Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rachel

rachel

#5608572 Napisano: 09.03.2013 21:46:59 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Mam termin na 12 kwiecień wg usg emotka
Na pewno któraś z dziewczyn forumowych da wam znać, bo będą wszystko wiedziały emotka

Uciekam tulać się do mężusia,bo rano trzeba wstać dalej robić mieszkanie
Dobranoc emotka

kochana ja jestem z 12 kwietnia a Dominiśka z 14;)) Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5607551 Napisano: 08.03.2013 17:30:37 w Konkursowiczki w ciąży
kobitki wszystkiego naj:*** nasze swieto:)) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5607365 Napisano: 08.03.2013 16:06:33 w RMF
jest kupon na gmail Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5607336 Napisano: 08.03.2013 15:58:31 w RMF
co ile mniej wiecej rundy sa? Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5607269 Napisano: 08.03.2013 15:46:41 w RMF
Dziękujemy za zgłoszenie - link do Twojego vouchera wyślemy w ciągu 30 minut na podany adres e-mail.

też tak macie Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5607208 Napisano: 08.03.2013 15:29:45 w RMF
dawno temu była jakaś runda?? ktoś wie ile jeszcze zostało? Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5606678 Napisano: 08.03.2013 13:07:52 w RMF
a jak w tym sklepie cenowo? Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5606649 Napisano: 08.03.2013 13:01:18 w RMF
ja mam ze trzeba czekac na kolejna edycje Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5606298 Napisano: 08.03.2013 11:50:09 w RMF
ja mam link ale kupon w zawieszeniu tak samo jak strona rmfu Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5603347 Napisano: 06.03.2013 10:30:33 w Konkursowiczki w ciąży
No pocieszyłyście mnie kochane....mam nadzieję że to minie...bo ja już zastanawiałam się nad wizyta u specjalisty.
Wczoraj Dominisia dała mi wieczorem do wiwatu, zachowywała się jakby się upiła, roześmiana , rozbawiona, psotliwa....a w nocy 2 godziny przerwy w spaniu.

bubulina
maść majerankowa i woda morska Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5602863 Napisano: 05.03.2013 16:48:58 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

rachel to chyba normalne emotka Mój też tak robił, moim zdaniem nie ma co panikować, dzieci są ciekawe świata i nawet tak prosta czynność jak uderzenia coś je uczy. Poczekaj jak zasunie Ci w szczęke z główki emotka

Qrcze ja się martwię bo to widok jest na serio przerażający... No i stwierdzenie Pani doktor że trzeba obserwować no ale kiedy mam wiedzieć że to "ten" moment? Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5602829 Napisano: 05.03.2013 16:23:11 w Wkurza mnie...
Tupet ludzi! Dzisiaj od jednego pana z pracy usłyszłam, że przytyłam...sama o tym wiem bo po ciązy cieżko się wraca do formy, ale słyszeć to jest przykro!!! Starczy mi już sama świadomość emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5602808 Napisano: 05.03.2013 16:12:38 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny poradźcie!!

Od jakiegoś czasu zauważyliśmy z mężem że Dominisia uderza główką o materac łóżka. Myśleliśmy że się bawi. Nasze łóżko kiedy jest pościelone jest bardzo miękkie, tak więc prawie się w nie wpada. Ale kiedy zobaczyłam że Dominisia to samo robi w swoim łóżeczku zaniepokoiłam się. Podczas wizyty u lekarza Pani dokttor powiedziała żeby obserwować...więc obserwujemy. Od tamtego czasu (ok tygodnia) byłam z małą cały czas i uderzyła przy mnie tylko raz kiedy była zezłoszczona na mnie że do niej nie idę. Dzisiaj jednak kiedy wyszłam na chwilę do kuchni, palił mi się obiad, zaczęła popłakiwać. Zaczęłam do niej mówić, że już idę , musiałam opanowac sytację. Nagle usłyszałam jak Dominisia płacze juz całkiem mocno tak jak sobie coś zrobi...no i zrobiła tym razem uderzyła głową o ścianę i to tak że ją bolało. Jestem przerażona...czy powinnam iść z nią do specjalsity już czy jeszcze czekać?? Czy to może normalne? Któryś z waszych maluchów też tak robi?? Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5600586 Napisano: 03.03.2013 12:17:07 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 podziwiam Cię mi się nie chce na razie tylko przy Dominiście iśc na podyplomówkę ...

