Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika hittmanka

hittmanka

#5426330 Napisano: 30.10.2012 11:13:06 w Konkurs na forum2?
1,kubek
2,mamusia kupi Ci ładniejszy Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5426285 Napisano: 30.10.2012 10:52:38 w PODZIĘKOWANIA
linka132 napisał(a):

hittmanka emotka DZIÊKUJE ŚLICZNIE- jestes wspaniała

wiem emotka i do tego skromna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5425842 Napisano: 29.10.2012 09:59:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
A ja też nic nie mam ale też nie gram bo sytuacja rodzinna mi na to nie pozwala... biedronka kiepsko, znaczy nic ... jedynie dwie kawki mnie ucieszyły bo do wypłaty na niej oblecę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5425816 Napisano: 29.10.2012 09:43:42 w Wkurza mnie...
a ja mam fajną teściową, przez 10 lat małżenstwa tylko 2 razy były drobne nieporozumienia, naprawdę drobne emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5425804 Napisano: 29.10.2012 09:35:34 w Pomocy!!!!
aurorcia napisał(a):

hittmanka napisał(a):

ale zobacz czy tego nie możesz zrobić bo właśnie się na to natknęłam

http://www.t-mobi.../taryfy/rok_waznosci

Próbowałam, ale to działa tylko gdy kończy się ważność, a nie wtedy jak już jest nieważne emotka

no to klops... dyszka w plecy, nie ma rady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5425789 Napisano: 29.10.2012 09:27:21 w Pomocy!!!!
ale zobacz czy tego nie możesz zrobić bo właśnie się na to natknęłam

http://www.t-mobi.../taryfy/rok_waznosci Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5425770 Napisano: 29.10.2012 09:14:35 w Pomocy!!!!
aurorcia napisał(a):

Teraz zauważyłam, że na telefonie konkursowym ważność mojej karty upłynęła 22.10 i zablokowali mi połączenia wychodzące emotka Załadowałam 5zł, ale nie odblokowało się! Co trzeba zrobić???Załadować większą kwotą czy coś innego?? emotka emotka emotka

zależy w jakiej masz sieci...
tu jest rozpiska na t-mobile

http://www.t-mobi...nto/nominaly_waznosc

Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5422027 Napisano: 27.10.2012 04:50:11 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

dag napisał(a):

Podniosła mi ciśnienie dzisiejsza akcja kuriera z UPC, oj podniosła... Wyjechałam na 15 min po zakupy, wracam i widzę w drzwiach awizo z zakreślonym odebraniem więc dzwonie do kuriera, a on mówi że zostawił u sąsiada ale nie umiał mi podać nazwiska tylko wytłumaczył gdzie. Okazało się, że wybrał najgorszą patologię. Poszłam do nich i oczywiście usłyszałam, że nikt nic nie wie, kolejna próba zakończyła się pocałowaniem klamki. Musiałam zadzwonić do kuriera z dziką awanturą i zmusić go groźbami żeby wrócił i sam spróbował odebrać oną nieszczęsną przesyłkę, już rozpakowaną zresztą. Udało mu się po gonitwach za tymi ludźmi wokół ich domu, sytuacja zrobiła się bardzo nieprzyjemna aż mi się go żal zrobiło i odpuściłam sobie wcześniejsze plany zrobienia mu koło d...

Ogólnie to masakra.Współczuję sąsiadów.

Ale chętnie bym zobaczyła jak ten kurier goni ich dookoła domu-chyba już drugi raz nic u nich nie zostawi. emotka emotka

u nich jak u nich... chyba wogóle zrezygnuje z pozostawiania przesyłek gdzie popadnie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5420232 Napisano: 25.10.2012 10:19:54 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

hittmanka napisał(a):

margo466 napisał(a):

wkurzył mnie Rossmann.Kupiłam z oferty of-line 2 balsamy do ciała ESCADA Marine Groove z myślą o świątecznych prezentach.
Dzięki dolly sprawdziłam ich datę ważności i okazało się że są ważne jeszcze miesiąc a kupiłam je w ub.piątek. emotka

a da radę ktoś tą metodę sprawdzania na polski przełożyć, tak ogólnie emotka

Hittmanka po lewej stronie na górze, wybierasz sobie markę, a w okienko niżej wpisujesz kod nabity na opakowaniu, następnie klikasz calculate i poniżej będzie informacja kiedy kosmetyk został wyprodukowany i ile jeszcze jest ważny emotka

dzięki emotka jak rano wstanę to sprawdzę sobie kilka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5419441 Napisano: 25.10.2012 03:02:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kluseczka napisał(a):

dziś ktoś zadzwonił do mnie z numeru 32 7810290, jednak nic nie było słychać w słuchawce, gdy oddzwoniłam to samo emotka wie ktoś co to za numer?

http://slaskie.op...ch-piotr-ociepa/5832

emotka zobacz to Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5418525 Napisano: 25.10.2012 09:06:50 w Wkurza mnie...
margo466 napisał(a):

wkurzył mnie Rossmann.Kupiłam z oferty of-line 2 balsamy do ciała ESCADA Marine Groove z myślą o świątecznych prezentach.
Dzięki dolly sprawdziłam ich datę ważności i okazało się że są ważne jeszcze miesiąc a kupiłam je w ub.piątek. emotka

a da radę ktoś tą metodę sprawdzania na polski przełożyć, tak ogólnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5415600 Napisano: 23.10.2012 04:49:33 w Pomocy!!!!
hittmanka napisał(a):

