Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika szaradzista1

szaradzista1

#6291262 Napisano: 26.11.2016 18:04:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
  Chciałem wziąć udział w konkursie, niestety mimo wielokrotnych prób nie udaje mi się ta sztuka. Chodzi mi po plebiscyt
"Top restauracja z dowozem 2016", po wypełnieniu rubryk : imię, adres
internetowy, powód, regulamin, captchta ukazuje się komunikat podaj
powód. ( na czerwono). Nie wiem co mam robić , o jaki powód chodzi...Czy inni też tak mają? Ten konkurs jest też w zasobach Forum.( www.pyszne.pl)
Pozdrawiam! Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6289288 Napisano: 23.11.2016 20:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

nie wiem czy to jakiś żart, ale zobaczcie jakie zdjęcie wygrało w konkursie "SchwarzkopfLooks". Albedo się popisało, nie ma co...http://schwarzkopflooks.com.pl/

Pomysl z lustrem dobry, ale zdjecie tragiczne, szczegolnie osoba"modelki"..... Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6288666 Napisano: 22.11.2016 20:59:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pierwsza sprawa, od poczatku, tj. od wtorku 18.10 do dzisiaj przez caly dzien usiluje kupic bilet za 1 zl na przewozy regionalne,nie nalazlem takiej mozliwosci. Czy moze komus z forumowiczow udala sie ta sztuka? Jesli tak, to jak?
Druga sprawa, bedac  u llekarza w poczekalni znalazlem stara gazete, w niej artykulik: Najfartowniejsze kobiety w Polsce- gazeta ta to Info&Tips, ale to byl przedruk z GW, Otoz poruszony jest tam temat szczesliwych osob w PL, ktore wygrywaja w krotkim czasie glowne nagrody. Podaja przyklady, konkurs cyfrowego Polsatu wygrywa Beata Skorzanek z Lodzi, druga jest Rena Puk. Nastepny konkurs wygrywa wakacje na Dominikanie Beata Skorzanek, a za nia Rena Puk, nastepny konkurs firma Nasz Kurczak funduje Hiszpanie Beacie Skorzanek, tym razem z Szamotul., pozniej znow wyjazd do Hiszpanii wygrywa Beata Skorzanek z Silesia City Center w Katowicach. Tygodnik ABC w konkursie Wakacje marzen , voucher za 7 tys. wygrywa Renata Puk z Poznania oraz Beata Skorzanek z Warszawy. W listopadzie 2015 Costa Coffee wygrywa pobyt w Londynie Beata Skorzanek( tym razem o jest z kreska, o kreskowane). W konkursie ABC wygrywa Daniel Pawlak z Kolobrzegu, 2 auta Lancie Musa i Dacia Duste w konkursach sieci PTK Centertel oraz Decathlon. Zastanawiam sie czy to byl artykul prima aprilis, czy kaczka dziennikarska, czy sezon ogorkowy. Czy kiedys juz ten problem ktos podnosil na Forum, bo gazeta stara, a przyklady sa nawet z 2011 do 2015, czy te fartowne osoby sa z naszego Forum? Co o tym sadzicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6287214 Napisano: 19.11.2016 21:58:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w ramach konkursu Henkel w Carrefour wystarczy kupić jeden produkt, np.mydło FA, czy to wystarczy? Czy już ktoś coś wygrał w tym konkursie? Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6283748 Napisano: 13.11.2016 23:28:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Te wyniki Loterii zakupybezgotowki przypominaja PKP IC....Ilosc uczestnikow z Forum razy ilosc paragonow, to jest juz kilka tysiecy; przecietnemu klientowi nie chce sie tego robic, malo kto wie o tym konkursie, w kazdym razie zadna z kasjerek gdzie robilem zakupy na karte. Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6283462 Napisano: 12.11.2016 17:38:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szaradzista1 napisał(a):

wykorzystują różne aliasy (dodatkowe adresy) tego samego konta poczty elektronicznej do występowania w imieniu/zgłaszania rzekomo różnych Uczestników.

