Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rachel
Postów 1782
Data rejestracji 24.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem że każdy obraz bym interpretowała na 100 sposobów a nawet mi zdarza się wziąźć małą na matę i zekając czytać gazetę, a przecież to nie znaczy ze na nią nie patrzę i że chcę dla niej źle...
godzina zero coraz bliżej a stres coraz większy...nie wiem czy to normalne tak się denerwować...
mała dzisiaj z kolei cały czas gaworzy w ultradzwiękach:)) Wyświetl w wątku >>
www.kobietawielozadaniowa.blogspot.com
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mną kiedyś opiekowała się starsza Pani która nie pamiętam jak się mną zajmowała, ale pamiętam że potrafiła mnie zaciekawić. Zabierała mnie na próby zespołu w którym śpiewała do apteki w której czasem zastępowała koleżankę no i czasem ludziom z osiedla naprawiała buty, jej mąż był szewcem więc podpatrzyła a jak zmarł to sama naprawiała znajomym...
z tym że to były inne czasy i mieszkaliśmy w domku z ogródkiem a nie jak my na 2 piętrze blokowiska... Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam prenatal urocare i dużo wody!!! Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie z tego co wiem to Pani chce wypełnic sobie czas i zastanawiam się czy to dobrze czy źle? Poza tym to że pracowała w żłobku ma dla mnie znaczenie o tyle że pewnie umie sobie poradzić w różnych sytuacjach..np. jak mała się zachłyśnie
Z tym odżywianiem to cenna wskazówka, tym bardziej że nadal jesteśmy na mleku z cyca...
Normalnie mam mętlik... że nie wspomnę o tym że od kilku dni z tego powodu nie śpię Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wyobrażam sobie rozłąki z małą....
Poza tym boje się tej kobiety. Jeszcze jej nie widziałam ale wiem że to kobietka na emeryturze, mieszka sama mąż jej zmarł. Całe życie pracowała w żłobku. Rozsądek mi podpowiada że ktoś taki z pewnością ma doświadczenie...ale mam masę wątpliwości... czy po tylu latach ktoś taki może mieć jeszcze cierpliwość do dzieci? czy taka starsza osoba będzie dobra??
Jak pójde do pracy mała bedzie miała 7 miesiecy...
Podpowiedzcie o co można się takiej kobietki wypytac na pierwszym spotkaniu?
Ma pilnowac małej dwa tygodnie w miesiącu Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślałam już że to karta przedpłatowa którą kiedyś wygrałam a okazało się że to płyta cd z fb...
Zastanawiam się co by pan sprawdzał jakby przesyłka była dużo bardziej wartościowa??? Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję i życzę dużoooo szczęścia mamie i maleństwu:)) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to niby wiem ale chca wtedy zatrudnic kogos na moje miejsce...a ja juz wtedy nie mam pewnosci ze po powrocie mnie nie zwolnia...bo przyjac mnie musza ale juz nikt nie mówi ze nie mozna mnie zwolnic po kilku dniach... Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do pracy to wiesz...u siebie pracuje się inaczej...ja bede miala 8 godzin i ani minuty krócej...znaczy się 7 bo niby godzina na karmienie z której zamierzam korzystac ale to i tak dużo Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciązy mi powoli to że w listopadzie bede musiała wrocić do pracy...nie wiem jak ja to zrobie...:((( już na samą myśl jestem załamana Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na razie jestesmy na cycu tylko Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ano właśnie mała nie chciała spać...w nocy sie budziła i 3-4 godziny wyjęte z życia. Jak się doda do tego cały bajzel typu sprzątanie, gotowanie, pranie to istna tragedia..
Kilka razy w tyg jeździłam też do mamy, niby żeby odpocząć, ale głownie to chodziłam na spacery. Plus taki że powietrze poza miastem jest inne i to inna droga niż moje blokowisko które znam już dokładnie centymetr po centymerze...
bobilcia gratulacje i pomyślnego rozwiązania życzę. A ból SN rzeczywiście się zapomina ja pamiętam tylko ból szycia i to że ja się darłam a mała grzecznie leżała...
My chyba jesteśmy na etapie skosku rozwojowego, bo tak jak pisałam ze snem bywa różnie, poprzeracały nam się stałe godziny i mała jak była rozgadana to teraz jak pogaworzy to święto...jest na etapie podnoszenia się do siedzenia z pozycji karmiącej przy cycu i odkrywania swoich nóżek...
A powiedzcie mi dziwczyny, choć wiem że to już było poruszane, kiedy wychodzą pierwsze zęby?? bo u nas ich nie widać póki co ale mała się strasznie slini i wszystko bierze do buzi. czasem przebieramy się kilka razy dziennie. We wtorek stukneły jej 4 miesiace
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My też tylko cycek:))) Zamierzam zacząć rozszerzać dietę od 5 miesiaca..póki co mamy w przyszłym tyg 4 miesiac:)) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego własnie wiem ze nie mam szans:) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
słabe najlepszy to chyba 4 sekundy, a tobie??:> Wyświetl w wątku >>