Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7212160 Napisano: 08.10.2024 13:12:37 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

maverick napisał(a):

że ZGRZESZYŁEM emotka  bo Grzechem było... nie wygrać w Grzes(z)kach emotka

Mam podobny grzech na koncie... Najgorzej, że sumienie boli emotka

Ja też tam nie wygrałam bo konkurs olałam. Pociskanie aż takiej ciemnoty dla kawałka szmatki to nie w moim stylu. Mam koszulkę z zeszłego roku i to ich "G" niezmiennie kojarzy mi się z g*em. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7211966 Napisano: 07.10.2024 17:15:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Czy jest tu ktoś kto wydaje na te konkursowe pierdoły więcej niż wygrywa? Mam wrażenie że jestem w jakimś błędnym kole z którego chciałabym się wydostać, tylko jak z tym skończyć ?emotka

W bramkach wysyłaj jedno - dwa zgłoszenie (zależy jak drogie) i pasuj. Może lepiej ci wygrywać w kreatywnych? Znajdź sobie konkursy w których się "czujesz" i na które Cię stać. Ja od jakiś dwóch lat spasowałam bo wszystko jest takie drogie że naprawdę nie stać mnie na xx prób. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7211965 Napisano: 07.10.2024 17:12:35 w Czy informują/ informowali?
makarena2908 napisał(a):

Optima cardio? W pogoni za sercem?

to z netto? jak tak to nie było Wyświetl w wątku >>
1 Oczko08 0

nanajka81

#7211836 Napisano: 07.10.2024 13:16:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Catcat napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Kinder Bueno, dlaczego musisz być takie idealne i okrutne jednocześnie? Kupiłam na zapas, wszystko zeżarłam, niczego nie wygrałam. Klasyk.

U mnie to samo, wszystko zjedzone nic nie trafione!

i u mnie... Wyświetl w wątku >>
1 Credo89 0

nanajka81

#7211780 Napisano: 07.10.2024 11:22:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jagodzianka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cherry21 napisał(a):

malmika napisał(a):

Czy z Orbit w Żabce myślicie, że już wszystko poinformowane? Bo widzę chyba tylko 2 wpisy na forum z wczoraj..

Podbijam, było 100 kart i tylko 2 osoby się odezwałoemotka Ciekawe czy czytali to wszystko czy zrobili losowanie, zgłoszeń było 1500+

O tak. Zapewne czytali po prostu "na bieżąco" emotka

zgloszeń było chyba 2150... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7211686 Napisano: 06.10.2024 21:12:43 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Zmieniam temat na GRY PLANSZOWE.
Chcę kupić bardzo ciekawą grę planszową dla rodziców z dwojgiem dzieci w wieku szkoły podstawowej.
Co polecacie? Gra ma być interesująca dla wszystkich, a nie jednorazowa.

Dla moich dzieciaków 8 letnich bliźniaków dla mnie i mojego męża najlepsza z najlepszych to karciana gra wirus. No jest rewelacyjna.  Drugie miejsce to pędzące żółwie, też uwielbiamy. 
Mamy też polecaną wyżej Rummikub, ale jest to gra która trwa dłużej i wymaga sporego myślenia i kombinowania. Nie każdy dzieciak ją polubi. My gramy dość często ale jest to jedna runda i koniec bo długo trawa i mają już dość. A przy karcianej Wirus czy pędzących żółwiach to z reguły  gramy wielokrotnie aż do znudzenia  emotka

Też mam te Pędzące i Wirusa i jeszcze Eksplodujące Kotki ale jakoś moim się już znudziły. Czasem zagrają i w kotki i w wirusa ale częściej teraz gramy w "Catana", "Rumminkuba", "Dixit" czy "Dooble".

U nas właśnie już ze dwa lata i Wirus i Żółwie na topie. Rok temu i teraz we wrześniu braliśmy je nawet na wycieczki na Kretę i do Hiszpanii i wieczorami graliśmy emotka  dixit mam jeszcze nie otwartą emotka  zaczęłam  czytać instrukcje i nie ogarnęłam… dobrze, że mi przypomniałaś, muszę mężowi dać ją do ogarnięcia hahaha  a Catana nie znam, jesteśmy randki gier więc zaraz sobie zobaczę co to emotka  może by nam się spodobała emotka

dixit spoko ale dla dużej ilości osób (3-4-5), Catan poważniejsza gra, duża i dość droga ale warto zainwestować bo nawet koledzy z syna klasy się wkręcili. (Głównie przychodzili na konsole to się wkurzyłam i dałam im Catana i grywają jak tu przychodzą). A i właśnie nawet 6-latek ogarnie tę grę bo mój młody kuzyna takiego ma i mu ją wytlumaczył. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7211680 Napisano: 06.10.2024 20:49:25 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Chcę kupić bardzo ciekawą grę planszową dla rodziców z dwojgiem dzieci w wieku szkoły podstawowej.

