Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rachel
Postów 1782
Data rejestracji 24.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.kobietawielozadaniowa.blogspot.com
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chciałabym jakiś fikuśny i zastanawiam się jak to kształtuje sie cenowo i smakowo. Moja kuzynka kiedyś robiła w cukierni fajny tort ale w środku sam biszkopt i krem . Chciałabym fajny w środku i fajny na zwenątrz... Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałam karmić ją do roku a póżniej przez pł roku ograniczyć do wieczornych karmień, wiecie może o jakiś przeciwskazaniach? Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia ja ostatnio też się boję do domu wracać jak wymieniamy się z mężem opieką nad małą, a nie jest to taki stopień zaawansowania w chodzeniu...niezły odkrywca:)
Katrin22 mój mąż dostał wysypki od pasa w zwyż i czeka teraz na wizytę u lekarza, Pani pielęgniarka powiedziała że coś jest bo dużo ludzi z czymś takim przychodzi. Zobaczymy jak wyjdzie co mu powiedzą.
Ja załatwiłam dzisiaj wszystko z NFZtem i za trzy dni będę figurowac w systemie. U mnie problem był z ZUSem który nie przesłał do NFZtu mojego zgłoszenia do ubezpieczenia, a składki mają wpłacane normalnie i z niczym nie zalegam...żałosne i wkurzające że to pacjent musi udowadniać że nie jest jeleniem ! Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja zapomniałam wam napisac mam przygode z eWUSiem. Najpierw jak Dominisia była chora powiedzieli mi ze nie jest ubezpieczona. Przesłałam do NFZ informacje o zgłoszeniu jej przez mój zakład pracy. Wczoraj poszłam do ginekologa a pani ze nie jestem ubezpieczona. oczywisci e nie miałam rmua ledwo znalazłam ksiazeczke i jak zawsze nosze pieczatke bez daty i podpisu bo ja w pracy podbijam ksiazeczki ludziom. kobieta nie chciała mnie wpuscic, powiedziala ze nieterminowo moj zaklad pracy skladki odprowadza.chciałam napisac oswiadczenie ale powiedzała ze nfz im tego potem nie chce przyjac....wkurzyłam sie i powiedziałam ze mnie to nie ochodzi, wcxhodze i najwyzej mi fakture niech przysla.... Pracuje w budżetówce gdzie dla ksiegowości składki to swiętość i nie ma mowy o nieterminowości wkurza mnie ten system i chamstwo pan recepcjonistek, w pediattry pełne zrozumienie a tutaj ... pacjecie lecz sie sam, bylebyś płacił! Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ksantypa ja wykorzystywałam zniżkę z joya i kupony dostałam. Nie połączyła mi tylko zniżki z joya z rabatem -30 % musiałam wybierać między jednym a drugim. Ale i tak nie jest źle. Te rabaty co dostalam się sumują ale wg zapisu na karcie rabat się sumuje ale sumuje się też minimalna kwota zakupów, aby więc skorzystać ze zniżki -100zł i -30 zł trzeba mieć wartość zakupów 340 zł a to już nie jest aż trak opłacalne;P Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kupony dawali za wszystko i za kosmetyki i za bieliznę...dostałam 5 kuponów na -100 zł przy zakupie za 250zł i jeden na -30 zł przy zakupie za 90 zł. W tych kuponach jest tak, że dotyczą towarów nieprzecenionych. Jeśli potrzebujesz takiego na - 100 zł mogę odstąpić:) ważne od 1 do 30 kwietnia Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma miałam S/M Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) dzieki
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słodziak:*** Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje zdrówka dla Ciebie i małej:))) Teraz czekamy na imię:P Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojj my z Dominiśką też uparciuchy...mąż ma przerąbane:P Wyświetl w wątku >>