Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rachel
Postów 1782
Data rejestracji 24.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kochana ja jestem z 12 kwietnia a Dominiśka z 14;)) Wyświetl w wątku >>
www.kobietawielozadaniowa.blogspot.com
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak macie Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj Dominisia dała mi wieczorem do wiwatu, zachowywała się jakby się upiła, roześmiana , rozbawiona, psotliwa....a w nocy 2 godziny przerwy w spaniu.
bubulina maść majerankowa i woda morska Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Qrcze ja się martwię bo to widok jest na serio przerażający... No i stwierdzenie Pani doktor że trzeba obserwować no ale kiedy mam wiedzieć że to "ten" moment? Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od jakiegoś czasu zauważyliśmy z mężem że Dominisia uderza główką o materac łóżka. Myśleliśmy że się bawi. Nasze łóżko kiedy jest pościelone jest bardzo miękkie, tak więc prawie się w nie wpada. Ale kiedy zobaczyłam że Dominisia to samo robi w swoim łóżeczku zaniepokoiłam się. Podczas wizyty u lekarza Pani dokttor powiedziała żeby obserwować...więc obserwujemy. Od tamtego czasu (ok tygodnia) byłam z małą cały czas i uderzyła przy mnie tylko raz kiedy była zezłoszczona na mnie że do niej nie idę. Dzisiaj jednak kiedy wyszłam na chwilę do kuchni, palił mi się obiad, zaczęła popłakiwać. Zaczęłam do niej mówić, że już idę , musiałam opanowac sytację. Nagle usłyszałam jak Dominisia płacze juz całkiem mocno tak jak sobie coś zrobi...no i zrobiła tym razem uderzyła głową o ścianę i to tak że ją bolało. Jestem przerażona...czy powinnam iść z nią do specjalsity już czy jeszcze czekać?? Czy to może normalne? Któryś z waszych maluchów też tak robi?? Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto - odnośnie szczepienia to ja Dominisi wszystko mówię, nawet jak idziemy do lekarza...no ale ona ma 10 miesięcy to nie wiem ile z tego rozumie, na ile umie połączyć miejsce ze słowami. Po ostatniej wizycie w piątek była na nas jakby pogniewana, choć zaczepiała dzieci w przychodni i chciała się bawić....przydałby jej się jakiś kontakt z dzieciakami a u nas w rodzinie nie ma ani takich małych dzieci ani znajomi jeszcze nie zaczęli czuć pociągu do rodzicielstwa. Tak czy owak chyba lepiej jest mówić. Tylko koniecznie trzeba przy tym mówić że to konieczne, że są miłe panie itd...dziecko musi się czuć bezpiecznie mimo tego że ktoś zadaje mu troche bólu Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wapno bezsmakowe znalazłam np tu http://www.cefarm...zsmakowy-150-ml.html a jeśli chodzi o antybiotyk to dostaliśmy Ceclor - pachnie ładnie truskawkami Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a swoją droga Pani doktor kazała nam kupić wapno bezsmakowe zeby z cukrem nie przesaadzac i mąż wczoraj zjechał cale miasto i nigdzie nie było:/ Co za kraj czy teraz juz dla bezpieczeństwa wszedzie wala cukier? Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje!!! super że wszystko okej
co do szpitala to u nas też kąpią pod bieżąca woda ale jest i nowość w moim szpitalu - z przerażeniem zobaczyłam jak pielęgniarka dokarmia dzieci mlekiem modyfikowanym z jednej butelki która całą noc stoi w podgrzewaczu. A zobaczyłam to przypadkiem kiedy zabrała mi dziecko na dokarmienia a mnie coś tkneło żeby iść za nią....
U nas w domu prawie jak w szpitalu. Przeziebienie nas rozłożylo, choć Dominiśka chyba najlepiej się czuje. Troche kaszle, ma katar... i cos dziwnego zaczeła nam główką uderzac w materacyk co mnie mega przerraziło...dzisiaj idziemy do lekarza z mała
To przeziebienie jest jakies tragiczne ja dzisiaj o mało nie zemdlałam w pracy no ale teraz juz lepiej...nie chce isc na chorobowe bo boje sie ze jeszcze bardziej zaraze małą...niech to sie skończy Wyświetl w wątku >>