Dla moich dzieciaków 8 letnich bliźniaków dla mnie i mojego męża najlepsza z najlepszych to karciana gra wirus. No jest rewelacyjna.  Drugie miejsce to pędzące żółwie, też uwielbiamy. 
Mamy też polecaną wyżej Rummikub, ale jest to gra która trwa dłużej i wymaga sporego myślenia i kombinowania. Nie każdy dzieciak ją polubi. My gramy dość często ale jest to jedna runda i koniec bo długo trawa i mają już dość. A przy karcianej Wirus czy pędzących żółwiach to z reguły  gramy wielokrotnie aż do znudzenia  emotka

Też mam te Pędzące i Wirusa i jeszcze Eksplodujące Kotki ale jakoś moim się już znudziły. Czasem zagrają i w kotki i w wirusa ale częściej teraz gramy w "Catana", "Rumminkuba", "Dixit" czy "Dooble". Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7211639 Napisano: 06.10.2024 18:19:33 w WC - rozmowy o wszystkim
kumulacja napisał(a):

Osadnicy z Catanu znasz? Ciekawa planszówka i niby 10+ a moje dzieci załapały w wieku 7+ i 8+. Szczerze to też chętnie się dowiem co inni polecają bo często te planszówki mają tak niezrozumiałe zasady że już na dzień dobry się zniechęcam emotka Mam kilka wygranych gier i żadna nie jest porywająca. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7211574 Napisano: 06.10.2024 13:30:08 w Czy informują/ informowali?
samdej napisał(a):

atlantydek napisał(a):

donia7 napisał(a):

Orbit w Żabce poszło już wszystko?emotka

Może pojedyńczo  losują np przy obiedzie? Reszta po kolacji  emotka

Przy obiedzie nagroda dla LittleSuzy wjedzie, a po obfitej kolacji to Atlantydek będzie miał swój czas celebracjiemotka

ja też chce emotka czy po kolacji czy późną nocą czy po śniadaniu, byleby dotarło emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7211561 Napisano: 06.10.2024 12:21:11 w moje dzisiejsze wygrane :)

Po raz pierwszy po xx (50) próbach... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7211493 Napisano: 05.10.2024 21:24:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Proszę Jakąś dobrą, bardziej doświadczoną duszyczkę o podpowiedź....kupiłam oliwę monini w biedronce, bo dużo używam, a druga 40% taniej 🤭 Niestety opis z paragonu to "olizoliweclassic". Agencja Kropka Bordo. W regulaminie nie jest napisane, czy powinnam mieć pieczątkę sklepu na paragonie, czy w jaki inny sposób potwierdzić, że zakupiłam produkt monini. Widziałam na forum, że zdjęcie paragonu z produktem nie przechodziło u nich. Czy warto zgłaszać ten paragon czy próbować uzyskać pieczątkę, choć w mojej biedronce Pracownicy nie są zbyt sympatyczni.

W Livio lody Oreo i Milka były opisane jako "lody". Wysłałam im paragon plus opakowania po tych lodach i nagroda doszła. Wyświetl w wątku >>
2 madllen, MDL 0

nanajka81

#7211481 Napisano: 05.10.2024 19:12:35 w Konkursy z grami
marcinf napisał(a):

Jeśli chodzi o Zozole, to chyba szkoda zachodu. Gra ładnie odpala się na emulatorze na komputerze i łatwo edytuje narzędziami do modowania. Nawet jeśli wyniki przechowywane są na serwerze i zabezpieczone przed oszustwem, to łatwo można sobie dodać dowolną ilość 'wspomagaczy' które pomogą nabić wynik.

Dzięki za cynk, mój młody się napalił ale już widzę że będzie bieda do 100-tki się dostać.. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7211445 Napisano: 05.10.2024 13:53:08 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Dlaczego ostatnio w wątku MDW tak ochoczo wciskane są łapki w dół przez użytkowników?

mi osobiście nie pasuje że ludzie w tym wątku tak cieszą się z wygranej że zaraz obok piszą "sprzedam". Od sprzedaży nagród jest inny wątek. Poza tym jest jeden co to wszystko wygrywa i chwali się tym w sposób wyzywający innych.

