Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rachel
Postów 1782
Data rejestracji 24.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale działa na pewno ten na 5000 , tego na 4000 nie sprawdzałam Wyświetl w wątku >>
www.kobietawielozadaniowa.blogspot.com
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mi odbierał mąż wystarczyło podac kod.. Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam7dni od momentu dotarcia do drogierii Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakto?? Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja chyba jeszcze później, bo pediatra powiedziała że na słodycze jeszcze będzie czas...od 6 tego miesiąca podawałam do kaszki trochę takiej glutenowej Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zeszłym tygodniu poszła odebrać maszynkę do "swojego Rossmana". Oczywiście miała ze sobą telefon komórkowy. Jako że ja nie miałam czasu odebrac swojej dałam jej też swój telefon i poprosiłam zeby wzieła też dla mnie. No i mama wraz ze swoimi zakupami idzie do kasy, pani nabija produkty potem mama daje telefon jeden i drugi a pani śmieje jej się w twarz i mówi ze to spraw dla kierownika! Woła na całe gardło kierowniczkę ( w tym czasie ustawia sie długa kolejka w tym nasi sąsiedzi) i kiedy ta przychodzi zarzucają mojej mamie ze przyszła wyżebrac maszynki bo już gdzieś indziej odebrała. Mama w szoku mówi że odbiera pierwszys raz (zgodnie z prawdą). Pani macha jej przed telefonami i pokazuje że kody są takie same i ze na pewno wysłała na inny telefon swojego smsa. Mama w szoku, ale mówi kobietom że przeciez jakby wysłała córce swojego smsa nie było by napisane Wilkinson tylko jej numer. Kierowniczka do niej że nie takie rzeczy się robi żeby wyłudzić darmową maszynkę. Mama wkurzona i poniżona zabrała telefony i zostawiła zakupy. Powiedziała że za nic w świecie nie pójdzie już do Rossmana!!!! I wcale jej się nie dziwie, za to dziwi mnie fakt że mimo jej pisma do rosmanna nie dostała żadnego wyjkasnienia, przeprosin....po prostu chamstwo! Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- ciocia pamięta tylko wygląd pana i to że podpisała katekę na szkiełku:/
- z moje dzisiejsze wygrane nic takiego nie ma na co czekam
- no i nikt nie dzownił
ja wczoraj obdzowniłam wszystkie firmy kurierskie w miescie, kilka z nich sprawdziło że to nie oni, rozmawiałam tez z kilkoma kurierami twierdza ze tez nie oni...ale w sumie tak jak piszecie maja juz podpisany odbiór wiec co im szkodzi...
z rzeczy na które wiem ze czekam to maskotka kubusia i zestaw z babyonline z konkursu "o matko"
ciocia mówi że facet w rekach nic nie miał jak przyszedł wiec w sumie mogłato byc koperta. zamawiałam ostatnuio karte smyka z gfk ale obni mówia ze wysyałaja mailem numer karty i w poczte sie nie bawia:// Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj podczas mojej nieobecności był u mnie kurier. Otworzyła mu ciocia która zajmuje sie moją córką. Podpisała kwitek i mała zapłakała wiec cioca w biegu powiedziała zeby ten zostqawił apczkę i poszła do dziecka. Kiedy wróciła po sekundzie faceta nie było, nie było paczki. Drzwi zostawił otwarte.
Obdzwoniłam wczoraj czesc kurierów ale nie znam numeru przesyłki wiec w sumie lipa nie udzielaja zadnych informacji. Nie wiem co to mogło być. Cicocia pamięta faceta ale sam opis na niewiele sie zda.
Tą przesyłkę to już pal licho, ale ona sama nie moze dojsc do siebie, że dała sie tak wykołować.
Wiem tylko tyle że podpisywała sie na kartce na jakimś szkiełku....koszmar jakis Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wam za rady dotyczące nocnikowania, podjęłam decyzję kupuje nocnik:)) tylko jeszcze nie wiem jaki ale w weekend koniecznie musze podjąc decyzje i pomału pokazać jej w ogóle co to jest:)) Widzę że mała się interesuje tym że chodzimy do toalety i mówie jej że robimy tam siusiu:)) Kupe robi o stałych porach niestyty póki co na leżąco wiec tu moze byc problem ale jak pokazuje jej (o zgrozo) jak robi się kupe to fajnie się wysila:)) może się uda:)) Wyświetl w wątku >>
rachel
Postów 1782
Punkty karne 0
Konkursy dodane