Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rachel

rachel

#5271748 Napisano: 04.07.2012 04:19:41 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny czy to normale zachowanie u 3 miesiecznego dziecka?-od 2-3 dni Dominisia zwykle podczas karmienia na lewej piersi wygina mi sie do tylu.robi to z taka sila ze boje sie ze sie wysunie. Po prostu nagle cos zobaczy i wtedy odgina sie zeby to obejrzec. Poniewaz sie o nia boje to wtedy biore ja na rece i pokazuje to co chce.juz 4 razy mi tak zrobila. Czy to normalny etap rozwoju czy cos nie tak? W lozeczku raczej tak nie robi,czasem lekko podniesie bioderka tylko Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5270440 Napisano: 03.07.2012 10:57:49 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Dziewczyny pamięta któraś przy ubezpieczeniu grupowym w pzu ile czasu trzeba opłacać składki, żeby dostać becikowe ? Oraz przy jakiej składce jaka jest mniej-więcej kwota ?

różnie w różnych zakładach nieraz nie ma okresu składania składek w sensie mozesz tylko miesiac zapłacić czasem jest pół roku, u mnie musisz płacić przed ciążą, w sensie całe 9 miesiecy + przynajmniej jedna składka przed Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5270437 Napisano: 03.07.2012 10:56:46 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Rachel to tylko dowodzi ile na prawde warte sa firmowe ciuchy emotka Placi sie za metke ot co .A niektorzy segreguja ludzi wg tych co nosza firmowki i tych ktorzy ubieraja sie w tanich sklepach.
U nas 47 stopni w sloncu wg termometru na wozku - patelnia.

grusia ja niegdy nie byłam przywiązana do firmówek, tylko do super jakości i przyznam, że rzeczy które zamówiłam są świetne gatunkowo. szkoda tylko ze anulowali mi wszystkie bodziaki bo muszę małej kupić troche na krótki rękaw. Wszystko co mam to z długim...
emilka1705
ja nawet przez moment mialam ochotę ale teraz sie płaci za przyesłke i jak anuluja to sie boje ze zapłace tylko za nia a przysla cos niefajnego Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5270332 Napisano: 03.07.2012 10:09:45 w Konkursowiczki w ciąży
A ja dzisiaj dostałam kurtkę jeansową z bluzą i powiem szczerze że super jest. w środku kurtki zamek, do którego można wpiąć bluzę - praktyczne. Do tego przyszła śliczna sukienusia za 7,99.
Za to tak jak pisałam z rzeczy za 7,99 z jakiś bajek nie przyszła żadna.
Czekam jeszcze na potwierdzenie koszuli dla męża. Byliśmy w niedzielę w C&A bo podobała mu się koszula ale myśleliśmy że w niedziele się płaciło za przesyłkę więc pojechaliśmy do sklepu koszula za 29,99 w necie w sklepie kosztowała 56,99 po przecenie. emotka Nie rozumiem ich polityki. Tym bardziej, że idzie do mnie zmówienie ze spodniami za 19,99 z jeszcze darmową przesyłką - że im się to opłaca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5270028 Napisano: 03.07.2012 06:35:56 w Konkursowiczki w ciąży
Ja przed ciążą nie miałam żadnych badań, za to w czasie ciąży na samym początku miałam chyba wszystkie możliwe. Fakt jest to spory koszt ale uważam że warto. Potem jeszcze w ciąży miałam robione echo serca małej.
Mój ginekolog był bardzo dokładny podczas badań i na początku aż się stukałam w głowę do czasu aż koleżanka z pracy powiedziała mi że uratował w ten sposób jej dziecko. W 7 miesiącu wykrył małemu wadę serduszka. Podobno u nas w szpitalu nie mają sprzętu i bez wcześniejszej diagnozy mały nie miałby najmniejszych szans na przeżycie a tak byli przygotowani i przed porodem pojechali do szpitala w wawie gdzie od razu po urodzeniu mały przeszedł operację i był podłączony do specjalnej aparatury. Takiej której w naszym szpitalu nie ma! Dodam że mały ma już z jakieś 2 lata i czuje się świetnie, jest w pełni zdrowy, sprawny i tylko do któregoś tam roku życia jeździ na kontrole co pół roku. Dlatego uważam, że wszystkie badania w ciązy mają sens.
Jedyne na co się nie zgodziłam, ale to już w szpitalu. To na popranie krwi pępowinowej. Kobieta która była przedstawicielką firmy przechowującej taką krew wkurzyła mnie podejściem do tematu i mówieniem, że jeśli tego nie zrobię jestem wyrodną matką. Taka gra na emocjach to chamstwo, które mnie bulwersuje to tego stopnia że....no powiedzmy że zrezygnowałam.

Uważam że lepiej dmuchać na zimne! Teraz możliwości medycyny są takie że gdyby coś miało się stać można wiele zdziałac Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5269510 Napisano: 02.07.2012 06:03:18 w Konkursowiczki w ciąży

malenka89 napisał(a):

dziewczyny mam do Was pytanie emotka jakie badania robiliście przed zajściem w ciążę?
w internecie roi się od różnych porad, ale jak sobie policzyłam to musiałabym wydać majątek na te badania emotka

ja żadnych Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5268301 Napisano: 02.07.2012 06:25:50 w Konkursowiczki w ciąży
Z zamówienia na grubo ponad 100 zł jedzie tylko para spodni za 19,99 emotka emotka

Nie wiem jak u was dziewczyny ale u nas pogoda jest taka że boję się z małą wychodzić na dwór. Przedwczoraj na spacerku o 19 było tak duszno że wszyscy Dominisia mąż i ja wytrzymaliśmy tylko 20 min...dzisiaj w nocy mieliśmy otware okno, o 1 zaczeło mega padać ...przymknełam okno po 5 min przestało więc otworzyłam ponownie. Powietrze się w ogóle nie zmieniło. Nadal była duchota. Dobrze ze chociaz jeden pokój mamy cały czas w cieniu i tam temperatura jest ciut niższa bo normalnie człowiek siedzi i się leje z niego. Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5267902 Napisano: 01.07.2012 06:50:24 w Konkursowiczki w ciąży
ja dzisiaj zamawiałam w C&A i nie płaciłam za przesyłkę Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5265301 Napisano: 29.06.2012 07:32:02 w Konkursowiczki w ciąży
no rzeczywiście bieda z nędzą dzisiaj w tych ciuchach, dzisiaj złożyłam już raczej ostatni zamówienie złożone z 7,9 i wątpię że mi to przyślą - zwłaszcza taką śliczną sukienkę - no ale cóż...

Też brakuje mi podglądu zamówień takiego jak się pokazuje na koniec kiedy się zamawia. Człowiek wiedziałby co kupił, a tak przez to przeoczyłam jedne spodnie ktre wydawało mi się że kupiłam wcześniej:/

Dzisiaj odkryłam wymuszony płacz/wrzask mojego dziecka:)) Podglądałam ją jak próbuje mnie przywołać i pękałam ze śmiechu. Jak podeszłam , to ona zaczęła rechotać i robić bąbelki ze śliny. Będzie miało to moje dziecko charakterek, jak prawdziwy baranek - po mamusi. Tylko czy ja to przeżyję?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5264669 Napisano: 29.06.2012 02:00:17 w Konkursowiczki w ciąży
my mamy nadal 62/68. Ciekawe są te rozmiarówki bo śpiochy z tygryskiem na 68 są tak duże że chyba tak naprawdę to 86, z kolei inny zestaw koszulka i spodenki z rozmiaru 68 wygląda na 62 więc musimy zacząć nosić na szczęście zapowiadają upały.

Cieszę się że te ubranka są dobrej jakości przynajmniej ja na takie trafiłam, jak mała nie znosi to sprzedam na allegro:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5264648 Napisano: 29.06.2012 01:43:26 w Konkursowiczki w ciąży
Dianek tak właśnie myślałam że kompletujesz z większych rozmiarów. Ja w sumie tylko do 92 kupuję bo nie wiem jak Dominisia będzie rosła. Dzisaj też zamówiłam paczkę całą prawie za 7,90 poza okularami i coś mi się wydaje ze tylko one przyjada:)

Najgorsze to ze od wtorku nie potwierdzili mi kilku paczek a to znaczy ze pewnie nie dojda...a sa tam rzeczy na których mi zalezy Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5264390 Napisano: 29.06.2012 12:03:00 w Konkursowiczki w ciąży
Ja dzisiaj w sumie już odebrałam 3 przesyłki:
jedna taka sobie bo po ankulowaniu rzeczy tanich został mi zestaw za 36,90 z którego jestem średnio zadowolona ale nie jest źle,
druga paczka to dla porównania zamówienie za 46 zł a w nim : kurtka z odpinanym kapturem, sweterek, koszulka na długi rękaw, dres dwuczęściowy i dwie pary spodenek z weluru - tym jestem zachwycona
trzecia paczka też za 46 zł to bluza z kapturem na futerku, komplet spodenki i koszulka i bolerko.

Z tych rzeczy tylko jedna z hello kity reszta nie markowa ale dobra gatunkowo i śliczna.

Cały czas nie mam potwierdzenia wysyłki paczki największej ale pewnie nic z niej nie przyjdzie bo same tanie rzeczy i jedna kurtka. No zobaczymy

Dianek widzę że ty miałaś więcej szczęścia:))
A rzeczy z bobem były w niemowletach?? Bo nie widziałam
Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5263815 Napisano: 29.06.2012 08:01:03 w Konkursowiczki w ciąży
ja dzisiaj czekam na 3 paczki i nie dostałam jeszcze potwierdzenia zamówien sprzed trzech dni , a to potwierdzenie z przedwczoraj przyszło:/ Dziwnie to im idzie emotka emotka

agasiam ja tez nie wiem jak oni to robia w kazdym razie kupiłam sukienke za 7,9 roz 74 i napisali mi ze wyrzedali, na drugi dzien sie pojawiła za 36,90. A z tych oszustw to kupiłam dwie pary spodenek za 7,9 które jada a przedwczoraj były za 14,99 tez z promocji. Zasada jest jedna tak jak zauwazyły dziwczyny z tańszych rzeczy tych poniżej 19,99 z disneya , hello kity nie przysyłaja a tylko te niemarkowe nie wszystkie jeszcze Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5262286 Napisano: 28.06.2012 11:46:39 w Konkursowiczki w ciąży
powoli mnie irytuje to C&A z moich zamówien prawie nic nie dojdzie. Mam nadzieje ze chociaz kutrka bedzie...z zamówienia za ponad 100 zł jedzie jedna rzecz Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5260297 Napisano: 27.06.2012 02:56:22 w Konkursowiczki w ciąży
moz teraz uda sie jeansówke Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5260078 Napisano: 27.06.2012 01:22:00 w Konkursowiczki w ciąży
A w temacie to mam pytanko czy w wieku 2,5 miesiaca to już coś się szykuje pod zęby?? Bo moja Dominisia wkłada rączki do buzi i pociera o górną szczękę. To normalne? I czy to znaczy że czas na gryzak? Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5260049 Napisano: 27.06.2012 01:12:42 w Konkursowiczki w ciąży
no ja też miałam tak że dzisiaj zamawiałam sweterek różowy co oddali mi za niego kasę. A właśnie pieniądze miałam w dzień kiedy napisali mi w mailu ze go nie wyslą wiec szybko.

Wkurzyło mnie tylko to ze w zamówieniu co miałam po 7,9 wszystko anulowali a jedzie komplet za 36,9 co średnio mi na nim zależało. No ale może bedzie fajny.

Jakie ta promocja napięcie buduje:PP

Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5259874 Napisano: 27.06.2012 12:05:18 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny a była może kurteczka jeansowa?? bo ostatnio mniej siedze na kompie nie mam czasu sprawdzac Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5259195 Napisano: 27.06.2012 07:16:41 w Konkursowiczki w ciąży
jestem ciekawa jak z zamówieniem z wczoraj bo jak składałam to to rzeczy bardzo długo wisały co kupiłam. No i wreszcie doczekłam sie kurtki, ale czekam jeszcze na ta czerwona co mi kiedys anulowali. Za to jedzie bluza ktora chciałam Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5259160 Napisano: 27.06.2012 06:55:00 w Konkursowiczki w ciąży
a ja z obu zamówien dostałam potwierdzenie ze wszystko za 7,90 nie przyjedzie - wiec jedno zamówienie całe prawie anulowane Wyświetl w wątku >>
0 0