Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Dorotka
Postów 206
Data rejestracji 01.08.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z przykrością informuję, że mamy problemy z kurierem i wysyłka nam się opóźnia.
Proszę o cierpliwość! Walczymy z przewoźnikiem o to by paczki jak najszybciej do wszystkich dotarły. Niestety firma kurierska nie wywiązała się ze swoich zobowiązań, a i przesyłka jest trudna ze względu na zawartość paczki.
Ze swojej strony dokładamy wszelkich starań żeby paczki dotarły do Was jak najszybciej.
Nie odpisuję indywidualnie na wszystkie maile ze zgłoszeniem braku paczki, ale sprawdzam każdy przypadek i robimy wszystko, żeby paczki doszły.
Za opóźnienie najmocniej przepraszamy!!!
Jeśli otrzymałeś już swoją paczkę pamiętaj żeby wypełniać raporty z rozmów.
Uruchomiliśmy również forum, na którym możesz dzielić się z nami swoimi wrażeniami z testowania
Pozdrawiam
Wyświetl w wątku >>
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja odebrałam dziś z mama po zestawie i dopiero w domu zauważyłam, że jeden jest taki jak opisany w regulaminie a drugi beznadziejny same gazetowe próbki i dwie buteleczki malusie z biosilk szampon i odżywka, ale byłam zła. No ale darowanemu koniowi....:) Wyświetl w wątku >>
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na mojego @ dostałam odpowiedz, że proszą mnie o podanie numeru telefon, żeby wyjaśnić sprawę.
Zadzwonił Pan i zaproponował darmowy dostęp do archiwum gazety-super, nie??
Podziękowałam, nie będę już czytelnikiem tej gazety. Wyświetl w wątku >>
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie szlag trafił, pisze do nich @! dla zasady! Wyświetl w wątku >>
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żenada!!!
zobaczcie na jedną z nagrodzonych prac- miało być kreatywnie a tu:
przydała się wiedza na ten temat, skorzystałam
i oni się nazywają gazeta prawna? Wyświetl w wątku >>
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też Wyświetl w wątku >>
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś wygrał jeden z zestawów kosmetyków Garniera?? bo jakoś nikt sie nie chwali.
Wyświetl w wątku >>
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie też wczoraj sprawdzałam do kiedy mają czas. Na stronie carrefour nie ma już tego regulaminu ale wydaje mi się, że jest podobny jak w Tesco. Sprawdź. Maja czas do końca września. Wyświetl w wątku >>
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też myślę, że to dobry pomysł.
Wyświetl w wątku >>
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jestem za, wchodzę na stronkę a tam z 10 nowych regionalnych kompletnie nie z mojego regionu. Lepiej zrobić jakis podział.Jeśli to możliwe?
Wyświetl w wątku >>
Dorotka
Postów 206
Punkty karne 0
Konkursy dodane