Kto mi wyjaśni w prostych słowach ten punkt regulaminu? Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6278317 Napisano: 02.11.2016 12:19:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

pakowa napisał(a):

mattadore napisał(a):

Ostatni dzień Auchan hasło Picie kawy- przeglądam zwycięzców- i co ??? można było wygrać odpowiedzią WYPIJE CIĘ  emotka emotka   

czy tylko ja nie widze wynikow za ostatni dzien?

ja też nie. Wypiję Cię emotka

Super! Wypije Cie! Czyli oni w Auchan nadal nie zwracaja uwagi na rozwiazanie rebusu, no moze z wyjatkiem KAWALERII.
Wyniki juz sa za 31.10! Koniec! Kropka! Wyświetl w wątku >>
1 Natie77 0

szaradzista1

#6277526 Napisano: 31.10.2016 00:10:46 w Wkurza mnie...
Picie kawy - dzisiaj aktualne! Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6277508 Napisano: 30.10.2016 22:43:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przewozy regionalne, jeżeli kupuje się przez internet, to trzeba konduktorowi okazać dowód osobisty. Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6277031 Napisano: 29.10.2016 00:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nowy rebus, też łatwy, ale bardziej przejrzysty niż wczorajszy. Uważam,że kawaleria jest nadużyciem w rozwiązaniu, ia  to nie jest ja, zresztą ten narysowany chłopek jest wieloznaczny, ja myślałem, że np.niemy bo wskazywał na uszy, nie wiem jak rozumieć post błękitnej laguny, ja dopiero włączyłem stronę o 23.00, czy wcześniej były inne rozwiązania, typu kawaler? Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6275291 Napisano: 26.10.2016 12:25:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wymienili w Auchan klientke z haslem pinakolada i wsadzili inna osobe z Pitna czekolada. Ciekawe, czy inne przypadki w innych miastach tez poprawili? Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6275087 Napisano: 25.10.2016 21:39:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
50 zł do Auchan Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6275058 Napisano: 25.10.2016 20:37:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Swietny pomysl, szczegolnie z tym kupnem wagonu zapalek, kazde pudeleczko na oddzielny paragon! To od kiedy i od jakiego miasta zaczynamy? Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

szaradzista1

#6275046 Napisano: 25.10.2016 19:51:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do centrali Auchan oczywiscie, do dyrektora naczelnego, albo do dyr.marketingu, to jest nie do pomyslenia, ze oni sprawdzaja nagrodzonego do szpiku kosci, a sami WBREW regulaminowi, ktory sami ulozyli, nagradzaja osoby z blednym rozwiazaniem rebusu.
Moze zadzwonic do sekretariatu i to po prostu przekazac.
Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6275028 Napisano: 25.10.2016 18:53:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Ponieważ dzień bez agencyjnych jajek byłby stracony, poniżej przedstawiam moje spostrzeżenia odnośnie konka Auchan.

Zgodnie z regulaminem, "2. Zadaniem Uczestnika jest wykonać zadanie konkursowe, które polega na: 1) odgadnięciu poprawnej odpowiedzi na publikowany w każdej rundzie na stronie konkursowej rebus (...)"

Czyli każdy rebus posiada jedną poprawną odpowiedź i jej odgadnięcie jest warunkiem uzyskania prawa do nagrody. Ale czy na pewno? Jeśli masz wątpliwości, czy organizator w ogóle czyta prace... zobacz, co zostało nagrodzone:

21.10. -> PRAWIDŁOWE hasło: smak czekolady
Anna U.: smaczna (W-wa, Modlińska)
Teresa S.: smak czekoladowy (K-ce, Reńców)
Iwona S.: smak czekolad (Gliwice, Rybnicka)
Julita M.: smak czekoladowy (Szczecin, Struga)

22:10. -> PRAWIDŁOWE hasło: rękawy
Jakub S.: rękakawy (Zabrze, Teatralny)

