Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rachel
Postów 1782
Data rejestracji 24.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.kobietawielozadaniowa.blogspot.com
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia megaaa szybko, ale z tego co pamiętam to ty chyba niewiele w ogóle przytyłas?? co?? Ile zesszło Ci od porodu?? My wczoraj przekroczyliśmy magiczną 10- tkę kilogramową od momentu poczęcia do 36 tygodnia. Coś mi sie wydaje ze ciezko bedzie wracac do formy...ale widac można:))) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chociaz kolezanka miała gaz rozweselajacy i tez była zadowolona ale mówiła ze w 3ciej fazie porodu juz musiała sobie sama radzic....
ja panikara chetnie bym dała urodzic komus innemu z przerazenia. Ale głupota ludzka nie zna granic bo panicznie sie boje porodu naturalnego i przerazajaco nie chce cesarki.... Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojj to zazdroszczę:))) u mnie to zwykle jak nie powiem glosno co chcę to lipa jest... Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147 - gratuluję prezentu...mi się też marzyły kolczyki wkręty a tu tylko kwiotek ale w sumie mielsimy w tym miesiącu dużo wydatków...
my jutro idziemy do lekarza. Na samą mysl o KTG mnie skręca bo nie umiem wyleżeć 20 min. Jakoś w domu łatwiej. Tym razem tą wizytą jestem przerażona bo w sumie coraz częściej mam bóle podbrzusza i pojedyńcze skurcze... a tak bardzo chcę żeby mała się do kwietnia wstrzymała...
a i dzieki za link do testowania majtek:))) Chyba się udało wiec dziekuje
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo - listonosza nie ma i nawet paczki z allegro zamówione w zeszlym tygodniu nie przychodza
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje:)))) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Telefon do firmy kurirskiej podajesz numer paczki i prosisz o kontakt z kurierem. Dalej protokół szkody...
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wozi kurier siódemka
Ja nie dostałam żadnego potwierdzenia, wypełniałam kilka dni temu jak w tym wątku ktoś podał. W paczce 2 pudełka wkładek jednorazowych na dzień i na noc. Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ale cóż trzeba dać radę - silne baby z nas:) integruję się w bólu z nadzieją ze przejdzie nidługo Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też idę w piątek na wizytę:)) I też nie mogę się doczekać. Chociaz mam nadzieje ze wytrzymam do piątku bo dzisiaj od rana mnie po prostu rozrywa dół i tylko w pozycji leżącej daje radę. No ale widac tak musi byc.... Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grusia25 - ja myślałam że ty już na porodówce bo kilka dni Cię chyba nie było tutaj. Ja w sumie też z jednej strony bym chciała żeby mała już była z nami ( u nas 36 tydzień zacznie się w środę) ale z drugiej strony jeszcze tyle rzeczy do zrobienia i chyba w brzuszku do terminu przynajmniej maluchy mają lepiej. Swojej tłumaczę że jak posiedzi jeszcze ze 2 tygodnie to będzie cieplej i na spacerki będziemy chodzić )
Mnie w piątek czeka wizyta u lekarza i KTG. Na ostatnim skurczy nie było ale teraz to już bankowo wyjdą bo łapią mnie w ciągu dnia takie pojedyncze ale wyginające w pół:( Jestem ciekawa ile mała waży bo ostatnio tak mnie zszokował badaniem na USG mózgu małej (przez 5 min patrzył i nic nie mówił - prawie dostałam zawału), że o nic w sumie nie spytałam.
A dzisiaj śniło mi się ze zaczęłam rodzić i nie nikogo nie było w domu. Jednak we śnie mnie inteligencja nie opuszcza bo sniło mi się ze zabrałam karte ciazy i koszulę do porodu i pojechałam taksówką, a o drodze dzwoniłam do ojca zeby urwał się z pracy i dowiózł torbę....Na tym się obudziłam ale trzeba przyznać ze jakby co to już wiem co robic:)))
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie rozpiskę dostałam ze szpitala ale jak widać nie kompletną bo na mojej jest napisane ze 3 komplety ubranek starczą. Ostatecznie ponieważ torba jest megaaaa wielka to zdecydowałam, że wezmę te 3 a 3 następne zostawię w domu. Tak samo zrobię z laktatorem.
No to torba już prawie spakowana:)))
A w ogóle to się pochwalę - dzisiaj udało mi się kupić w markecie podgrzewacz avent za 53 zł. To chyba fajna cena, bo jak patrzyłam na allegro to aż nie mogę uwierzyć. Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Czy jest coś czym kierowałyście się przy wyborze kołderki i poduszeczki dla malucha (chodzi mi o wsad), jakąś firmę polecacie??
2. Jakie kosmetyki brałyście dla siebie do szpitala? Bo ja ja przy pakowaniu zgłupiałam i spakowałam na razie krem do brodawek i szampon z odżywką:P
3. Brałyście do szpitala laktator? I czy kupować już teraz pojemniczki do przechowywania pokarmu? Bo też gdzieś słyszałam, że się przydają już w szpitalu.
Miałam na bank więcej pytań ale coś z pamięcią już nie tak.:PP
Agusia fajnie się czyta (bo zaglądam tu czytać) jak twój maluszek szybko rośnie:)) Mam teraz tak że jak czytam te wasze opowieście to chciałabym żeby mała już była z nami, ale z drugiej strony czuję wielkie przerażenie i jeszcze zanim urodzę to muszę mieszkanie ogarnąć ( w sensie przemeblować), żeby się jakoś pomieścić. Powoli widzę też zdenerwowanie na twarzy męża. Wczoraj praliśmy ciuszki dla małej i normalnie jak mu się ręce trzęsły kiedy przed powieszeniem na suszarkę zapinał napy to myślałam że pęknę:)) No ale pewnie teraz się śmieję a na końcu sama padnę na zawał )
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane