Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rachel
Postów 1782
Data rejestracji 24.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W lipcu zeszłego roku wygrałam buty reebok w konkursie organizowanym przez sizeer na fb. Teraz buty się popsuły, czy obowiążuje je gwarancja?? Mam maila o wygranej, oraz protokół odbioru nagrody wydanych przez mój sklep, gdzie widnieje informacja o wybranym modelu, rozmiarze i są moje dane, posiadam też oryginalne pudełko.
Może ktoś też wygrał i się orientuje jak to jest (wiem że sporo osób wygrało z forum), a może jest jakieś prawo do reklamacji odgórne.
Będę wdzięczna za pomoc Wyświetl w wątku >>
www.kobietawielozadaniowa.blogspot.com
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja myślałam że tu nie o kasę a o rozwój i samorealizację chodzi. No ale widzę że bronisz się tłumaczysz więc decyzja podjęta tylko może jeszcze nieuświadomiona. Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jestem przeciwniczką, więc powiem, że jak dorośnie i samo tak zadecyduje. Samo przebijanie może i jest mało bolesne jednak nie fundowałabym dziecku stresu i bólu związanego z gojeniem się uszu. Pamiętam że jak przebijałam swoje uszy a chodziłam do liceum już to mimo super pilęgnacji bolały mnie ok 3 tygodnie.
Niemniej jednak mam w rodzinie dziewczynkę która miała przebijane uszy w wieku 3 miesięcy... Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednak myślę sobie że dobra matka to szczęśliwa matka i realizująca się Jeśli czujesz że to dla Ciebie ważne to z pewnością małemu się nic nie stanie. Tata, babcie, dziadkowie też kochają malucha i z pewnością zajmą się nim równie dobrze jak ty.
A co do rozłąki powiem Ci tak: Moja mama mam sąsiada który razem z żoną i bliźniakami wprowadzili się 3 lata temu do domu na przeciw. Kiedy dzieci miały 6 miesięcy, żona tego pana spakowała manatki i zostawiła go razem z dziećmi Dla nas wszystkich to było ogromne zaskoczenie. Facet został sam i prowadząc własną firmę i mając małe dzieci z pomocą rodziny daje sobie świetnie radę. Oczywiście nie znalazł sobie partnerki, matka się nie pokazuje a dzieci mają już 3 lata i czują się znakomicie. Jak spotykam ich na spacerze i patrze jak ten ojciec kocha swoje dzieciaki jak uczy ich nowych rzeczy to myślę sobie że trochę się już zmieniło i teraz ojciec też daje sobie radę równie dobrze jak mama. Mój mąż też przy dziecku zrobi wszystko i idąc do pracy w tygodniu kiedy opiekunki nie będzie a z mała zostanie mąż wiem że nie muszę się o nic martwić. Czasami nawet mam wrażenie że radzi sobie lepiej ode mnie bo zachowuje zdrowy rozsądek a ja przeż ywam, rozczulam się:))
Porozmawiaj z mężem, zróbcie mały plan jakby to miało wyglądać, do tego bilans zysków i strat no i wsłuchaj się w siebie co ci serducho podpowiada a będzie dobrze:* Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam tak z siódemką...do tej pory walczę o nagrody które pan zwrócił bo nie chciało mu sie przyjechać...co gorsze na infolinii nie chca gadać bo wiadomo że nie mam numeru listu przewozowego...no i siódemka nie ma bazy w moim miescie a to dodatkowo utrudnia sprawe, bo pan jak coś mówi ze olbo w okreslonych godzinach albo wcale...
ogólnie mam z nimi przeboje kilka lat temu kurier od nich zadzwonil do mnie ze zgubił moja paczke ale moge sobie wybrac inna z jego samochodu...
stracił prace przez to ale wariatkowo maja nadal Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo chyba teraz nie ma kodów a odbiór na nazwisko, ktoś ostatnio pisał że wydali mu w poniedziałek z inną nagrodą Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to moje maleństwo:))
przy okazji polecam konkurs:) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też grałam a jaka jest odpowiedz na drugie pytanie bo strzelałam?? Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to nie wiedziałam...już dawno nie brałam udziału w konkach paragonowych:P
ale przyznam że ciekawe rozwiazanie...zwłaszcza dla takich jak ja gdzie przesyłki na pocznie giną bezpowrotnie...choć ostatnio niezapeszac ciut lepiej:P Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- albo jestem ułomna i nie umiem z niego korzystać
- albo baterie są słabe
- albo on jest do ....
bardzo często pokazuje różną temperaturę (tak o 0,3 stopnia)
w moim też nie da się dzwięku wyłączyć ale Dominisia zawsze patrzy z zaciekawieniem jak jej mierzę temeperaturę (choć wg termometru, nigdy nie miała wyższej niż 37)
Za to moje dziecko nie znosi gruszki do nosa...a mój mąż zawsze mnie do tego zadania wypycha twierdząc ze on nie da rady i mała bedzie sie złosciła...wiec w naszym domu od rzeczy nieprzyjmenych - obcinanie paznokci, czyszczenie noska - jestem ja Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smuto wyglądają te dwa konkursy w zakładce... Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- astor 5.09 wyłonienie 50 osób a potem one wszystkie muszą zrobić zdjęcie makijażu i z nich wybiorą 5 osób
- gerber - zniżki 10.09 (maile)
- wyścig o rabaty - 7.09 (maile) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane