Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rachel

rachel

#5307490 Napisano: 31.07.2012 11:18:34 w Wkurza mnie...
ból brzucha który dokucza od rana. Nie mogę nic przełknąć ani wypić:/// emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5307485 Napisano: 31.07.2012 11:17:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ostatnio nic...muszę ponarzekać to może się odczaruje!!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5307475 Napisano: 31.07.2012 11:14:57 w Konkursowiczki w ciąży
benasia to wychodzi na to że można łączyć. Musze jutro dokładnie dopytac co i jak... Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5307448 Napisano: 31.07.2012 10:55:43 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

rachel, jak się szczepi starsze dziecko to są tylko dwie dawki i znacznie mniejsze ryzyko efektów ubocznych

no właśnie wiem że jedna jest mniej i że trzeba do pierwszego roku życia się z nimi wyrobić. Ja planowałam zaszczepić właśnie 6 tygodni po tej szczepionce kilka w jednym...
ale trochę się boje i jeszcze waham
dianek a ty szczepiłaś małego na pneumo?? Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5307417 Napisano: 31.07.2012 10:41:59 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Prosimy o głosy: http://apps.faceb...onkurs/486/?id=28606

53 głos

agasiam napisał(a):

Jesteśmy po szczepieniu pneumo i żółtaczke. Szybko i bez krzyku emotka A teraz szaleje. Synek ma już 8,750kg i 70-71 cm.

ojj ja się właśnie zastanawiam nad szczepieniem na pneumo tylko że myślę by zacząć po 6 tym miesiącu. Trochę si,ę boje tegfo szczepienia ale choroby jeszcze bradziej chyba..qrde mam dylemat.
A u Was to pierwsze szczepienie?? czy kolejne bo to ponoć w 4 lub w 3 dawkach. I jak maluch po szczepiionce?? Dobrze znosi?
Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5307157 Napisano: 31.07.2012 08:45:38 w Konkursowiczki w ciąży
bubulina napisał(a):

Wczoraj dostałam pocztą próbkę kaszki bananowej Nestle dla Alanka.W kopercie była też książeczka z rabatami na zakup kaszek,soczków i obiadków w Rossmanie emotka Bardzo się z tego ucieszyłam,tym bardziej,że otzymałam dwie jednakowe koperty emotka zdublowały im się moje dane emotka
czy któraś z Was też taką próbkę otrzymała?
może z innych firm też jakieś próbki przyślą?
lubie takie bonusy emotka

JA TEZ TO DOTALAM ALE Z MLEKIEM nan OD 6 MISEIACA Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5306957 Napisano: 31.07.2012 06:22:21 w Konkursowiczki w ciąży
jakaś masakra z tą ospą teraz. Ja wczoraj byłam u mamy na urodzinach i jedna ciocia nie przyszła bo się zajmuje chorym na ospę wnuczkiem. Podobno u nich całe przedszkole złapało.
W sumie dobrze ze nie przyszła bo bym się bała o małą. Jutro ma mieć szczepienie

A na nauki przedchrzcielne nie musisz przeciez brac dziecka. Choc ono wytrzyma wiecej niz Ci sie zdaje emotka .Wiekszosc dzieci msze chrzcielna spokojnie przetrzymuje.
Grusia wiem że małej nie muszę brać, ale nie mamy jej z kim zostawić więc innej opcji nie ma. Planujemy wziąć wózek i w razie czego zmieniać się w kościele.
A na chrzcinach to nie wiem jak...mam nadzieje ze się uda wszystko łądne.
Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5305778 Napisano: 30.07.2012 11:05:53 w Konkursowiczki w ciąży
banasia super że mały zdrowy, jak czytałam twoje zmagania to mieliście cieżkie ostatnie dni. Teraz musicie wypocząć oboje:))

emilka1705 Gratulacje dla Liwii:))
hehe teraz zaczyna się jogging dla Ciebie:))

Ja już się boję jak Dominisia zacznie chodzić, a jest uparta i silna to łatwo nie będzie.
Odkąd zaczęła się przekładac na brzuszek to cały czas by tak chodziła, najgorsze że po jedzeniu też i musze troche atrakcji wymyśleć żeby to odwlec bo inaczej się ulewa...

