Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rachel
Postów 1782
Data rejestracji 24.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.kobietawielozadaniowa.blogspot.com
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie w 6 tym tygodniu było widac Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czytałam o tym w sierpniowym numerze dziecko albo mamo to ja już nie pamiętam. Podobno najlepszym rozwiazaniem jest przejscie na kubek niekapek.Można jeszcze co jakiś czas próbowac butelki, ale podobno coraz wiecej dzieci ich nie chce. Dominisi próbowałam kiedyś podac wodę z butelki ale też się krztusiła i nie chciala. Wiecej nie próbowalam ale gdyby mi zależało próbowałabym co jakiś czas. Może spróbuj z kubeczkiem, mamy w artykule pisały że pomógł i nawet papki podawały przez taki kubek Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo to szybciutko, my się dopiero do chrzcin przymiarzamy. beda 5 sierpnia. a kolejna miesiecznica w sobote:) 3 miesiace bedzie miała - szybko ten czas leci Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny pisałam już w innych wątkach ale nikt nie odpowiedział, może wy znacie jakieś sprawdzone sposoby na prusaki które można używać przy maluchach. W sumie to tylko na razie jednego w kuchni znalazłam ale jak jest jeden to jest wiecej:/ Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki:)) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aha dodam ze dywan kupiłam zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży, ludzie bez dzieci (jak ja wtedy) nie patrzą pod kątem praktyki a estetyki. No i ta mnie zgubiła! Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak się mała urodziła chciałam kupić szampon bo ma od urodzenia dużo włosów, ale na szczęście ktoś mi odradził. Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja mała też tak robiła zwłaszcza w 2 miesiacu, teraz się trochę unormowało i czasem jest jedna dziennie, czasem dwie, a czasem nie ma żadnej nawet 3 dni Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas słońca nie ma ale powietrze jak na Saharze, a w zasadzie brak powietrza. W nocy śpimy przy otwartym oknie (ja przy samym oknie, Dominisia na końcu pokoju) i zero wiatru, parno strasznie, mała jak je przy cycu to cała mokra - ja nie dopajam wodą.
dzisiaj przyszły ostatnie zamówienia dla małej, czekam jeszcze tylko na koszule dla męża. Kupiłam okularki miały jeden rozmiar, wiec uznałam że będzie miała na przyszły rok bo teraz to przecież i tak jeździ gondolką. I ten jeden rozmiar to chyba na dziecko 2 miesięczne, bo wydaje mi się że nawet teraz na Dominisie beda za małe:/ odesłałabym ale za 9 zł nie chce mi sie z nimi bawic. za to sukienka boska. Wczorajsza z przesyłki zaraz po wypraniu i założeniu została opluta Chyba jednak małej nie przypadła do gustu Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek współczuję bo w taką pogodę, przy gorączce się umęczy biedak. I jeśli nie przepajasz wodą to czeka was dzień przy cycu zeby nie odwodnic Wyświetl w wątku >>