No to rozumiem, ale ja np. mam 3 łapki w dół za zestaw gourmet, widzę łapki w dół przy 50 z Winiary, 500 z tic taca itp. To tego akurat nie rozumiem - pomyłka, zazdrość, czy co?

może jakaś pomyłka? Czasami ludzie omyłkowo naciskają łapki. Myślą że kciuk w górę a to kciuk w dół. Ja też dwa razy tak komuś "cisnęłam" i dopiero jak mnie priv zapytał "za to co" to się zjarzyłam że klinęło się co innego niż ciskałam. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7211351 Napisano: 04.10.2024 21:57:51 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

Dlaczego ostatnio w wątku MDW tak ochoczo wciskane są łapki w dół przez użytkowników?

mi osobiście nie pasuje że ludzie w tym wątku tak cieszą się z wygranej że zaraz obok piszą "sprzedam". Od sprzedaży nagród jest inny wątek. Poza tym jest jeden co to wszystko wygrywa i chwali się tym w sposób wyzywający innych. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7211232 Napisano: 04.10.2024 13:34:41 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
A ja to chciałabym zobaczyć listę wygranych w takich konkursach jak gry w Żabce czy IKEA... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7211199 Napisano: 04.10.2024 12:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

donia7 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

IIII1 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

IIII1 napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Z konkursu Carrefour x Kaktus ( fotograficzny ) 
ktoś pisał wczoraj, że nagrodę 2 stopnia z tego konkursu otrzymał już w zeszłym tygodniu także IIII1 napisz do nich bo ja napisałem i mam negatywa 😭

Akurat w fotograficznych nie brałem udziału, czekam tylko na nagrode z Nuii/Milka/Oreo/Kaktus w Livio

decathlon? W zeszłym tygodniu przyszedł... A dokładnie 27.09

ok ,dzięki za info
to czekam do 9.10 i gdy nagroda nie przyjdzie to napiszę do nich maila

mi ostatnio zabrali, za błędny numer telefonu...
Niby w zgłoszeniu podałam zły, a w oświadczeniu inny...
Ale znam swój numer i raczej się nie pomyliłam...

Mi dokładnie za to samo. Choć nie uważam, że to jest powód do zabrania nagrody, bo w formularzu podawało się emaila, imię i nazwisko, a oni informują e-mailowo. U Karlsbad zdarzyło mi się pomieszać numer telefonu i takiego problemu nie było...

U mnie też za zły numer telefonu. No zobaczcie, jak się wszyscy mylimy emotka .

a wygraliście w kropce już wcześniej? W innych konkursach? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7211181 Napisano: 04.10.2024 11:55:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

helcia85 napisał(a):

awangarda napisał(a):

donia7 napisał(a):

Mi też zabrali 2 stówy ostatnio emotka

Mi też.

brat ta sama sytuacja

A mieli powód do zabrania?

wszyscy z tego samego konkursu??! Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#7211180 Napisano: 04.10.2024 11:55:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
IIII1 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

IIII1 napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

ktoś pisał wczoraj, że nagrodę 2 stopnia z tego konkursu otrzymał już w zeszłym tygodniu także IIII1 napisz do nich bo ja napisałem i mam negatywa 😭

Akurat w fotograficznych nie brałem udziału, czekam tylko na nagrode z Nuii/Milka/Oreo/Kaktus w Livio

decathlon? W zeszłym tygodniu przyszedł... A dokładnie 27.09

ok ,dzięki za info
to czekam do 9.10 i gdy nagroda nie przyjdzie to napiszę do nich maila

juz bym pisała... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7211173 Napisano: 04.10.2024 11:47:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
IIII1 napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

decathlon? W zeszłym tygodniu przyszedł... A dokładnie 27.09 Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7211151 Napisano: 04.10.2024 11:21:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ErniPPL napisał(a):

bez pozdrowień dla kropka bordo. 
druga nagroda 2 stopnia pod rząd u nich 🤦‍♂️  Jestem święcie przekonany, że formularz wypełniałem dobrze… ja wyczuwam tutaj wałek.. za dużo ludzi ostatnio się na nich skarży

z jakiego to konkursu było? Wyświetl w wątku >>
0 0