Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rachel

rachel

#5356561 Napisano: 09.09.2012 07:56:37 w Pomocy!!!!
Szukam pomocy!
W lipcu zeszłego roku wygrałam buty reebok w konkursie organizowanym przez sizeer na fb. Teraz buty się popsuły, czy obowiążuje je gwarancja?? Mam maila o wygranej, oraz protokół odbioru nagrody wydanych przez mój sklep, gdzie widnieje informacja o wybranym modelu, rozmiarze i są moje dane, posiadam też oryginalne pudełko.
Może ktoś też wygrał i się orientuje jak to jest (wiem że sporo osób wygrało z forum), a może jest jakieś prawo do reklamacji odgórne.
Będę wdzięczna za pomoc Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5356374 Napisano: 08.09.2012 06:24:14 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Kto może to prosimy o sms: http://www.mamaca...cutoffdate=lastvisit

My w tej chwili potrzebujemy dodatkowej kasy, mamy kredyt do spłaty, rata nam zabiera co miesiąc około 500zł, do tego 200zł ubezpieczenie medyczne, 200zł lokata malutkiego itd.

ja myślałam że tu nie o kasę a o rozwój i samorealizację chodzi. No ale widzę że bronisz się tłumaczysz więc decyzja podjęta tylko może jeszcze nieuświadomiona. Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5355926 Napisano: 08.09.2012 08:25:32 w Rossmann
okej juz chyba wiem...wygrał woolite i to na niego jest 40% a szkoda bo marzyłam o finish...a tak jak znizka 20% to i tak sie nie opłaca Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5355924 Napisano: 08.09.2012 08:22:52 w Rossmann
a ja dostałam tylko na jednego maila, na konto meża gdzie zaznaczłam rabat na finish nie przyszło , doszedł na skrzynkę tylko ten na woolite Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5354987 Napisano: 07.09.2012 11:24:48 w Konkursowiczki w ciąży
mooniq82 napisał(a):

Kiedy najlepiej przebić dziecku uszy?

ja jestem przeciwniczką, więc powiem, że jak dorośnie i samo tak zadecyduje. Samo przebijanie może i jest mało bolesne jednak nie fundowałabym dziecku stresu i bólu związanego z gojeniem się uszu. Pamiętam że jak przebijałam swoje uszy a chodziłam do liceum już to mimo super pilęgnacji bolały mnie ok 3 tygodnie.

Niemniej jednak mam w rodzinie dziewczynkę która miała przebijane uszy w wieku 3 miesięcy... Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5354654 Napisano: 07.09.2012 07:11:50 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 w sumie ciężki wybór. Ja osobiście pewnie bym się nie zdecydowała, bo już samo to że bedę na miejscu a ma przyjść od listopada do małej opiekunka i to co drugi tydzień wprawia mnie w załamanie. Więc u mnie to było by po prostu niemożliwe ale tylko ze względu na mnie.
Jednak myślę sobie że dobra matka to szczęśliwa matka i realizująca się emotka Jeśli czujesz że to dla Ciebie ważne to z pewnością małemu się nic nie stanie. Tata, babcie, dziadkowie też kochają malucha i z pewnością zajmą się nim równie dobrze jak ty.
A co do rozłąki powiem Ci tak: Moja mama mam sąsiada który razem z żoną i bliźniakami wprowadzili się 3 lata temu do domu na przeciw. Kiedy dzieci miały 6 miesięcy, żona tego pana spakowała manatki i zostawiła go razem z dziećmi emotka Dla nas wszystkich to było ogromne zaskoczenie. Facet został sam i prowadząc własną firmę i mając małe dzieci z pomocą rodziny daje sobie świetnie radę. Oczywiście nie znalazł sobie partnerki, matka się nie pokazuje a dzieci mają już 3 lata i czują się znakomicie. Jak spotykam ich na spacerze i patrze jak ten ojciec kocha swoje dzieciaki jak uczy ich nowych rzeczy to myślę sobie że trochę się już zmieniło i teraz ojciec też daje sobie radę równie dobrze jak mama. Mój mąż też przy dziecku zrobi wszystko i idąc do pracy w tygodniu kiedy opiekunki nie będzie a z mała zostanie mąż wiem że nie muszę się o nic martwić. Czasami nawet mam wrażenie że radzi sobie lepiej ode mnie bo zachowuje zdrowy rozsądek a ja przeż ywam, rozczulam się:))
Porozmawiaj z mężem, zróbcie mały plan jakby to miało wyglądać, do tego bilans zysków i strat no i wsłuchaj się w siebie co ci serducho podpowiada a będzie dobrze:* Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5352239 Napisano: 05.09.2012 06:02:23 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

Wkurza mnie kurier z DHL.
Nie dzwoni,że ma paczkę, nie zostawia awizo. Generalnie paczki widmo.
Czasem doniesie mi życzliwy sąsiad, a czasem paczka trafia z powrotem do ich bazy. I gdyby nie forum to w ogóle bym nie wiedziała,że doszła do mnie jakaś nagroda.
Doszło do tego,że jak słyszę ,że cos idzie DHL to mam mega stresa, bo nie wiem czy ostatecznie dotrze do mnie wysyłka.U mnie wszyscy pracują i nie mam jak odebrać paczki do 16.00.
A skoro kurier nie dzwoni to nie mam szansy odebrać jej generalnie w ogóle...
Masakra..
Wkurza mnie beznadzieja sytuacji bo jak do nich dzwonie, to wychodzi,że kurier jest ok a ja histeryzuję... emotka emotka

ja mam tak z siódemką...do tej pory walczę o nagrody które pan zwrócił bo nie chciało mu sie przyjechać...co gorsze na infolinii nie chca gadać bo wiadomo że nie mam numeru listu przewozowego...no i siódemka nie ma bazy w moim miescie a to dodatkowo utrudnia sprawe, bo pan jak coś mówi ze olbo w okreslonych godzinach albo wcale...
ogólnie mam z nimi przeboje kilka lat temu kurier od nich zadzwonil do mnie ze zgubił moja paczke ale moge sobie wybrac inna z jego samochodu...
stracił prace przez to ale wariatkowo maja nadal Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5352233 Napisano: 05.09.2012 05:49:40 w Rossmann
aisos napisał(a):

