Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rachel

rachel

#5617916 Napisano: 21.03.2013 11:12:38 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 Narobiłaś mi smaka na ten tort:)) A ja na poście:(( Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5617208 Napisano: 20.03.2013 12:53:10 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

rachel napisał(a):

dziewczyny ja przed tematem roczkowym i mam pytanie robiłyście może mase lukrową same? Zastanawiam się czy nie zrobić tortu samodzielnie. W necie znalazłam przepis ale nie mogę dostac syropu glukozowego ...

Na allegro możesz kupić taką masę w wiaderkach np. białą. W markecie dokupić barwniki. Masz przynajmniej pewność, że jest ok. Ja miałam ochotę sama robić tort na roczek, a w końcu kupiliśmy w Auchan i powiem szczerze - tort był pycha.

Ja chciałabym jakiś fikuśny i zastanawiam się jak to kształtuje sie cenowo i smakowo. Moja kuzynka kiedyś robiła w cukierni fajny tort ale w środku sam biszkopt i krem . Chciałabym fajny w środku i fajny na zwenątrz... Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5617189 Napisano: 20.03.2013 12:36:30 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny ja przed tematem roczkowym i mam pytanie robiłyście może mase lukrową same? Zastanawiam się czy nie zrobić tortu samodzielnie. W necie znalazłam przepis ale nie mogę dostac syropu glukozowego ... Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5616400 Napisano: 19.03.2013 13:44:33 w Konkursowiczki w ciąży
śliczne te kocykokołderki, moja śpi pod kołderką a ostatnio do zasypiania musi miec kocyk;) Wczoraj zrobiła pierwszy kroczek a potem stroiła miny przed lustrem...uwielbiom ją! Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5615504 Napisano: 18.03.2013 13:31:10 w Konkursowiczki w ciąży
Mąż po wizycie a ja zszokowana. Poprosiłam żeby zapytał co moge używać na opryszczkę kiedy jeszcze karmię, Pani doktor skomentowała że należy już przestać karmić skoro mała ma 11 miesięcy...mąż nie zapytał dlaczego ...ale ja się nurtuję dlaczego emotka
chciałam karmić ją do roku a póżniej przez pł roku ograniczyć do wieczornych karmień, wiecie może o jakiś przeciwskazaniach? Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5615364 Napisano: 18.03.2013 11:48:21 w Konkursowiczki w ciąży
Dianek fotki super , mały to słodziak
Benasia ja ostatnio też się boję do domu wracać jak wymieniamy się z mężem opieką nad małą, a nie jest to taki stopień zaawansowania w chodzeniu...niezły odkrywca:)
Katrin22 mój mąż dostał wysypki od pasa w zwyż i czeka teraz na wizytę u lekarza, Pani pielęgniarka powiedziała że coś jest bo dużo ludzi z czymś takim przychodzi. Zobaczymy jak wyjdzie co mu powiedzą.

Ja załatwiłam dzisiaj wszystko z NFZtem i za trzy dni będę figurowac w systemie. U mnie problem był z ZUSem który nie przesłał do NFZtu mojego zgłoszenia do ubezpieczenia, a składki mają wpłacane normalnie i z niczym nie zalegam...żałosne i wkurzające że to pacjent musi udowadniać że nie jest jeleniem ! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5614814 Napisano: 17.03.2013 16:46:13 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 w takich przypadkach panika i net to najwieksi wrogowie...

