Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

nanajka81

#7210132 Napisano: 01.10.2024 09:47:37 w Co można dostać gratis?
elektro napisał(a):

W Auchan jest promocja 3l za 44,99zl   do jutra Perwoll

w biedronce taka sama cena za 3 l. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7210093 Napisano: 01.10.2024 07:22:41 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Rzadko tu wpisuję, ale wkur... mnie loterie Tic Tac i Nutella- w Tic Tac nie mogę kliknąć "sprawdzam" (tzn. po kliknięciu nic nie "idzie"), a w Nutelli ten czerwony pasek. Obie Loterie łączy ta sama Agencja... Przypadek? Nie sądzę!

no nutella leży, też chciałam zgłosić i pupa.

Ja od kilku dni tak mam…

trzeba było do nich napisać a tak to już po ptokach... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7210092 Napisano: 01.10.2024 07:22:03 w Co można dostać gratis?
Catcat napisał(a):

29renata napisał(a):

Catcat napisał(a):

katee14 napisał(a):

agawaga napisał(a):

https://www.promo...l/domestosbiedronka/

Ja rozumieć zapis ,,Odbierz zwrot za zakup jedej sztuki produktu*'' ,,*Poziom zwrotu - 1 kostka na zgłoszenie, maksymalna kwota zwrotu 25 zł''
Jak kupię opakowanie, w którym jest parę zawieszek to dostanę zwrot za 1 sztukę?

Za całość, max do 25zł. Najbardziej opłaca się wziąć 6-cio pak.

A są takie w Biedronce?

Tak, można sprawdzić w aplikacji dostępność. Poniżej kod kreskowy:

z tą dostępnością to bym polemizowała. Już wiele razy pokazywało mi w aplikacji że coś jest a tego nie było : ( Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7210024 Napisano: 30.09.2024 19:46:44 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

Rzadko tu wpisuję, ale wkur... mnie loterie Tic Tac i Nutella- w Tic Tac nie mogę kliknąć "sprawdzam" (tzn. po kliknięciu nic nie "idzie"), a w Nutelli ten czerwony pasek. Obie Loterie łączy ta sama Agencja... Przypadek? Nie sądzę!

no nutella leży, też chciałam zgłosić i pupa. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7210021 Napisano: 30.09.2024 19:37:23 w Co można dostać gratis?
katee14 napisał(a):

agawaga napisał(a):

https://www.promo...l/domestosbiedronka/

Ja rozumieć zapis ,,Odbierz zwrot za zakup jedej sztuki produktu*'' ,,*Poziom zwrotu - 1 kostka na zgłoszenie, maksymalna kwota zwrotu 25 zł''
Jak kupię opakowanie, w którym jest parę zawieszek to dostanę zwrot za 1 sztukę?

ja to rozumiem że dostaniesz za 1 opakowanie czyli jak opakowanie 20,99 to tyle ci zwrócą. Poza tym nie da się jednej sztuki kupić i to jeszcze w Biedronce. Tam chyba najmniejsze to są 3 paki. Wyświetl w wątku >>
1 mama2006 0

nanajka81

#7209915 Napisano: 30.09.2024 14:28:20 w Czy informują/ informowali?
lirianka napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Przerwa pełna smaku Intermarche? Widzę zakładkę na Amooco, ale może niepodpięte, bo chyba nikt się nie chwalił? 😅

Przerwa pełna smaku Intermarche - wyniki już podpięte. Formularz przepuszcza dalej.

ale skąd wiecie co wygraliście? tam trzeba nagrodę wybrać Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7209782 Napisano: 30.09.2024 06:50:46 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olunka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

olunka napisał(a):

https://www.e-kon...-tam-gdzie-pragniesz
czy dostał ktos karte na Orlen?

nie

do 1.10 powinni wysłać

no to jak widać nie pali im się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7209781 Napisano: 30.09.2024 05:55:07 w Żabka
halliday napisał(a):

o co chodzi z tym odliczaniem? Przecież jeszcze 48h zostało tego konkursu.

to przez moją ciekawość i wyliczanie szans jakie są żeby wygrać... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7209734 Napisano: 29.09.2024 20:25:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olunka napisał(a):

https://www.e-kon...-tam-gdzie-pragniesz
czy dostał ktos karte na Orlen?

nie edit: niedawno doszła Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

nanajka81

#7209727 Napisano: 29.09.2024 19:43:02 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Jak to robicie, że wam sie chce pisać odpowiedzi konkursowe? Myślałam, że po przerwie pójdzie mi lżej i owszem coś tam wczoraj poszło i dzis był plan by napisać dwie odpowiedzi, jedna poszła niedawno a miała być rano, a na drugą nie mam juz zasobów mózgowych, mimo że mam motywację bo nagroda fajna. Zawsze sobie mysle, zrób sobie przerwę to przyjdzie wena, ale jednak na 100% juz dziś nic nie stworzę. Eh cieżkie życie artysty od produktów  najczesciej spożywczych. emotka
Macie jakieś rytuały? Ja muszę zjesć cos słodkiego albo niezdrowego emotka

Znajdź sobie konkursowego znajomego z którym będziesz wymieniać myśli i będzie ci łatwiej emotka Tyle że wspólne działanie nie może polegać na ściąganiu jeden od drugiego. Ot wymiana tego co się pisze. Każdy swoje. Tu na tym forum są wspaniali, kreatywni ludzie - dwoje z nich bardzo podciąga mnie do góry. Bardzo! Już wiele razy chciałam olać jakiś konkurs bo nie dam rady, nie dla mnie, no dobitka a jednak po pogawędce wzięłam się do kupy i coś stworzyłam emotka