Dziewczyny, od dziś można odbierać żele Bourjois z konkursu II urodziny gamy do demakijażu. Jestem na liście laureatów, ale nie dostałam żadnego maila z kodem itp. To w jaki sposób będzie można to odebrać?

bo chyba teraz nie ma kodów a odbiór na nazwisko, ktoś ostatnio pisał że wydali mu w poniedziałek z inną nagrodą Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5351586 Napisano: 04.09.2012 12:01:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
u mnie też totalna lipa, nawet zestawy z sagi nie chcą przyjechać:((nie mówiąc już nic o nowych wygranych Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5351335 Napisano: 04.09.2012 08:59:26 w Konkursowiczki w ciąży
http://www.rossne...Galeria,1221,5262239

a to moje maleństwo:))
przy okazji polecam konkurs:) Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5350395 Napisano: 03.09.2012 12:09:20 w Rossmann
icotynato napisał(a):

poisonivy18 napisał(a):

ktoś teraz słał na neutrogene myślałam że bede jedyna a tu 88 wraz ze mną wysłało?

ja emotka ale jak spojrzałam to licznik u mnie wskazywal 98
a teraz jest 108 emotka

ja też grałam a jaka jest odpowiedz na drugie pytanie bo strzelałam?? Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5350111 Napisano: 03.09.2012 09:40:48 w Konkursowiczki w ciąży
u mnie tez nie budzi, ale myślę że przy samym uchu by przeszkadzał maluchowi, no to dzięki wam dziewczyn y wiem już co robiłam źle:P ja zawsze dotykałam skóry, myślałam że termometr musi mieć z nią kontakt...teraz Dominisia zasnęła ale jak się obudzi to się pobawię w sprawdzanie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5350002 Napisano: 03.09.2012 08:12:59 w Konkursowiczki w ciąży
dianek przejezdzam od skroni do srodka czola dotykajac skory.mozna tez mierzyc przy uchu ale tego nie robie ze wygledu na dzwiek przy pomiarze.grusia gratulacje dla przedszkolaka,choc teraz to juz sie z macek edukacji tak latwo nie wywinie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5349962 Napisano: 03.09.2012 07:19:30 w Inne mniejsze markety
delfinka101 napisał(a):

rachel napisał(a):

A w regulaminie z tego konka Disney napisali, że powiadomienia telefoniczne bądz listowne...ciekawie by było jak rozsyłali listem...to dopiero bylby stres:) emotka emotka

Już był jakiś konkurs i listownie powiadamiali.Chyba jednak najpierw lista była na stronie.

a to nie wiedziałam...już dawno nie brałam udziału w konkach paragonowych:P
ale przyznam że ciekawe rozwiazanie...zwłaszcza dla takich jak ja gdzie przesyłki na pocznie giną bezpowrotnie...choć ostatnio niezapeszac ciut lepiej:P Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5349959 Napisano: 03.09.2012 07:16:59 w Konkursowiczki w ciąży
ja mam termometr taki jak na paybacku bo brałam go za punkty. Jestem średnio zadowolona. I uważam że opcje są 3:
- albo jestem ułomna i nie umiem z niego korzystać
- albo baterie są słabe
- albo on jest do ....
bardzo często pokazuje różną temperaturę (tak o 0,3 stopnia)

w moim też nie da się dzwięku wyłączyć ale Dominisia zawsze patrzy z zaciekawieniem jak jej mierzę temeperaturę (choć wg termometru, nigdy nie miała wyższej niż 37)

Za to moje dziecko nie znosi gruszki do nosa...a mój mąż zawsze mnie do tego zadania wypycha twierdząc ze on nie da rady i mała bedzie sie złosciła...wiec w naszym domu od rzeczy nieprzyjmenych - obcinanie paznokci, czyszczenie noska - jestem ja Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5349957 Napisano: 03.09.2012 07:12:13 w Inne mniejsze markety
A w regulaminie z tego konka Disney napisali, że powiadomienia telefoniczne bądz listowne...ciekawie by było jak rozsyłali listem...to dopiero bylby stres:) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5348153 Napisano: 01.09.2012 05:06:22 w Rossmann
teraz już 6 osób...
smuto wyglądają te dwa konkursy w zakładce... Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5347984 Napisano: 31.08.2012 08:29:02 w Rossmann
yeaaahh skończyłam:)) na szczęście do 28 września emocje mi opadną:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5347894 Napisano: 31.08.2012 07:37:25 w Rossmann
ja póki co przed zwieszeniem zauważyłam inne daty:
- astor 5.09 wyłonienie 50 osób a potem one wszystkie muszą zrobić zdjęcie makijażu i z nich wybiorą 5 osób
- gerber - zniżki 10.09 (maile)
- wyścig o rabaty - 7.09 (maile) Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5347861 Napisano: 31.08.2012 07:17:35 w Rossmann
ja w fiacie dzisiaj dopiero odkryłam że tam jest zdjęcie z dymkiem emotka emotka no to z dymem fiat odjechał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0