a ja zapomniałam wam napisac mam przygode z eWUSiem. Najpierw jak Dominisia była chora powiedzieli mi ze nie jest ubezpieczona. Przesłałam do NFZ informacje o zgłoszeniu jej przez mój zakład pracy. Wczoraj poszłam do ginekologa a pani ze nie jestem ubezpieczona. oczywisci e nie miałam rmua ledwo znalazłam ksiazeczke i jak zawsze nosze pieczatke bez daty i podpisu bo ja w pracy podbijam ksiazeczki ludziom. kobieta nie chciała mnie wpuscic, powiedziala ze nieterminowo moj zaklad pracy skladki odprowadza.chciałam napisac oswiadczenie ale powiedzała ze nfz im tego potem nie chce przyjac....wkurzyłam sie i powiedziałam ze mnie to nie ochodzi, wcxhodze i najwyzej mi fakture niech przysla.... Pracuje w budżetówce gdzie dla ksiegowości składki to swiętość i nie ma mowy o nieterminowości wkurza mnie ten system i chamstwo pan recepcjonistek, w pediattry pełne zrozumienie a tutaj ... pacjecie lecz sie sam, bylebyś płacił! Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5614567 Napisano: 17.03.2013 09:16:08 w Konkursowiczki w ciąży
Widzę że u was ubrankowe porządki, ja w segreguję piorę i prasuję na bierząco o raz na 2 miesiace odkładam do torby na pościel mam już dwie. u nas w rodzinie ciuszki przechodzą, a Dominiśki czekają na nową dziewczynke w rodzinie, póki co same chłopaki Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5614566 Napisano: 17.03.2013 09:14:31 w RMF
ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

Ja dzisiaj byłam we Włocławku. Razem miałam 4 bony. Promocja -30% nie łączyła się z drugi zestawem za -50% ale i tak jestem zadowolona. Udało mi się kupić 3 zestawy bielizny, 1 biustonosz dla mamy i piżamkę dla córeczki...jestem mile zaskoczona rozmiarówką, odkąd karmię mam problemy z zakupem biustonoszy a tutaj problemów zero i duży wybór! Dostałam też masę kart rabatowych na -100 zł i na - 30 jedną. Ale z tych za -100 chyba nie skorzystam bo poza strojem kąpielowym na razie mam w czym chodzić emotka

rachel a te -100 to za zakupy kosmetykow tak?-bo ja dzisiaj robilam ZAKUPY WE WLOCLAWKU i nie dostalam rabatowych kart.

kupony dawali za wszystko i za kosmetyki i za bieliznę...dostałam 5 kuponów na -100 zł przy zakupie za 250zł i jeden na -30 zł przy zakupie za 90 zł. W tych kuponach jest tak, że dotyczą towarów nieprzecenionych. Jeśli potrzebujesz takiego na - 100 zł mogę odstąpić:) ważne od 1 do 30 kwietnia

dzięki-jak na razie mam dosyc bielizny ale patrz ja mialam 2 bony po 100 to powinna mi dac na 30 zl-moze ldatego ze kupowalam jeszzce z ta zniżka z joya

Ksantypa ja wykorzystywałam zniżkę z joya i kupony dostałam. Nie połączyła mi tylko zniżki z joya z rabatem -30 % musiałam wybierać między jednym a drugim. Ale i tak nie jest źle. Te rabaty co dostalam się sumują ale wg zapisu na karcie rabat się sumuje ale sumuje się też minimalna kwota zakupów, aby więc skorzystać ze zniżki -100zł i -30 zł trzeba mieć wartość zakupów 340 zł a to już nie jest aż trak opłacalne;P Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5614412 Napisano: 16.03.2013 20:59:47 w RMF
ja też 75 E i był spory wybór emotka A na pocieszenie wam powiem że mój rozmiar to 75 E ale miękki emotka w ten typu push up to musialabym miez chyba z 75y Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5614408 Napisano: 16.03.2013 20:58:29 w Konkursowiczki w ciąży
Ja dzisiaj byłam u ginekologa drugi raz po porodzie (3 miesiace przekładali mi wizyte a ze się uparłam na sobotę to czekałam). Bałam się jak jasna cholera a jak usiadlam na tym fotelu to normalnie wszystko mi sie przypomniało! Koszmar Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5614397 Napisano: 16.03.2013 20:35:13 w RMF
ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

Ja dzisiaj byłam we Włocławku. Razem miałam 4 bony. Promocja -30% nie łączyła się z drugi zestawem za -50% ale i tak jestem zadowolona. Udało mi się kupić 3 zestawy bielizny, 1 biustonosz dla mamy i piżamkę dla córeczki...jestem mile zaskoczona rozmiarówką, odkąd karmię mam problemy z zakupem biustonoszy a tutaj problemów zero i duży wybór! Dostałam też masę kart rabatowych na -100 zł i na - 30 jedną. Ale z tych za -100 chyba nie skorzystam bo poza strojem kąpielowym na razie mam w czym chodzić emotka

rachel a te -100 to za zakupy kosmetykow tak?-bo ja dzisiaj robilam ZAKUPY WE WLOCLAWKU i nie dostalam rabatowych kart.

