Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kokoszka
Postów 448
Data rejestracji 27.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja tak wysłałem i Playstation3 trafiona Wyświetl w wątku >>
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I podzielimy się wiadomością że w końcu trafiony Wyświetl w wątku >>
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie to jest ta lista z laureatami wygranych tabletów-dzieki za info
A mnie ta Kiora to chyba b.lubi nie tak dawno też z biedrony PS3 a teraz tablet.Lubi czy nie,chyba zależy od szczęścia tak jak w innych konkach. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie email o wygranej doszedł o godz.15.04, w reg,nic nie pisze o jego wartośći,dowiemy się jak przyślą Wyświetl w wątku >>
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok dzieki za info, no to gramy Wyświetl w wątku >>
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy w konkursie Alpen Gold po wysłaniu smsa dostal ktoś info o wygranej,czy tylko po wysłaniu smsa należy spawdzic kod na ich stronie.Były jakieś wygrane na forum,pytam bo dopiero teraz zagrałem w ten konkurs. pozdr Wyświetl w wątku >>
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie tak jak piszesz widmo i tyle....widzieliśmy z ich tylu nagród Wyświetl w wątku >>
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
CZy brał ktoś udział w konkursach Tesco Magazyn,czekam na nagrode w konkursie Ge Lighting organ Media Contact,na moje mejle nie odpowiadaja.Czy mieliscie podobne problemy z odbiorem nagrod. pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szukają szukają, żeby znowu zagrać hehe, ale ja im już dziekuję Wyświetl w wątku >>
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja również potwierdzam - u mnie zero wygranych, bardzo dziwny ten konk oj dziwny Wyświetl w wątku >>
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie dotarła 05.02 kurierem, PS3 to model 12GB CECH-4004A, to dzwoń do Kiora z rekl.
I jeszcze jedno ten zestaw konsoli jest bez kinecta,kamerki i gry taki mniej wypasiony
ten bardziej wypasiony mozna kupic w Biedronie. Wyświetl w wątku >>
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie dotarła 05.02 kurierem, PS3 to model 12GB CECH-4004A, to dzwoń do Kiora z rekl.
I jeszcze jedno ten zestaw konsoli jest bez kinecta,kamerki i gry taki mniej wypasiony
ten bardziej wypasiony mozna kupic w Biedronie. Wyświetl w wątku >>
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kokoszka
Postów 448
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kokoszka