Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rachel
Postów 1782
Data rejestracji 24.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.kobietawielozadaniowa.blogspot.com
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba 80 rzeczowych i 20 to punkty jesli dobrze pamietam Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo to też już niedługo. czyli jednak jest jakiś przesąd z ta pościelą?? bo ja gdzieś słyszałam ale nie miałam pewności i w sumie wolałam nie rozkładać. Ja łóżeczko mam w spadku więc wietrzenie nie potrzebne, ale chętnie bym już je widziała u siebie:)) Tym bardziej, że lekarz nam wydrukował zdjęcie małej na USG i ona już taka realna...
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja piłam 75 gram, krew miałam pobieraną dwa razy na czczo i po upływie dwóch godzin, ale czytałam na forach, że niektórym pobierano krew trzy razy. Ale jak wynik wyszedł dobrze i nie dochodził do górnej granicy do pewnie nie będzie trzeba powtarzać Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jeszcze nie mam gotowego. Trzymam u rodziców w domu, pościel kupiona, wyprana i wyprasowana czeka w szafie. Jak będę w szpitalu mąż rozłoży. Z jednej strony jest to taki wynik przesądów, z drugiej u mnie w sypialni łóżeczko wiąże się z przemeblowaniem, a mi w nocy drętwieją ręce i wstaję trzymając się parapetu. Po przemeblowaniu nie będzie to możliwe więc jest jak jest i czeka wszystko. A Ty masz już kupione??:> bo termin też jakoś niedługo Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śliczy gratuluję:)) i naprawdę duży chłopak:))) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ogladałam i powiem ze dziwnie mi po tym programie teraz Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja podczas 9 miesięcy nie zostałam przepuszczona nigdzie. Najgorzej, że będąc w 3 cium miesiącu byłam w przychodni, przede mną w kolejce dziewczyna tuż przed porodem czeka na pobieranie krwi. Pod gabinetem pełno starszych ludzi, do mierzenia ciśnienia i EKG. Czy ktoś w ogóle pomyślał, że dziewczyna jest na czczo i że może warto by było ją przepuścić - oczywiście że nie. Że o marketach i kasach dla ciężarnych i matek z dziećmi nie wspomnę! totalna ignorancja...
A byłabym zapomniała czekając w kolejce do ginekologa wiele kobiet czeka z mężami, zdarza się że facet nie zajdzie z krzesła widząc ze kobieta w ciąży czeka na wizytę. Przykre są takie obrazki niestety....
Oczywiście wiem ze nie wszedzie tak jest i nie hcce uogólniać , piszę o swoich spostrzeżeniach, ja z wyrazami sympatii i przywilejów się nie sotkałam Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też czytałam o stopach w górze...i kąpielach stóp w chłodnej wodzie.
mi puchną i drętwieją dłonie. staram się nimi często ruszać ale ciężko mi się podnosi bo nie mogę ciężaru ciała przenieść na nie. Może przy stopach też częste spacery i takie kręcenie kółek stopą pomogą?? Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- zamówienie płyt z allegro gdzie zapłaciłam podobni jak inni za portfele 2 x a dostałam w jednej przesyłce.
- konkursy typy payback i inne gry gdzie ludzie korzystają z programów do klików... człowiek przez to nie moze sie pobawić bez emocji bo wygrywają wyniki całkowicie nieosiągalne.
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam termin na 13 kwietnia, ale już oddawna lekarz mówi że to już za chwilę. Więc od miesiąca chodzę w niepewności. 3 tyg temu powiedział że w ciągu 2 tygodni widzi rozwiązanie, a w czwartek na wizycie powiedział ze moze byc w terminie albo tydzień wczesniej....czasami myślę ze wolałabym nie znać terminu. Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zazdroszcze wam ze juz taka piekna pogda i z wózeczkami mozna pochodzić:))) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no racja fora kobiet w ciązy są pełne pytań kiedy sie ubezpieczyć zeby dostac kase. A że okresy karencji są różne to niektórym się udaje zapłacić kilka składek i dostać kasę i znów przestać. trochę to nie fair co do reszty no ale moze się opłaca w zakładach gdzie jest duzo ludzi ubezpieczonych Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w zakładach pracy jest dobrowolne ubezpieczenie grupowe, od śmierci, nnw itd. Tam miedzy innymi są tez kwoty za urodzenie dziecka. Kwoty różne w zależności od składki. U mojego męża wartunki są takie że wiecej płacą za wypadki przy pracy niż za śmierć czy zaniegi medyczne i urodzenie, u mnie mimo takiej samej składki odwrotnie. Ale to wynika ze specyfiki pracy. W przypadku ciazy wazny jest też okres karencji, jest on różny w różnych zakładach a w niektórych zniesiony. ja np. płacę składkę 56 zł miesiecznie a za urodzenie dziecka dostanę 1600 zł. Z tego co wiem placa w ciągu 10 dni od zgłoszenia
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grazia1981 moja w 25 ważyła 777gram.
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0