Jutro mamy szkolenie w kościele przed chrzetem - nie wiem kto to wymyślił ale takie małe dziecko na mszy i na szkoleniu pewnie nie wytrzyma, W środe mamy szczepienie kolejne...a w niedziele chrzest. Same atreakcje..
Kobitki ile dawałyście na chrzest???

A i pochwalę się sukieneczką, jaką znalazłam i kupiłam ...http://allegro.pl....php?item=2485782794 jedyna czapka która mi się podobała
Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5304354 Napisano: 28.07.2012 08:29:48 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

Mamy pierwszego ząbka emotka emotka

Gratulacje!!! a w którym miesiącu???

My od wczoraj potrafimy się przekręcić z plecków na brzuszek emotka emotka

Poza tym miałam ciężki tydzień bo mąż pracował na popołudnie a mała oduczyła się spać w dzień w łóżeczku. Męczy się marudzi, ale nie uśnie, jak tylko ja odkładam to płacze. Dzisiaj zrobiśmy test wózku i zasypia już na klatce schodowej:/ Sama wózka nie zniosę więc muszę się jakoś męczyć ...ale to był bardzo ciężki tydzień...W nocy za to śpi 12 godzin, chociaż to...
Któraś z was też tak miała?? Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5298601 Napisano: 23.07.2012 06:25:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
pola731 napisał(a):

magnus napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

olunka napisał(a):

Gratulacje dla Kretafki!!!!!Niech się dobrze prowadzi emotka

ja również gratuluję autka. Super wygrana

i ja gratuluję emotka emotka emotka
to z dzisiejszego losowania już ?

ja też gratuluję i wierzę, że kiedyś przyjdzie moja kolej

GRATULACJE!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5297238 Napisano: 22.07.2012 07:04:55 w Konkursy to ... ciężka praca!
gram w konkursy już ponad 10 lat i powiem szczerze że nie uważam konkursów za ciężką pracę. Gram zrywami, czasem nie mogę odkleić się od komputera i przerabiam prawie całą bazę w kilka dni, innym razem robię jeden konkurs w miesiącu. Statystyki są średnie, w sumie nie ma reguły. Są sytuacje kiedy na zrobionych 100 konkursów wpadają 2 nagrody, ale nie jest to trudne bo zwykle wtedy robię konkursy szybkie i łatwe czytaj prawie zero szans (rossnet, netfan,dlalejdis itd - to poratale które mnie nie lubią). Najczęściej wpadają rzeczy na których nie tyle mi nie zależy co gram o nie bez ciśnienia i nawet nie pamiętam że mają być wyniki. Czasami mimo iż do wygrania jest coś mało wartościowego wyczekuję na listę zwycięzców i wtedy zwykle mnie nie ma.
Nie gram w konkursy klikane, w gry - tam uważam że jest najwięcej niesprawiedliwości i strasznie mnie to wkurza. Odpuszczam bo szkoda czasu i nerw. Nie gram też w konki na blogach w które teraz obrodziło:/
Na mój długi staż wciąż są portale/firmy w których nie udało mi się nic wygrać...i mimo że próbuję to nic z tego...
lubie opisówki ale czasami jest mi przykro jak poświęcę z jakieś 30 min na tekst, długi , szczery czy zabawny a wygra jednozdaniowa myśl...
No ale cóż traktuję to jako zabawę, podrepreowanie budżetu i przede wszystkim sprawianie sobie prezentów. Na takie ilości kosmetyków, perfum nigdy bym nie mogła sobie pozwolić z mojej pensji.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5296712 Napisano: 22.07.2012 10:37:32 w Konkursowiczki w ciąży
u nas dzisiaj padł rekord. mała spała 10 godzin! aż byłam w szoku jak się obudziłam i zobaczyłam która godzina!
Za to z zębami chyba się zaczyna, bo wczoraj 5 min na dworzu był taki wrzask że chyba pół miasta ją słyszało. Nic nie dało uspokoić ani grzechotka, ani biedroncia więc uznaliśmy z mężem że trzeba biec do domu byliśmy już kilka kroków. Dopiero jak doszliśmy do domu się uspokoiła...pewnie dlatego tak długo spała bo się wymęczyła tym płaczem...
biedactowo...
echh zakochana jestem taka jest słodka!! Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5296299 Napisano: 21.07.2012 07:42:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dziś, wczoraj, przedwczoraj i ogólnie już dawno nic:/