Qrcze... nie mogę zrobić zakupów w tym sklepie
http://www.aquariumsklep.pl/
założyłam nawet konto i nie mogę znaleźć koszyka,kup teraz czy czegokolwiek przez co mogę coś kupić...
Uświadomi mnie ktoś co mam zrobić? chyba że to tylko wystawa? już zgłupiałam emotka

dobra... poszłam do innego sklepu
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5415570 Napisano: 23.10.2012 04:36:28 w Pomocy!!!!
Qrcze... nie mogę zrobić zakupów w tym sklepie
http://www.aquariumsklep.pl/
założyłam nawet konto i nie mogę znaleźć koszyka,kup teraz czy czegokolwiek przez co mogę coś kupić...
Uświadomi mnie ktoś co mam zrobić? chyba że to tylko wystawa? już zgłupiałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5412062 Napisano: 21.10.2012 06:10:38 w Wkurza mnie...
Macie rację...niestety emotka
już dawno przestałam się tutaj udzielać właśnie z tego powodu... kiedyś było miło, przyjemnie i bez zazdrości ... pomagaliśmy sobie i dzieliliśmy się publicznie sposobami na wygraną. Ostatni raz jak zdradziłam sposób na wygranie jakiejś cenzurareli to zasypano mnie na PW obelgami bo inni stracili szansę na wygranie setnej maskotki... porażka... wstyd mi za tą pazerną społeczność do której już chyba tylko z przyzwyczajenia jeszcze należę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5411891 Napisano: 21.10.2012 03:55:09 w Oddam za darmo
2 zł do play

BPFB6J 4LMMBJ LL7R Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5411225 Napisano: 20.10.2012 07:14:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anet napisał(a):

dede napisał(a):

Mam pytanie odnośnie tej promocji Milicano. Łatwo jest wygrać? Chciałabym spróbować tej kawki ale z moim darem do wymyślania sloganów chyba łatwo nie będzie etc emotka

Ja w jednym tygodniu wysłałam 4 hasła i 1 wygrane ( żadne tam górnolotne.. ) , więc spróbować można emotka

A ja tam nie wymyślałam zadnych haseł i na 2 zgłoszenia wpadły 2 kawki... trzeba użyć wyobraźni i napisać swoimi słowami owy wynalazek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5403140 Napisano: 15.10.2012 02:43:02 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

Ja ostatnio kupiłam kombinezon Coccodrilo na allegro nowy za 80 zł. O rozmiarówke sie nie bałam bo ją znam, ale nie wiedziałam czy faktycznie będzie nowy. Jest cudny. Jestem bardzo zadowolona. Teraz szukam butków, ale te kupie w sklepie choć w weekedn jak zobaczyłam ceny Bartka 160-206 zł to mnie trochę odstrasza. Na allegro mozna kupić o 50% tanie nowe tylko buty trzeba przymierzyć.Pepco lubię ale ciuszków tam nie kupowałam za to poduszki, koszyki i gadżety do domu są fajne i ceny też ok.
Jestem po zobaczeniu 3 domów i 5 mieszkań i jestem załamana. Jedno mieszkanie nam się spodobało ale cena.....Szukamy nadal choć trace nadzieje na idealne lokum. Najchętniej przeniosłabym jeden z domów-super w lokalizacje mieszkania ale się nie da niestety. Dlaczego w fajnych lokalizacjach budują takie byle co za bardzo dużo, a fajne domy na terenach gdzie żywego ducha nie uświadczysz? A i czytałam fajny artykuł w Twoim stylu o zyciu na kredyt- polecam. Szukam domu który łapie się program rodzina na swoim i tak sobie myśle że moze do grudnia jeszcze ponegocjuje bo z tego co widzę to domy w nastepnych latach juz nie bedą brane pod uwagę w podobnych programach. Widziałam fajne mieszkanie które sprzedaje się od stycznia i babeczka z ceny 530 tys. zł zeszła juz do 450 tys. zł i tak sobie myślę że sprzeda za 400 zł. a mieszkanie w pełni wyposażone. I drugie na tym samym osiedlu za 790 tys. po obniżce z 850 tys. ale cena do negocjacji do 700 tys. bo na tyle jest obciążone hipoteką. Czy Ci ludzie coś na tych mieszkaniach zarobią?

ja pierdzielę, ale ceny emotka Nigdy nie zadłużyłabym się na taką kwotę mając świadomość że w każdej chwili może się coś stać mi albo małżowi ... i co wtedy? tracę dom, pieniądze... nie miałabym odwagi... z czego to spłacać i do kiedy? U mnie ceny są zdecydowanie niższe... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5397248 Napisano: 10.10.2012 10:27:38 w Konkurs na forum2?
nie denerwuj mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5391548 Napisano: 07.10.2012 09:04:00 w Oddam za darmo
2zł z coli emotka

BNNJHR W4HLM6 97LA

BNW36L LW9BHL 7FMA Wyświetl w wątku >>
0 0

hittmanka

#5365985 Napisano: 17.09.2012 01:01:14 w Wkurza mnie...
a ja polecam CARMEX w słoiczku (10zł) i jest bardzo wydajny... mi na oprysszczkę żadne leki nie pomagają tylko ON emotka Wyświetl w wątku >>
0 0