kalisto - odnośnie szczepienia to ja Dominisi wszystko mówię, nawet jak idziemy do lekarza...no ale ona ma 10 miesięcy to nie wiem ile z tego rozumie, na ile umie połączyć miejsce ze słowami. Po ostatniej wizycie w piątek była na nas jakby pogniewana, choć zaczepiała dzieci w przychodni i chciała się bawić....przydałby jej się jakiś kontakt z dzieciakami a u nas w rodzinie nie ma ani takich małych dzieci ani znajomi jeszcze nie zaczęli czuć pociągu do rodzicielstwa. Tak czy owak chyba lepiej jest mówić. Tylko koniecznie trzeba przy tym mówić że to konieczne, że są miłe panie itd...dziecko musi się czuć bezpiecznie mimo tego że ktoś zadaje mu troche bólu Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5596904 Napisano: 27.02.2013 11:42:58 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

rachel napisał(a):

agusia147 u nas wypluwania nie ma ale problem z zamkniętą szczelnie buzią! za nic nie chce otworzyć. Rano ładnie wypiła wapno, potem musiałam podac antybiotyk i tragednia normalnie. Chciała mi "uciec" z kolan i buzia za nic w świecie nie chciała sie otworzyć...a zawiesina która dostaje wydaje się być smaczna tak po zapachu sadzac choc moze dla niej za słodka

a swoją droga Pani doktor kazała nam kupić wapno bezsmakowe zeby z cukrem nie przesaadzac i mąż wczoraj zjechał cale miasto i nigdzie nie było:/ Co za kraj czy teraz juz dla bezpieczeństwa wszedzie wala cukier?

Antybiotyk z tego co słyszałam podobno można dodać do mleka. A jaki macie? My mieliśmy Ospamox i on miał gorzki posmak, weź sama spróbuj smak. Bo na prawdę antybiotyki nie są raczej smaczne. Nie wiedziałam, że jest coś takiego jak wapno bezsmakowe - zawsze jakiś smak ma.

wapno bezsmakowe znalazłam np tu http://www.cefarm...zsmakowy-150-ml.html a jeśli chodzi o antybiotyk to dostaliśmy Ceclor - pachnie ładnie truskawkami Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5596881 Napisano: 27.02.2013 11:19:26 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 u nas wypluwania nie ma ale problem z zamkniętą szczelnie buzią! za nic nie chce otworzyć. Rano ładnie wypiła wapno, potem musiałam podac antybiotyk i tragednia normalnie. Chciała mi "uciec" z kolan i buzia za nic w świecie nie chciała sie otworzyć...a zawiesina która dostaje wydaje się być smaczna tak po zapachu sadzac choc moze dla niej za słodka

a swoją droga Pani doktor kazała nam kupić wapno bezsmakowe zeby z cukrem nie przesaadzac i mąż wczoraj zjechał cale miasto i nigdzie nie było:/ Co za kraj czy teraz juz dla bezpieczeństwa wszedzie wala cukier? Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5596835 Napisano: 27.02.2013 10:44:43 w Konkursowiczki w ciąży
ja dzisiaj stoczyłam walkę z Dominisią w ogóle nie chciała lekarstwa... emotka Czułam sie jak wyrodna matka wpychajać jej ta lyzke do buzi ale tlumacze sobie ze to siła wyższa...mam nadzieje ze z godziny na godzine bedzie lepiej choć juz słysze jak sie rzuca po łóżeczku a zasnaeła 30 min temu niecałe... Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5596456 Napisano: 26.02.2013 21:04:14 w Konkursowiczki w ciąży
my po wizycie u lekarza - nie obyło sie bez antybiotyku:(( Pani doktor powiedziała że gardło pokryte zieloną wydzieliną i aż dziwne ze nie wymiotuje...biedactwo teraz się namęczy już na sam widok kropelek do nosa płacze a ma dwa opakowania:(( w piątek znów czeka nas wizyta:( Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5595823 Napisano: 26.02.2013 11:21:37 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 nie żartuję ...jak zobaczyłam to mi się nogi ugieły i trzymałam już małą przy piersi...było ciezko bo pokarmu niewiele i poraniłam piersi bo szybko wysychały ale do dokarmiania nie dałam juz wcale! Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5595739 Napisano: 26.02.2013 10:11:04 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

dobry wieczór,
ja po wizycie dzidzius ma sie dobrze ma ok 4 cm , dostałam skierowanie na badanie genetyczne i test Pa-Pa oraz podstawowe, widziałam 2 raczki, 2 nozki, 2 połkule, nie dał zmierzyc kosci i nie chciał sie odpowiednio ustawic, serduszko bije miarowo jest sliczny , ulzyło mi bo cisnienie na wizycie ze strachu miałam 150:/

gratulacje!!! super że wszystko okej

co do szpitala to u nas też kąpią pod bieżąca woda ale jest i nowość w moim szpitalu - z przerażeniem zobaczyłam jak pielęgniarka dokarmia dzieci mlekiem modyfikowanym z jednej butelki która całą noc stoi w podgrzewaczu. A zobaczyłam to przypadkiem kiedy zabrała mi dziecko na dokarmienia a mnie coś tkneło żeby iść za nią.... emotka emotka

U nas w domu prawie jak w szpitalu. Przeziebienie nas rozłożylo, choć Dominiśka chyba najlepiej się czuje. Troche kaszle, ma katar... i cos dziwnego zaczeła nam główką uderzac w materacyk co mnie mega przerraziło...dzisiaj idziemy do lekarza z mała
To przeziebienie jest jakies tragiczne ja dzisiaj o mało nie zemdlałam w pracy no ale teraz juz lepiej...nie chce isc na chorobowe bo boje sie ze jeszcze bardziej zaraze małą...niech to sie skończy Wyświetl w wątku >>
0 0