Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
awi
Postów 2829
Data rejestracji 24.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Życie płynie w nas
Tylko chwilę
Sam wybierasz łódź, którą płyniesz.
Rozpal czas - jest wieczny - niech płonie... Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie doczytałam.
Jak zadzwonią na interwencję, to co się stanie? Rozumiem, że psa zabiorą do schroniska - a tam uśpią, bo to TTB.
Przecież nie chodzi o to, żeby zrobić aferę, ukarać faceta i pokazać mu kto tu rządzi, tylko pomóc znaleźć kogoś kto weźmie psiaka i zaopiekuje się nim.
Szkoda, że Cię tam nie ma. Ja mam na Śląsk ponad 300 Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie bój się.
Przecież Cię nie zabije.
Buntowanie sąsiadów to nie jest najlepszy pomysł...
Pokojowo spróbuj
Pies wyje, może znajdzie się ktoś, kto się nim zaopiekuje. Albo do schroniska oddajcie. Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zróbcie flash mob przed jego siedzibą i wykupcie psinę
(wiem, pomysł "genialny" ale nic innego nie wymyśliłam...)
a co to jest TTB Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapytaj ich...
Nie pocieszę Cię, będzie śmierdzieć bardziej Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Którą polecacie?
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój znajomy, pacyfista, kilka lat temu pogadał z kretem, kazał mu się wynieść, podobno nakrzyczał na niego. Nie uwierzysz, pomogło Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jaki to konkurs? Można prosić link? Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawa wydaje się prosta, wręcz banalna.
Nie krzycz, tylko w cztery oczy, z poważną miną powiedz, że nie chcesz aby zaglądała do szafek, nie chcesz by robiła porządki i przestawiała przedmioty. Będzie miło jak się zorientuje gdzie co leży i odłoży zawsze rzeczy na miejsce.
Jeżeli nie rozumie tego, to wymyśl jej jakieś proste zadanie, np nauczenie się na pamięć Bajki o carze Sałtanie, o jego synu, sławnym i potężnym bohaterze, księciu Gwidonie Sałtanowiczu i o pięknej księżniczce Łabędzicy po rosyjsku.
A jak to nie pomoże, to wrzuć do miski kilo maku i kilo soli i każ oddzielić jedno od drugiego
Tak jest kara dla niegrzecznych mam Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwszy, najgorszy dzień za Tobą. Szkoda, żeby to doświadczenie poszło na marne Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Je też trzymam kciuki
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że z kasy nie wyskoczy tasak w oczojebnym kolorze i nie utnie ręki wyciągniętej po nagrodę Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nairobia Sp. z o.o.
ul. Marconich 11/10
02-954 Warszawa Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4.6. Koordynator w terminie 14 dni od dnia ogłoszenia wyników Konkursu w danym miesiącu kalendarzowym na stronie www.mkcafe.pl/promocja podejmie dwie próby kontaktu telefonicznego z Laureatem w odstępach jednodniowych (uwzględnia się tylko dni robocze) Wyświetl w wątku >>