Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rachel
Postów 1782
Data rejestracji 24.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.kobietawielozadaniowa.blogspot.com
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo niech lepiej dadza ta kurtke dzinsowa zanim maz mnie z domu wyrzuci:P ale poceszam sie ze moze nie wszystko dojdzie:P Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spoko ja najwyzej dla dziewczynki, czekam na kutreczke jeansowa bo sie spóźniłam ostatnio, ale pewnie i tak nie kupie bo sama jestem i z mała to ciezko bedzie Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, ja u siebie na stronie nie mam juz info o wyprzedazy i cany tez mam normalne, nie mam tez juz tej specjalnej zakładki. ale jak masz jakies promocje u siebie to podziel sie linkiem:)) chetnie skorzystam Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie, u mnie jeszcze takiej radości nie ma. Mała nieświadoma zakupów, dzisiaj pierwszy raz złapała w rączkę grzechotkę:)) W sumie to cieszy bardziej niż promocja:)) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba już nie ma co polować bo wyprzedaż była do wczoraj..dzisiaj już tylko darmowa wysłyka Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie, że wracają kasę chociaz w sumie wolałabym te ciuchy, wczoraj weszłam do C&A u siebie i ceny były o niebo wyższe, oczywiście mimo wyprzedaży też -50% Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego co czytałam w mailu zwracja kase. Własnie do nich dzwoniłam i pani powidziała ze jak zadzwonie jutro to powie mi czy paczka jest kompletna czy nie. Mozna podobno dzwonic jak przyjdzie mail ze jest nadana. wtedy maja z boku wypisane uwagi Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczęciara:)) mam nadzieje ze i nam się uda:)) dianek daj znac jak bedzie u Ciebie Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to gratulacje, u nas wszystko przed nami. Na razie dzisiaj odważyliśmy się i byliśmy w centrum handlowym. Mała pod centrum a ja w sklepach . Pierwszy raz od pół roku (w ciązy nie chodziłam po ciuchach bo nie warto było). Dziewczyny czułam się jak małpa w zoo, zupełnie nie straciłam gust chyba bo nic mi sie nie podobało, nie potrafiłam się poruszac po sklepie bo biegałam jak głupia cały czas patrzac na komórkę czy mąz nie dzwoni. I najwaznijsze, kiedy ostatni raz chodziłam po sklepach wszystko było jakies tańsze...chciałam kupic mezowi spodenki krótkie w jednym ze sklepów wyprzedaz do -70, i biore spodenki do reki i na mete widze 199 przecenione na 99. Jakiś obłęd zeby spodenki kosztowały 200 zł marzyłam tez o kurteczce dzinsowej dla Dominisi ale 115 zł to też kolosalna cena! Nie wiem ile ludzie musza zarabiać, ja ze swoim nizej niż średnia krajowa jestem przerazona! Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My dzisiaj po ciężkiej nocy. Mała budziła się i ciężko oddychała. Sprawdzałam nos, gardło - wszystko było w porządku. Dopiero rano już z bezradności użyłam gruszki i okazało się że wielka koza bardzo głęboko w nosie blokowała oddychanie. Teraz mała z ulgą usnęła i ładnie śpi:))
Znacie może kobitki jakiś sklep internetowy (godny polecenia) z ubrankami dla dziewczynek do chrztu? Zapisałyśmy się ostatnio na 5 sierpnia i powoli szykujemy się do imprezy:)) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w nocy śpi 7-8 godzin potem godzina przerwy i znów 2-3 godzin.Wtedy budzi się koło 9, później spacer koło 11 i wtedy jeszcze spi z godzinkę 1-5. a potem od 12-13 az do 20-21 nie śpi wcale. Ale jak miała miesiąc były dni że potrafiła się obudzić o 9 i nie spać aż do 21 a raz nawet do 23.
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko pasty dla dzieci , bo wsród past wymieniono tez aquafresh ultimate które nie jest dla dzieci.. Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
26 głos
My dzisiaj na pierwszym szczepieniu. mała była bardzo dzielna, troche tylko krzykneła. teraz śpi. powoli zblizamy się do 5 kg ) jest juz co nosic:) Wyświetl w wątku >>