Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rachel
Postów 1782
Data rejestracji 24.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kupie kody tyskie pw Wyświetl w wątku >>
www.kobietawielozadaniowa.blogspot.com
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie małej nie podajemy smoczka ani butleki i zaczynam sie obiawiac ze potem przy przechodzeniu na inne pokarmy czy napoje nie bedie potrafiła ssac. i zaczełam miec dylemat czy dobrze robie. póki co mala jest spokojna dlatego jest bez smoka, ale zdarzyły sie dwie sytuacje kiedy podczas spaceru zaczeła płakac i 7 min zanim doszlismy do domu płakała bo po drodze nie było ławki zebym mogła ja dostawic do piersi. wtedy czułam sie jak wyrodna matka ...pewnie gdyby dostała smoczka albo butleke z woda by sie uspokoiłaa tak musiała sie biedna denerwowac Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A i czy można jesc pieczarki jak się karmi piersia? Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa za duzym biustem raczej nie zatesknie zawsze był dla mnie zmorą! i podował jak teraz bóle pleców...
ale normalnie załamka.... Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy w 6 tyg po urodzeniu mozna normalnie ćwiczyć?? Chociaz przy tym biuscie to kazde ćwiczenia sa kłoptliwe.. Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie do mnie dotarło że jutro pierwszy raz w życiu Dzień Matki będzie też MOIM świętem i Waszym zapewne też u niektórych po raz pierwszy!! Wszystkiego najlepszego kochane!!! Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój ginekolog mówil mi ze to zalezy od okresu karmienia piersia. Kiedy sie je kończy to zaczyna sie okres. w iezy czasie moze dojsc do plamień, wiec na wszelki wypadek kazal zwrócić uwagę na drugi okres i wtedy isc na kontrole. Ale generalnie po zakończeniu karmienia piersia Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak wejdziesz tam w zakładke konkursy to na samym dole jest taki jakby oddzielny baner. obok reklamy avanti Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak miałam z mala jedna noc , zwróc uwagę czy moze nie podkurcza nóżek bo moze boli jabrzuszek. u nas problemem było to z w szpitalu mmi powiedzieli ze po piersi nie musi sie odbic i mała sie meczyła kilka dni az poszlismy do lekarza i okazało sie ze brzuszek. Moze tez cos zjadłas?? Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz jeszcze tylko kilka dni i na speceri dziewczyny beda pomykac. qrcze u nas juz ładna pogoda. Dzisiaj Dominiśkę ubrałam w spiochy i przykryłam grubym kocykiem ale chyba juz za goraco na takie wypady. fajnie ze znów cieplej:)) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ile spią wasze dzieciaki?? moja mała ma teraz miesiac, od wczoraj w nocy spi 6 godzin potem 1,5 godziny przerwy, znów sen 4 godziny, znów 1,5 godziny przerwy i jeszcze raz 4 godziny (w tej chwili nawet 4,5). Póżniej biedna sie meczy az do samego wieczora i potrafi nie spac 6-7 godzin. Przez ten czas co nie spi najchetniej lezałaby przy cycku. Widac ze sie wtedy meczy i ma jakby maslane oczeta ale zasnac za nic nie moze. Wasze dzieciaki tez tak długo nie spia w dzien? i zastanawiam sie czy ten sen 6 godzinny jest w porzadku bo przeciez nie je wtedy a jest karmiona piersia, a wszedzie pisza mówia ze piersia sie powinno karmic co 2-3 godziny Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niedługo będzie trzeba zmienić nazwę wątku na konkursowiczki w ciąży i z maluchami:))
My dzisiaj mamy badanie bioderek. Mam nadzieje ze jakos pójdzie bo przyjmuja przez 1,5 godziny i wchodzi sie wg kolejnosci przybyia wiec mozliwe ze długo bedziemy czekac, a ostatnio w dzien mała tylko przy cycku by siedziała. W dzień si niewiele a w nocy potrafi sie budzic tylko na karmienie. Tez tak wasze maluchy robiły?? Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś cichu u tych co jeszcze w dwupaku wiec chyba rozpakowane juz sa i niedlugo napisza)))
Jako że widze temat jedzenia to mam pytanko. Dziewczyny jak karmiłyście piersią to co jadłyście do obiadów, w sensie jako surówka czy dodatek warzywny?? Ja próbowałam brokuła ale mała po tym ma bóle brzuszka wiec odeszłam i została mi tylko marchewka i to gotowana. Jakoś tak już nie najlepiej mi smakuje a małej już buźka zrobiła sie bardziej opalona od marchewki. Nie chce przedobrzyć...
Moja mała od wyleczenia pleśniawek stała sie łakomczuszkiem. Potrafi w dzień przespać się z godzinę. ( w nocy przesypia z 2 przerwami 10-12 godzin) a reszta czasu to leżenie, jedzenie i drzemki przy cycku...no ale mama cwiczy miesnie rak przy tym:))
beniaminowa mały rzeczywiście elegancik:))
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w dzień porodu o 16.50 byłam u lekarza i oczywiście też zero skurczy. Od czasu do czasu coś mnie bolało ale lekko. Po badaniu pojechałam jeszcze na zakupy i udało mi się podelektować ogórkami i pomidorami. A o 22.30 zaczeło się powoli skurczami. Godzinę później byliśmy już w szpitalu. Także skurcze mogą być ale nie muszą u mnie nie było takich co by przepowiadały cokolwiek.:)
Wyświetl w wątku >>