Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dorcia77
Postów 631
Data rejestracji 23.01.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wysłałam PTC CONCEPT a adres taki jak pisalas Wyświetl w wątku >>
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żywiec Stokrotka Wyświetl w wątku >>
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam wiele PW ale nie znam się na wycenianiu paragonów bo nie trudnie się sprzedażą , jeśli ktoś ma cos do zaoferowania proszę napisac konkretnie, bo sama nie umiem się wypowiedzieć w tej sprawie Wyświetl w wątku >>
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam sms z 07.06 i 17.06 Wyświetl w wątku >>
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na tlen i interie przychodziły, przyznam ze tym razem zagrałam na wp, może cos w tym jest, nie wiem Wyświetl w wątku >>
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wcześniej od razu przychodziły maile a ostatnio tez mi nie przyszły w środe, od tamtej pory nie słałam Wyświetl w wątku >>
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może być PW
dziękuję Wyświetl w wątku >>
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, ale z tego co dopytywałam na PW kilku osób to idą teraz coraz mniejsze ilości transakcji, moja ilość już dawno przeszła, a ponieważ nie d się telefonicznie nic ustalić, bo liste ma tylko TA osoba co dzwoni z gratulacjami, a do mnie nie dzwoniła to poradzono mi aby napisac reklamacje bo muszą wtedy chociaż posprawdzać gdzie był bląd, dla mnie to już nic nie zmieni bo nagrody przyznane, ale niech usprawnią system tak abym teraz mogła posiłkować się np. mailem zwrotnym ze zgłoszenia, a tak to musiałabym PrintSreeny robic ale nie przypuszczałam takiego rozwoju sytuacji
ech ale się rozpisałam ...
sorki, mój problem a nie Wasz, nie zawracam już głowy, wracajcie do konków Wyświetl w wątku >>
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z ilości transakcji które miałam i tel nie dostałam
stąd jedyne podejrzenie ze nie uwzględnili zgłoszenia przez www, bo wszystkie regulaminowe warunki spełniłam
Wyświetl w wątku >>
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda ze nie wpadłam na ten pomysł właśnie ale nigdy wcześniej się z czymś takim nie spotkałam,
nauczka niestety
ale reklamacje napiszę
pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie , ja tylko przez www i chyba mnie pominęli dziekuje za odpowiedz Wyświetl w wątku >>
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje
a czy po zgłoszeniu chęci udziału w konkursie dostawaliście jakiś potwierdzenia na maila (chodzi mi o zgłoszenie przez www) Wyświetl w wątku >>
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Doczekał się ktoś jeszcze telefonu?? Wyświetl w wątku >>
dorcia77
Postów 631
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dot Tchibo tesco Wyświetl w wątku >>