Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rachel
Postów 1782
Data rejestracji 24.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.kobietawielozadaniowa.blogspot.com
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
różnie w różnych zakładach nieraz nie ma okresu składania składek w sensie mozesz tylko miesiac zapłacić czasem jest pół roku, u mnie musisz płacić przed ciążą, w sensie całe 9 miesiecy + przynajmniej jedna składka przed Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grusia ja niegdy nie byłam przywiązana do firmówek, tylko do super jakości i przyznam, że rzeczy które zamówiłam są świetne gatunkowo. szkoda tylko ze anulowali mi wszystkie bodziaki bo muszę małej kupić troche na krótki rękaw. Wszystko co mam to z długim...
emilka1705
ja nawet przez moment mialam ochotę ale teraz sie płaci za przyesłke i jak anuluja to sie boje ze zapłace tylko za nia a przysla cos niefajnego Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to tak jak pisałam z rzeczy za 7,99 z jakiś bajek nie przyszła żadna.
Czekam jeszcze na potwierdzenie koszuli dla męża. Byliśmy w niedzielę w C&A bo podobała mu się koszula ale myśleliśmy że w niedziele się płaciło za przesyłkę więc pojechaliśmy do sklepu koszula za 29,99 w necie w sklepie kosztowała 56,99 po przecenie. Nie rozumiem ich polityki. Tym bardziej, że idzie do mnie zmówienie ze spodniami za 19,99 z jeszcze darmową przesyłką - że im się to opłaca Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój ginekolog był bardzo dokładny podczas badań i na początku aż się stukałam w głowę do czasu aż koleżanka z pracy powiedziała mi że uratował w ten sposób jej dziecko. W 7 miesiącu wykrył małemu wadę serduszka. Podobno u nas w szpitalu nie mają sprzętu i bez wcześniejszej diagnozy mały nie miałby najmniejszych szans na przeżycie a tak byli przygotowani i przed porodem pojechali do szpitala w wawie gdzie od razu po urodzeniu mały przeszedł operację i był podłączony do specjalnej aparatury. Takiej której w naszym szpitalu nie ma! Dodam że mały ma już z jakieś 2 lata i czuje się świetnie, jest w pełni zdrowy, sprawny i tylko do któregoś tam roku życia jeździ na kontrole co pół roku. Dlatego uważam, że wszystkie badania w ciązy mają sens.
Jedyne na co się nie zgodziłam, ale to już w szpitalu. To na popranie krwi pępowinowej. Kobieta która była przedstawicielką firmy przechowującej taką krew wkurzyła mnie podejściem do tematu i mówieniem, że jeśli tego nie zrobię jestem wyrodną matką. Taka gra na emocjach to chamstwo, które mnie bulwersuje to tego stopnia że....no powiedzmy że zrezygnowałam.
Uważam że lepiej dmuchać na zimne! Teraz możliwości medycyny są takie że gdyby coś miało się stać można wiele zdziałac Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja żadnych Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem jak u was dziewczyny ale u nas pogoda jest taka że boję się z małą wychodzić na dwór. Przedwczoraj na spacerku o 19 było tak duszno że wszyscy Dominisia mąż i ja wytrzymaliśmy tylko 20 min...dzisiaj w nocy mieliśmy otware okno, o 1 zaczeło mega padać ...przymknełam okno po 5 min przestało więc otworzyłam ponownie. Powietrze się w ogóle nie zmieniło. Nadal była duchota. Dobrze ze chociaz jeden pokój mamy cały czas w cieniu i tam temperatura jest ciut niższa bo normalnie człowiek siedzi i się leje z niego. Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też brakuje mi podglądu zamówień takiego jak się pokazuje na koniec kiedy się zamawia. Człowiek wiedziałby co kupił, a tak przez to przeoczyłam jedne spodnie ktre wydawało mi się że kupiłam wcześniej:/
Dzisiaj odkryłam wymuszony płacz/wrzask mojego dziecka:)) Podglądałam ją jak próbuje mnie przywołać i pękałam ze śmiechu. Jak podeszłam , to ona zaczęła rechotać i robić bąbelki ze śliny. Będzie miało to moje dziecko charakterek, jak prawdziwy baranek - po mamusi. Tylko czy ja to przeżyję?? Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cieszę się że te ubranka są dobrej jakości przynajmniej ja na takie trafiłam, jak mała nie znosi to sprzedam na allegro:)) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najgorsze to ze od wtorku nie potwierdzili mi kilku paczek a to znaczy ze pewnie nie dojda...a sa tam rzeczy na których mi zalezy Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedna taka sobie bo po ankulowaniu rzeczy tanich został mi zestaw za 36,90 z którego jestem średnio zadowolona ale nie jest źle,
druga paczka to dla porównania zamówienie za 46 zł a w nim : kurtka z odpinanym kapturem, sweterek, koszulka na długi rękaw, dres dwuczęściowy i dwie pary spodenek z weluru - tym jestem zachwycona
trzecia paczka też za 46 zł to bluza z kapturem na futerku, komplet spodenki i koszulka i bolerko.
Z tych rzeczy tylko jedna z hello kity reszta nie markowa ale dobra gatunkowo i śliczna.
Cały czas nie mam potwierdzenia wysyłki paczki największej ale pewnie nic z niej nie przyjdzie bo same tanie rzeczy i jedna kurtka. No zobaczymy
Dianek widzę że ty miałaś więcej szczęścia:))
A rzeczy z bobem były w niemowletach?? Bo nie widziałam
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agasiam ja tez nie wiem jak oni to robia w kazdym razie kupiłam sukienke za 7,9 roz 74 i napisali mi ze wyrzedali, na drugi dzien sie pojawiła za 36,90. A z tych oszustw to kupiłam dwie pary spodenek za 7,9 które jada a przedwczoraj były za 14,99 tez z promocji. Zasada jest jedna tak jak zauwazyły dziwczyny z tańszych rzeczy tych poniżej 19,99 z disneya , hello kity nie przysyłaja a tylko te niemarkowe nie wszystkie jeszcze Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurzyło mnie tylko to ze w zamówieniu co miałam po 7,9 wszystko anulowali a jedzie komplet za 36,9 co średnio mi na nim zależało. No ale może bedzie fajny.
Jakie ta promocja napięcie buduje:PP
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane