Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
szaradzista1
Postów 301
Data rejestracji 11.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet nie wiem co to w ogole jest?????????????? Wyświetl w wątku >>
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobiłem błąd literowy....
Pracownica mówiła,że wyrzucają bardzo dużo towarów na śmietnik i mało zarabiają ( w kontekście organizowanych konkursów). Wyświetl w wątku >>
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj można było zarobić 10 % na zakupach. Taka była bonifikata od każdego paragonu.
Oprócz tego w ciągu dnia na żywo są konkursy ze słodyczami do wygrania. Wyświetl w wątku >>
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taka mała miejscowość, a takie tam loteryjne szczęście. Wyświetl w wątku >>
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2.Z Kauflandu przysla mi bon za 10 zl w ramach rekompensaty za nieudana weekendowa promocje.
Wyświetl w wątku >>
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cóż jeśli nie chce się ktoś dzielić z innymi to musi grać tylko na siebie. Co do pesel, to jest system numerowy wymyślony jeszcze w PRL przez Służbę Bezpieczeństwa w połowie lat 70-tych. Pierwsze osoby dostawały pesel, przy okazji wyjazdu za granicę, w paszporcie oprócz nr akt paszportowych był też nr pesel. Wyjazdy za granicę odbywały się przy pomocy paszportów wydawanych jednorazowo, za wymiana dowodu osobistego. W paszporcie była dwuczęściowa dodatkowa karta wyjazdu, czyli przekroczenia granicy. Przy wyjeździe pogranicznik WOPu zabierał jedną część a przy powrocie drugą. Esbecy w biurach paszportowych wbijali te dane do komputera, czyli wiedzieli, kiedy, kto gdzie pojechał. Oczywiście była to końcówka komputera, bo "matka" to był potężnych wymiarów komputer na całe nieraz piętro budynku , całę "szafy", mieszczące się gdzieś w Warszawie. Wujek niepotrzebnie boi się podania peselu, bo to nic nie znaczy. Kiedy reklamuję np. niesprawność automatu do kawy, to też, aby otrzymać ekwiwalent muszę podać całe konto bankowe. to w Polsce jest jakaś fobia obawy przed podawaniem czegokolwiek. Nawet ludzie obecnie mieszkają pod numerami, a nie pod nazwiskiem, nie ma spisu lokatorów, na dzwonkach są numerki a nie nazwiska. Rozumiem ,że niektóre nazwiska są śmieszne, np.pani Ruchała, ale myślę że większość ludzi nie powinna wstydzić się swoich nazwisk. Trochę się rozpisałem... Wyświetl w wątku >>
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie powiedzieć do kasjerki, że gdy będzie 100 zł , by zakończyła
podliczanie. Kasjerka zrobiła to i po podliczeniu okazało się,że jest 99
złotych. Na swoje nieszczęście byłem z żoną, która zapłaciła kartą i
zbeształa mnie,że nie czytam regulaminu, tylko szukam w internecie ,
"nie wiadomo czego"? Kasjerki powiedziały ,że promocje nie łączą się,
czyli z tego wynika,że nie miałem kupować owoców i warzyw, które przez
bonifikatę 20% obniżyły wartość zakupu poniżej 100 zł, a także wg wersji
kasjerek, obie promocje nie łączą się, czyli kupno jednego jabłuszka
wykluczyło udział w promocji. Wyświetl w wątku >>
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jako ciekawostke powiem, ze wyslalem b.aktualna historie, w sobote odebralem bony w Auchan, podalem pani dowod, druga menedzerka sprawdzala, trzecia przyslala bony poczta pneumatyczna ( jezeli tak to sie nazywa). Po kilkunastu minutach bylem w domu.
Nagle nieznany mi nr telefonu: Slucham, prosze pana odbieral pan bony w Auchan i podal pan falszywe dane. Tak zdziwilem sie, chociaz w duchu chcialo mi sie smiac. Prosze pana, dlaczego pan podal falszywe dane dotyczace swego miejsca zamieszkania. Pod tym adresem co pan podal to mieszka moj brat. Pani z Auchan z bardzo duza pewnoscia siebie, powtorzyla to jeszcze dwa razy. Wtedy ja odpowiedzialem. Droga pani, mieszkam przy ul.Lochowskiego nr domu/nr mieszkania, kod pocztowy taki sam jak w waszym Auchan.
Wojciech Lochowski prosze pani byl w XVII wieku burmistrzem naszego miasta, a ja siedze teraz na fotelu w mieszkaniu, adres , ktorego pani podalem. Pani wreszcie zastanowila sie, ach tak moj brat mieszka pod takim samym nr domu i mieszkania ale przy ulicy ...Choloniewskiego. Odparlem no, coz subtelna roznica, prawie te same litery, tylko troche inaczej poukladane. Opis tej historii wyslalem na konkurs, bez podawania nazwy Auchan. Zastapilem eufemizmem duzy sklep znanej sieci. I to juz koniec, kropka. Basta! Wyświetl w wątku >>
szaradzista1
Postów 301
Punkty karne 0
Konkursy dodane