Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika124
Postów 851
Data rejestracji 09.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asiam wyobraź sobie,że dziś wpadłąm na ten sam pomysł i wysła łam do nich maila
zobaczymy może coś wskórają Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i kolejny kubeczek Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musiałąm pogadzić się z faktem,że niejednokrotnire co fajniejsze gadżety trafiają nie do mnie ale do pracowników tej instytucji.
Co dziwne do tej pory nigdy nie miałam problemów z kurierami - wszystkie przesyłaki przychodziły w stanie nienaruszonym za co należy się im wielka buźka 8)
A przesyłki dostarcznae przez pocztę albo podarte(o komuś znowu przydał się długopis)
albo chamsko otwarte i zaklejone taśmą klejącą
albo też zafoliowane z dwoma podpisami i adnotacją,że przesyłak była uszkodzona
Nie mam już siłay użerać się z tymi ludźmi !
Nie kryję się z tym dlaczego dostaję tyle przesyłaek i jak tylko ktoś zapyta pomagam mu zacząć przygodę z gadżetami albo konkami ale niektórym niestety łatwiej jest kogoś okraść niż posiedzieć powiedzmy godzinkę,półtorej przy kompie i powysyłać maile,które bądź co bądź nic nie kosztuja Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy znowu tylko u mnie wygląda jakoś dziwnie ? Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie zaszkodzi nawet jeżeli od nadmiaru miłych słówek typu
[quptebyłbym szczęśliwa, dziękuję uprzejmie,Jeżeli mogłabym prosić,jeśli nie sprawi to Państwu problemu,z góry dziękuję za odpowiedź,będe niezmiernie wdzięczna itp
nawet jeżeli komuś zrobi się mdło czytając takiego maila to nie będzie wam mógł nic zarzucić
Swoją drogą jeżeli ktoś dostaje sporo nieuprzejmych odpowiedzi to chyba powinien pomyśleć nad zmianą treści maila
I jeszcze jedno
Jak tylko jest to możliwe zawsze po otrzymaniu przesyłki wysyłam maila z podziękowaniem.Być może daje to dodatkową robotę ale w moim przypadku zaczęło procentować
Właśnie dziś odebrałam maile od dwóch firm z informacją,że w tym roku mają nieco inne gadżety i jeżeli jestem zainteresowana to będzie im miło jeżeli będą mogli ponownie dołożyć coś nowego do mojej kolekcji
Miłe prawda Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spójrz tutaj http://www.e-konk...forum=1&p=48
i tu http://www.e-konk...m=1&id=66902
Na pierwszy odpowiedziałabym - dziękuję bardzo za uprzejmą odpowiedź
Ten mail świadczy o osobie,która go przysłała - nie ma co
W odpowiedzi na drugi napisąłabym,żę jestem kolekcjonerem i chciałabym mieć w swojej kolekcji również gadżety z logo ich firmy - tego maila wcale nie zaliczyłabym do negatywnych Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zbrodnia najłatwiej takie rzeczy dostac z ambasad
u mnie wreszcie coś się ruszyło
długopisy,breloczek i kubek Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:D
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego,co wiem ludzie chwytają się najróżniejszych sposobów-najgorsze z nich to branie kogoś na litość
-jestem ciężko chora itp
ja zawsze piszę ,że kolekcjonuję i jakoś są efekty
chociaż ostatnio skrzyneczka świeci pustkami to zdaję sobie sprawę z tego,że to tylko i wyłącznie moja wina,bo długo nie wysyłałam maili
Melissa współczuję !
Swoją drogą jak ludzie mogą być tak , no powiedzmy inteligentni inaczej
januli pochwal się potem co dostałeś Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze gdy nie dostję przsyłek - patrzę na wszystkich podejrzliwie i zastanawiam się czy nie wzbogacił się o gadżety,które to ja miałam dostać
ot taka mała schiza Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawe czy coś będzie czy dziś znowu skrzyneczka pusta będzie
w sumie wczoraj wzięłam się ostro do pracy i zrobiłam jakieś 300 firm
efekty powinny być niedługo widzoczne
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smyczka, żeton do wózków w marketach , etui na dokumenty i breloczek Wyświetl w wątku >>