Uważam, że dosć łatwo jest się poddać, bo to nie łatwe ciągle tak coś wymyślac, że tak powiem po jakimś czasie "czacha dymi". Ludzie na tym forum muszą znać jakąś tajemnicę, jak to zrobić by się nie znudzić ta zabawą. Chce poznać tę tajemnicę:D Może właśnie tkwi w tym co piszesz. Bo nie da się ukryć niekonkursowicz nie zrozumie naszych dylematów i bóli twórczych;)
Jak ja bym chciała żeby to przychodziło łatwo. Może komuś przychodzi, zazdroszczę:D

Są tu osoby którym naprawdę przychodzi to łatwo. Siadają i tak piszą, że jak to potem czytam to mi szczena opada i myślę "z czym ja do ludzi". Ale jest to też podnoszące bo wiem na czym stoję i jak wysoko poprzeczka jest podniesiona (bardzo wysoko!). Najważniejsze to nie przejmować się przegranymi bo jak nie w tym to może w innym konkursie się uda? Są tematy i tematy, najgorsze to te bramki bo coraz więcej takich właśnie loterii jest emotka Ja bardziej wygrywam w kreatywnych niż loteriach i trochę tego się trzymam choć te bramki kuszą jak cholera emotka Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

nanajka81

#7209724 Napisano: 29.09.2024 19:29:25 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Jak to robicie, że wam sie chce pisać odpowiedzi konkursowe? Myślałam, że po przerwie pójdzie mi lżej i owszem coś tam wczoraj poszło i dzis był plan by napisać dwie odpowiedzi, jedna poszła niedawno a miała być rano, a na drugą nie mam juz zasobów mózgowych, mimo że mam motywację bo nagroda fajna. Zawsze sobie mysle, zrób sobie przerwę to przyjdzie wena, ale jednak na 100% juz dziś nic nie stworzę. Eh cieżkie życie artysty od produktów  najczesciej spożywczych. emotka
Macie jakieś rytuały? Ja muszę zjesć cos słodkiego albo niezdrowego emotka

Znajdź sobie konkursowego znajomego z którym będziesz wymieniać myśli i będzie ci łatwiej emotka Tyle że wspólne działanie nie może polegać na ściąganiu jeden od drugiego. Ot wymiana tego co się pisze. Każdy swoje. Tu na tym forum są wspaniali, kreatywni ludzie - dwoje z nich bardzo podciąga mnie do góry. Bardzo! Już wiele razy chciałam olać jakiś konkurs bo nie dam rady, nie dla mnie, no dobitka a jednak po pogawędce wzięłam się do kupy i coś stworzyłam emotka Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

nanajka81

#7209713 Napisano: 29.09.2024 18:26:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie czy konkursie Śniadaniowy Minis świat można użyć więcej znaków czy tylko max 160? 
za info z góry dziękuję

można ile się chce. Nie ma ograniczeń. Mi wyszły 4 smsy Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7209648 Napisano: 29.09.2024 13:22:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
gregory napisał(a):

Ferrero, Lipton - czy ja mam z was obiady gotować? Pralinki na herbacie zielonej.

to znak że masz zapraszać gości na zieloną herbatkę i częstować ich na bogato pralinkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7209588 Napisano: 29.09.2024 08:19:49 w Żabka
LejziDejzi napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

jasnoska napisał(a):

monikar napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Może ktoś napisać ile już zgłoszeń w Orbit?

461

567

778...

780:)

i już ponad 800

ojoj ciężko będzie wygrać. Dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7209518 Napisano: 28.09.2024 14:19:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

Czy długo sie czeka na wysyłkę z Kozela???

na szachy - 2 tygodnie, na kufle coś koło miesiąca czekałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7209516 Napisano: 28.09.2024 14:14:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Credo89 napisał(a):

Ferrero 15:0 passsss

15 x przynajmniej 20 = 300... Oj będzie ci słodko przez najbliższy czas... Może spróbuj wygrać w czymś innym? Wyświetl w wątku >>
1 Credo89 0

nanajka81

#7209448 Napisano: 28.09.2024 08:37:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj karta Decathlon z Livio #2 kurier inpost Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

nanajka81

#7209324 Napisano: 27.09.2024 12:42:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nataliii napisał(a):

monia0303 napisał(a):

lipton 0/4 a myślałam że to prawie jak nagroda gwarantowana przy tej ilości

U MNIE TEŻ 0/4 
jestem podenerwowana...
i nie wiem czy próbowa dalej czy odpuścic

odpuściłam po pierwszym zakupie, drogie te próby, więc mniej konkurencji macie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7209315 Napisano: 27.09.2024 12:24:56 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

agaga napisał(a):

A co nadaje HAGEN w aplikacji InPost?
mogłaby być to koszulka z mionetto, ale zaznaczyli „duża paczka” i to mnie myli. 🤷🏻‍♀️

A nie będzie to bon do Zalando? Kropka Bordo też coś nadała, prawdopodobnie bon do Decathlonu z Livio (bo nie kojarzę żebym od nich na coś innego czekała) i też jest "duża paczka"...

A gdzie Hagen bony do Zalando rozdawał?
Zarówno koszulka jak torba były oznaczone jako "mała". Może jakiś gratis dołożyli, albo przesunięcie na liście laureatów? emotka

a wybacz z lodami mi się pomyliło. Nazwy jakieś podobne. Moja duża paczka okazała się małą... Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0