Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leniviec
Postów 50
Data rejestracji 24.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co przez dvd rozumiesz, cd rom w kompie, czy jeden z elemntów kina domowego :>
Wyświetl w wątku >>
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To znak, że masz zainstalowane stare kodeki, w stosunku do kompresji filmu. Zaktualizuj oprogramowanie Wyświetl w wątku >>
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obyś była dobrym prorokiem Wyświetl w wątku >>
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie też tak ostatnio mam, że zgłaszam konkurs, a jako osoba zgłaszająca figuruje nie mój nick Ale jeszcze bardziej wkurza mnie, że zgłaszam konkurs, a on nie jest dodawany do bazy, pomimo tego, że przed wysłaniem przeszukuję stronę, żeby nie dublować. Tego to już w ogóle nie rozumiem Wyświetl w wątku >>
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widocznie ktoś wcześniej nadesłał ten sam konkurs co Ty i to właśnie on figuruje jako osoba zgłaszająca.
Wyświetl w wątku >>
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram w 100%. Przydałoby się pare dodatkowych osób. Wyświetl w wątku >>
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a)Era
b)Orange
c)Play
d)Plus
Takie pytanie niezwiązane bezpośrednio z forum Wyświetl w wątku >>
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak masz coś do mnie to zapraszam na PW, a nie rób publicznej nagonki na mnie Wyświetl w wątku >>
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogłem, ale widocznie nie miałem potrzeby. Stawiam na jakość moich wypowiedzi Nie mam zamiaru, tak jak niektórzy, gratulować każdemu z osobna wygranej, tym samym nabijać posty. Ale może dzięki takim wypowiedziom jak ta, to wyciągnę do setki
Nie uważam, aby mój wykład w stronę był zerowy, jakiś mały mam. Jak blokować tzw. podglądaczy to blokować, ale w takim razie w każdym topie. Na stronie powinna ponować zasada - dodajesz konkursy, masz dostęp do strony i forum.
Dziękuję za uwagę i życzę miłego dnia Wyświetl w wątku >>
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trochę głupie podejście. To teraz będę musiał pisać bezsensowne posty (tak jak ten), żeby nabić setkę. Powinien liczyć się staż - ponad 2 lata tu jestem - a że nie mam 100 postów i już kara. Widzę, że co niektórzy chcą mieć ten konkurs na wyłączność. Ludzka chciwość nie zna granic
Wyświetl w wątku >>
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To bardzo bolesne. Śląsk w tym roku już dostał 2 w tyłek. W styczniu jak zawaliła się hala i teraz 2 raz (*) Wyświetl w wątku >>
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz jest już OK, da się wylogować Wyświetl w wątku >>
leniviec
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane