Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
hittmanka
Postów 1527
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwielbiam różowy choć żadna ze mnie Barbie, tak jak Ty uwielbiasz sex choć żaden z Ciebie ogier ....
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
idę trzeć Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chcę ugotować barszcz ale taki z tartymi burakami w środku i mam problem... kiedy te buraki potrzeć po ugotowaniu czy przed?
wiem, że to głupie pytanie ale nie znalazłam w googlach odpowiedzi a zawsze robiłam czysty barszcz bez fafocli Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś mnie oszukali więc dzisiaj odpłaciłam im zamówieniem... kupiłam krem do rąk za 12 zł + dostanę prezent - wodę Ming coś tam... 30ml Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
6 stron na maila... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dzisiaj znowu po prośbie
Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba Panga byla po 7,99 a nie mintaj Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\Jak będą to proszę o wklejenie w odpowiednim topie Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kup jutro test Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mężowie już tak mają ... mój powiedział, że moja twórczość jest na poziomie średnio inteligentnego szympansa ale jak dojdzie Haribo które wygrałam tym hasłem to on będzie je pochłaniał jak jamochłon Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co ja mam o tym myśleć
hehe... nie ma sprawy Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapraszamy do skorzystania ze specjalnej oferty naszego nowego partnera klubu rabatowego 4F, w dniach
17-20 listopada 2011 r.
Sklep oferuje odzież i akcesoria sportowe, możesz więc zaopatrzyć się w nowe narty czy kurtkę na zbliżający się sezon narciarski w atrakcyjnej cenie!
Co zrobić, żeby skorzystać z rabatu?
W sklepie:
W sklepie on-line www.4fsklep.pl:
Po dodaniu produktów oznaczonych jako NOWOŚÆ do koszyka, wpisz kod promocyjny: xxxxxxxx, a następnie kliknij Dodaj rabat.
Rabat udzielany jest od ceny podstawowej na maksymalnie 3 produkty podczas jednej transakcji. Promocja trwa w terminie 17-20.11.2011r.
i dotyczy marek 4F, FOB i Outhorn. Regulamin promocji oraz adresy sklepów biorących udział w promocji znajdziesz na www.4f.com.pl/pliki oraz klubrabatowy.credit-agricole.pl
kod podam na PW bo nie wim czy jest taki sam dla wszystkich czy nie Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko nie mam kasy, żeby coś w te torby wsadzac Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie wiem coś o tym...ale kiedyś skuś się na taką wizytę bo do każdego schorzenia są inne ćwiczenia... to co pomoże na jedno na inne może zaszkodzić... a kasa... dobrze wiem, że to problem Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak tak bardzo Cię boli to polecałabym wizytę u dobrego rehabilitanta wizyta kosztuje ale po dokładnym wywiadzie pokaże Ci ćwiczenia wzmacniające które potem możesz sama wykonywać i które przynoszą ulgę Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szyk. Firany i zasłony
Tęczyńskich 1 , 23-200 Kraśnik
woj. lubelskie powiat kraśnicki gmina Kraśnik Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w tym kolorze dostałam t-shirt a nie polo a czapeczkę też pomarańczową więc wysyłają różnie Wyświetl w wątku >>