kupony dawali za wszystko i za kosmetyki i za bieliznę...dostałam 5 kuponów na -100 zł przy zakupie za 250zł i jeden na -30 zł przy zakupie za 90 zł. W tych kuponach jest tak, że dotyczą towarów nieprzecenionych. Jeśli potrzebujesz takiego na - 100 zł mogę odstąpić:) ważne od 1 do 30 kwietnia Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5614303 Napisano: 16.03.2013 18:00:22 w RMF
Ja dzisiaj byłam we Włocławku. Razem miałam 4 bony. Promocja -30% nie łączyła się z drugi zestawem za -50% ale i tak jestem zadowolona. Udało mi się kupić 3 zestawy bielizny, 1 biustonosz dla mamy i piżamkę dla córeczki...jestem mile zaskoczona rozmiarówką, odkąd karmię mam problemy z zakupem biustonoszy a tutaj problemów zero i duży wybór! Dostałam też masę kart rabatowych na -100 zł i na - 30 jedną. Ale z tych za -100 chyba nie skorzystam bo poza strojem kąpielowym na razie mam w czym chodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5612492 Napisano: 14.03.2013 13:00:58 w Warka Piwo
aurorcia napisał(a):

Czy wszystkie rękawiczki są w rozmiarze M/L ?? emotka

Nie ma miałam S/M Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5611294 Napisano: 12.03.2013 21:10:49 w Warka Piwo
benasia napisał(a):

rachel liczy jako dzisiaj ci policzy

:) dzieki
Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5611283 Napisano: 12.03.2013 21:05:53 w Warka Piwo
A ja mam pytanie jak wczoraj wyslałam zgrupowanie i znajoma potwierdziała mi dzisiaj to to się liczy jako dzisiaj czy nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5609045 Napisano: 10.03.2013 21:30:16 w Konkursowiczki w ciąży
lilithbb napisał(a):

quaqua napisał(a):

Dziękuję Wam za gratulacje emotka Powiem tylko, że planowa cesarka wcale nie jest taka fajna... Pozbawione to wszystko było jakiejś takiej magii, podniosłości. Ot, kolejna na taśmie. Córeczka pierwszą dobę praktycznie całą przepłakała. Ponoć dzieci z planowych cięć są bardziej "rozchwiane" i nie mogą się odnaleźć, teraz już jest lepiej. Walczymy o laktację emotka

Nie zauważyłam żeby moje dzieci po cc były jakieś rozchwiane wręcz przeciwnie spały tylko i jadły emotka

A my już mamy miesiąc - jak to szybko przeleciało!
A to moja Anulka dzisiaj emotka
https://lh4.googl...oQ/s640/P3102954.JPG

Słodziak:*** Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5608740 Napisano: 10.03.2013 12:04:41 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

Witajcie emotka

To ja się pochwalę, a co!
My już w domku emotka 6 marca o 11:48 urodziła się nasza druga córeczka emotka 54 cm długa, 3510g wagi emotka Poznajemy się teraz i cieszymy sobą w zaciszu domowym.

Gratulacje zdrówka dla Ciebie i małej:))) Teraz czekamy na imię:P Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5608592 Napisano: 09.03.2013 22:19:43 w RMF
Słuchajcie nie może byc mowy o ograniczeniu bo na kuponie jest napisane że można go łączyć! Wyświetl w wątku >>
0 0

rachel

#5608590 Napisano: 09.03.2013 22:13:14 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

rachel napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Mam termin na 12 kwiecień wg usg emotka
Na pewno któraś z dziewczyn forumowych da wam znać, bo będą wszystko wiedziały emotka

Uciekam tulać się do mężusia,bo rano trzeba wstać dalej robić mieszkanie
Dobranoc emotka

kochana ja jestem z 12 kwietnia a Dominiśka z 14;))

A mój mąż z 10 kwietnia. Straszny uparciuch emotka

ojj my z Dominiśką też uparciuchy...mąż ma przerąbane:P Wyświetl w wątku >>
0 0