Listonosza też już ponad tydzień nie widziałam:(( emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5292190 Napisano: 18.07.2012 04:20:00 w Konkursowiczki w ciąży
Katrin - ode mnie też 5 głosów:)))
Fryteczka - gratulacje:)) to niesamowite jaka radość rodziców wypełnia jak nasze maluchy uczą sie nowych rzeczy:)) małe zdolniachy:)
dianek - mały się przekona do niekapka musisz próbować, to po prostu coś nowego dla niego:)) ale da radę:)

mam pytano z innej beczki czy któraś z was gra w konkursy smsowe gdzie trzeba odpowiedziec na czas?? mam pytanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5287119 Napisano: 15.07.2012 10:29:43 w Konkursowiczki w ciąży
z tych eko środków to powiem wam, że dużo rzeczy sprzątam wodą z octem co wychodzi mega tanio, ale kabinę prysznicową zawsze myłam płynem z lidla do kabin. Jednak ostatnio chyba zmienili skład i nie dało rady wymyć szkła z mydła do czysta. Wziełam ocet i kabina jak nowa. Do tego cała butelka litrowa ze spryskiwaczem wychodzi cenowo 50 groszy a starcza na megaaa długo.

Ja się zastanawiam nad kupnem takiego mopa na parę. Widziałam dzisiaj w jakieś relamie w tv i ostatnio u Pani gadzet. ma któraś z was?? Myśle ze to błby fajen rozwiazanie mycia podłóg jak mała bedzie raczkowac.

U pani gadzet były tez orzechy piorące i o dziwo nadaja sie tez do zmywarki emotka tylko sie jakos do nich przekonac nie moge Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5286342 Napisano: 14.07.2012 04:07:36 w Konkursowiczki w ciąży
ja w ogóle jestem fanką rossmana i lidla - niemieckie dobre produkty, aż dziw bierze że tak niewiele kilometrow nas dzieli a my nawet proszku do prania nie mamy dobrego:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5286341 Napisano: 14.07.2012 04:06:17 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny mam pytanie odnośnie witaminy K+D. Pani pediatra powiedziała że do końca 3 miesiąca mam podawać małej tą witaminę potem przejść na samą witaminę D. I mam pytanie w związku z tym mała urodziła się 14 kwietnia, dzisiaj ma dokładnie 3 miesiąc. mam jej podawać jeszcze miesiąc czy już dzisiaj przestać, bo jakoś już się w tym pogubiłam. I jeśli przestać dzisiaj to skąd się bierze ten termin 3 miesiące? bo mam jeszcze 10 tabletek i jakbym miała dzisiaj przestać to mogę jej jeszcze podawać?
Pomóżcie bo już 2gą noc nie śpię - raz problemy, raz mała się budziała - i już nawet normalne myślenie mi nie wychodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5282051 Napisano: 11.07.2012 07:18:46 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 ja odradzam Dukana. Moja ciocia była schudła 15 kg, dostała anemii i w ogóle się pochorowała. Lekarz kazał przerwać dietę i jak zaprzestała to przytyła znów tyle samo Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5281796 Napisano: 11.07.2012 03:48:53 w co chcielibyście wygrać?
zabawki dla dziecka i co pewnie trudniej będzie ustrzelić - samochód rodzinny z dużym bagażnikiem Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5281019 Napisano: 11.07.2012 08:42:44 w Konkursowiczki w ciąży
dianek a nie tak jak butelką? Wyświetl w wątku >>
0 0