23:10. -> PRAWIDŁOWE hasło: poranna kawa
Daria B.: pora na kawę (Poznań, Głogowska)
Anna B.: pora na kawę (K-w, Stawowa)
Sylwester P.: pora na kawę (Jelenia Góra, JPII)

Nawet się im nie chciało przeczytać, co wylosowali, tylko pierdyknęli zgłoszenia w formularz "zwycięzcy" i wrócili do żarcia donutów 

jeszcze lepsza jest ... PINAKOLADA, wtedy gdy hasłem była PITNA CZEKOLADA  
A co by bylo gdybysmy wyslali nasze spostrzezenia, a raczej wykryte oszustwa do centali Auchan w Polsce? Wyświetl w wątku >>
2 joan, newlevel 0

szaradzista1

#6274586 Napisano: 25.10.2016 10:12:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czyli komisja wpakowała się na całego, za to przy odbiorze bonu za 50 zł., sprawdzają człowieka,łącznie z Peselem, dowodem, jakby wygrał co najmniej samochód. Wydaje mi się,że po PKP iC to kolejna bomba niewypał..... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

szaradzista1

#6274575 Napisano: 25.10.2016 10:03:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Ponieważ dzień bez agencyjnych jajek byłby stracony, poniżej przedstawiam moje spostrzeżenia odnośnie konka Auchan.

Zgodnie z regulaminem, "2. Zadaniem Uczestnika jest wykonać zadanie konkursowe, które polega na: 1) odgadnięciu poprawnej odpowiedzi na publikowany w każdej rundzie na stronie konkursowej rebus (...)"

Czyli każdy rebus posiada jedną poprawną odpowiedź i jej odgadnięcie jest warunkiem uzyskania prawa do nagrody. Ale czy na pewno? Jeśli masz wątpliwości, czy organizator w ogóle czyta prace... zobacz, co zostało nagrodzone:

21.10. -> PRAWIDŁOWE hasło: smak czekolady
Anna U.: smaczna (W-wa, Modlińska)
Teresa S.: smak czekoladowy (K-ce, Reńców)
Iwona S.: smak czekolad (Gliwice, Rybnicka)
Julita M.: smak czekoladowy (Szczecin, Struga)

22:10. -> PRAWIDŁOWE hasło: rękawy
Jakub S.: rękakawy (Zabrze, Teatralny)

23:10. -> PRAWIDŁOWE hasło: poranna kawa
Daria B.: pora na kawę (Poznań, Głogowska)
Anna B.: pora na kawę (K-w, Stawowa)
Sylwester P.: pora na kawę (Jelenia Góra, JPII)

Nawet się im nie chciało przeczytać, co wylosowali, tylko pierdyknęli zgłoszenia w formularz "zwycięzcy" i wrócili do żarcia donutów emotka

Osobiście przysłali mi e-maila o wygranej w poniedziałek, dokładnie o 1.30 w nocy. Czyli wybiera komputer, w rozwiązaniu rebusu można wpisać dowolne słowo, a i tak przechodzisz dalej! Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6274396 Napisano: 24.10.2016 19:26:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
4 paczuszki z PKP IC, kartoniki są kapitalne, nawet do drobnych zabawek. Prawdopodobnie w środku są koszulki, zaczekam z otwarciem aż przyjdzie 3-latek mój wnuk, lubi otwierać paczki, ostatnio otworzył dwie paczki z ładnymi miśkami, misie zabrał oczywiście ze sobą. Wyświetl w wątku >>

szaradzista1

#6274283 Napisano: 24.10.2016 16:00:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon za 50 zł do Auchan, informacja przyszła o 2 w nocy. W sumie mało, jak na 18 szans! Wyświetl w wątku >>
0 0

szaradzista1

#6273755 Napisano: 22.10.2016 22:27:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie ma mlecznej kawy...
Wyświetl w wątku >>
2 monisss, andii 0