie ma to niech będzie halloween Wyświetl w wątku >>
Uwielbiam różowy choć żadna ze mnie Barbie, tak jak Ty uwielbiasz sex choć żaden z Ciebie ogier ....
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no bo wiesz.... ludzie są przekorni i wszystko co może być fajne z góry skreślają mi tez to święto nie przeszkadza, ba nawet sama kiedyś chodziła na przebierane bale.... helloween potrzebuje czasu jak walentynki, kiedyś mieliśmy noc.świętojanską a jakoś się przyjęły... kilka lat i będzie powszeczne jak walentynki
Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- koszulka i czapeczka z manty zwykły list
- odebrana koszulka z Vectry własnymi nogami Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a no właśnie... bo normalnie bym w to nie zagrała tylko że: byłam u mamy, oglądalam kropkę a tu info o konku... więc zapytałam czy ma paragon z zakupów a mama na to, że wyrzuciła do kosza... po czym go stamtąd wygrzebała (desperację konkursowiczki ma) wysłałam zgłoszenie z jej te. z ojca tel z siory tel. i na siebie... na drugi dzień mama dzwoni i mówi , że chciała ten wygnieciony paragon wyprasować i wszystko zrobiło się czarne... więc poleciałam kupić nową kropkę dla paragonu i znowu wysłałam zgłoszenia i dlatego się wkurzam bo wszystko wskazywało na to, że musimy wygrać.... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja 8 i też myślalam że coś wpadnie Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie nawet teraz to jest bardzo dużo pieniędzy ...
a ja zaczynałam od próbek i drobnych gadzetów rekalmowych i tak tu trafiłam przez przypadek... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to UFFF.... teraz zganię na pecha a nie na własną głupotę już mi lepiej Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to nie było losowanie ? tak to jest jak się nie chce regulaminów szukać Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie kunia tylko domniemywa, że tak może być a nie przedstawia twardego faktu ... chyba, że ja też nie czytam ze zrozumieniem : Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i dzieciom to smakuje bo jest słodkie Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem jak podchodzisz do tego typu sklepów ale sporo tego jest w większych lumpeksach ... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biala mafia... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
EMF3FJ 9XWAJ3 X696 Wyświetl w wątku >>