Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
hittmanka
Postów 1527
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwielbiam różowy choć żadna ze mnie Barbie, tak jak Ty uwielbiasz sex choć żaden z Ciebie ogier ....
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrywasz super-robota... spełnienie marzeń, sam robi wszystkie potrawy świąteczne ale ... nie doczytałaś, że tylko Wielkanocne i ... po świętach
chciałabym tak nie cierpieć jak mam, no... ciocię Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam kabla ale chociaż Wam napiszę
- plecaczek taki jak na zdjęciu konkursowym (niebieski misiem)
- 2* gumy rozpuszczalne maoam (2* po 5 sztuk)
- 2* żelko-pianki truskawkowe
- 1* żelko-pianki truskawkowe mała paczka
- 2* haribo Cola mała paczka
- 2* miśki tropikalne mala paczka
- 4* pianki kolorowe
- 3* złote misie małe
- 2* złote misie duże
- 1* cukierki maoam duża paczka
- 1* żelki kwaśne mała paczka
- 1* żelki starmix mała paczka
Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie... coś mi się wierzyć nie chce, że w Domu Dziecka jest za dużo zabawek, przecież się zużywają.... ale cóż, my zawieźliśmy zabawki do szpitala gdzie leżą dzieci chore na białaczkę i uważam że pomysł jest świetny Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oooo tak, zgadzam się ale.... mały drink nikomu nie zaszkodzi na koniec ciężkiego dnia.... nie widzę tu żadnych poważnych problemów życiowych które mogłyby doprowadzić do alkoholizmu tylko splot niekorzystnych zdarzeń... za parę dni nie będzie sprawy... ot, ciężki dzień
asiakali ale skoro głowa ma boleć to nie ma co...
Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wódki się napij Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczta polska ---> zwykły list , więc się dziwię, że doszedł Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.adin.pl/ogloszenia/58856.html
tu pojawia się ten nr telefonu Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OOOOO... też mnie to wkurza Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no zgodzę się, oczywiście... są ludzie, którzy naprawdę nie mają wyjścia... dzieciom też zawsze daję co mam bo to nie ich wina że jest jak jest i właśnie dzieci ostatnio doprowadziły mnie do łez... chłopiec poprosił o jedzenie a że narobiłam za dużo salatki jarzynowej to dałam mu do pojemnika... za kilka minut słyszę głosy więc wyszłam na korytarz i zobaczylam jak rękami on i jego brat wyjadają tą sałatkę... no q**a serce by mi pękło. Wzięlam ich do domu, zgrzałam kiełbasę, spakowałam co miałam w domu i im dałam... jeden zapytał czy mam mleko bo ma małą siostrę ... a dla odmiany przyszedł facet i mi mówi, że ma dziecko chore na białaczkę i potrzebuje 150000 zł na przeszczep... powiedziałam mu, żeby przyniósł nr konta do fundaci gdzie zbiera pieniądze to nafuczał na mnie, obrucił się i poszedł... zołaza ze mnie ale jakbym chciała każdemu pomagać i nie robić żadnej selekcji to po 3 tygodniach sama bym chodziła po sąsiadach Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzymam kciuki dzięki Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mail gratulacyjny z Tyskomatu dzięki sprawnej wymiance z ciekawski89 Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to po h*j tacy wchodzą na forum... korzystają z bazy a innych śmią nazywać pasożytami
już chyba za stara jestem na to forum... kiedyś to było nie do pomyślenia Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe... już nawet zjedzony potarłam przed tak jak większość radziła... nie wracałam już tutaj do tematu bo by przyszły i mi zjadły ale widzę, że ile pań tyle sposobów i pewnie kazdy jest genialny Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem o czym mówisz, też przez to przechodzę/ przechodziłam... ale isiulka ma rację. Alkoholik nie widzi problemu i uważa, że wszyscy się go czepiają... u mnie idiotyzm sytuacji polegał na tym, że razem z ojcem (zupełnie niepijącym)chodziliśmy miesiącami na zebrania AA żeby pomóc mamie a jak ją chcieliśmy tam zabrać to uciekała drugim wyjściem nie widzi do dzisiaj problemu a my o mało nie wpadliśmy w depresję... ale to jest temat rzeka, nie na to forum Wyświetl w wątku >>