Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
hittmanka
Postów 1527
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie bądź zazdrosna o kobietę o której mówi ale o tą o której nie mówi... Wyświetl w wątku >>
Uwielbiam różowy choć żadna ze mnie Barbie, tak jak Ty uwielbiasz sex choć żaden z Ciebie ogier ....
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zastanawiam się i nie wiem co doradzić...
na logikę biorąc podałabym nazwisko po mężu skoro dowód masz na takowe ale... jest ryzyko, że w razie wygranej sprawdzą w systemie i np. takiego nazwiska nie znajdą i na wszeki wypadek usuną z listy laureatów... myślę, że bezpieczniej zagrać na panieńskie ponieważ w dowodzie takowe też istnieje więc wykłuciła byś się o nagrodę ... Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szybko, konkretnie i zdecydowanie... kosmetyki świeżutkie i dobrze zabezpieczone... dziękuję Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, ze to moja wina bo poza konkursami jestem jeszcze pracoholiczką i teraz bardziej musiałam skupić się na pracy ...
no cóż, od gadania wygranych nie przybędzie ale chociaż do Was zajrzałam Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie... i zmiany regulaminu dzień przed oficjalnym ogłoszeniem wyników lub w trakcie trwania konkursu jak to zrobiła potężna firma KZKGOP ... przez to pozbawiła większość z nas szansy na wygraną bo osoba która wyslała zgłoszenie na początku wymaganego terminu to po zmianie regulaminu nie miała już szans na wygranie... ponieważ dzwonili do osób które dostarczyły większą ilość biletów Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już mam
Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ejjj... co chyba na klawiaturze przekombinowaam, pomozcie ktos Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to by konkurs Allegro... niby sie wygrao portfel czy zawieszk do acuszka ale trzeba byo pokry koszt przesyki. I tak wykombinowali, e kazali sobie za kady portfel zapaci osobn przesyk a i tak wysyali w jednej Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
HW3LMR RN4PR4 E6KR Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
COLA
XEJH76 H34NKF EX64 Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FPAW7W 3KRMEK 9F9R Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
KNN9AR XNRAK6 PNNH Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
proszę Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
49= 4:4+44+4 Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też polecam kristof23... szybko i konkretnie się z nim wymienia Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam na sprzedaż ale zastanów się czy nie lepszy jest ORBITREK ... cena ta sama a partie mięśni jakie pracują o wiele większa Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
genialne Wyświetl w wątku >>
hittmanka
Postów 1527
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kto pierwszy rad, ten Curie-Skłodowska lepszy
tu można dopaczyć się głęboko ukrytego sensu... chociaż ja bym na to nie wpadła Wyświetl w wątku >>