Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7217233 Napisano: 29.10.2024 12:34:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wciąż czekam na coś Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7217110 Napisano: 28.10.2024 21:09:52 w Żabka
misiamarysia napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

awangarda napisał(a):

Działa Wam Lech w żabce ? Wpisałam normalnie kod, przeszłam do generowania i nagle wystąpił błąd. Teraz jak wpisuje kod pojawia się komunikat, że nieprawidłowy kod emotka

Miałam tak w piątek, napisałam do Aspe maila i bardzo szybko odpowiedzieli i zresetowali kod, za drugim razem weszło bez problemów 🙂

Ja dzisiaj pisałam do organizatora, że nie dostałam kodu,  ale mnie odesłali do Żabki i kazali tam bezpośrednio pisać maila emotka .
Gdyby ktoś potrzebował to trzeba pisać na adres:  [email protected]

polecam odezwać się przez fejsa. Na maila nie odpisywali mi przez dwa dni a jak napisałam przez FB to w 5 minut na zaległego maila odpisali i przysłali kod. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7216969 Napisano: 28.10.2024 12:48:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
prince polo emotka ferrero emotka tic tac emotka już mi się nie chce... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7216791 Napisano: 27.10.2024 12:57:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

niunio napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Właśnie wpadła mi w oczy wygrana odpowiedź z konkursu AData "napisz co warto zrobić aby powrót do szkoły był niezapomniany". Czy tylko ja nie rozumiem o co w niej chodzi? "Powrót do szkoły że przyjaciółmi spotkać rozmawiać później już nie będzie mi czasu porozmawiać jak skończę szkołę
będą inne obowiązki codzienne tak bym tak będzie spędzać naszą młodość
Będziemy się uczyć znowu będą wakacje
Niektórzy z nas nie lubią rano stawiać
A na przerwach przyjaciółmi głupałe pomysły do wykonania zrobić na nauczycielce psikusa
Nas nauczycielka nie zauważyła aby na mnie dała pałę jakby nie krzyczała z serialu
Włatcy Móch
Co występuje nauczycielka pani Frau
Jest taka jedyna na a nauczycielka pani Frau co ze szkoły ją nie lubią koledzy i przyjaciółki robią jej psikusa tak aby nie zauważyła że to my A jak zauważy to już nam da złą ocenę do rodziców dzwoni dadzą nam karę
nasza ekipa dalej kurza to u nauczycielka
Pani Frau czeka na wakacje o odpocząć tej młodzieży"

Ojej, aż z ciekawości znalazłam ten konkurs i tam były inne, normalne odpowiedzi 🙈 Nie mam pojęcia, o co chodzi i czy to jeszcze język polski 😅

Też rzuciłem okiem na te odpowiedzi i normalnych nie znalazłem, większość bezmyślnie przekopiowana i wygenerowana przez chat GPT. emotka
Oczywiście wybór jury wybitny. Nie sprawdziłem też wszystkich jak coś, więc bez obrazy, jak ktoś tam brał udział.

Może właśnie to ich urzekło, że trudno tej pracy zarzucić ingerencję sztucznej inteligencji emotka

bo normalne już zostały usunięte (w tym moja). A tej odpowiedzi to trudno zarzucić jakąkolwiek inteligencje - tyle błędów i braku logiki dawno nie widziałam. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7216755 Napisano: 27.10.2024 09:05:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Właśnie wpadła mi w oczy wygrana odpowiedź z konkursu AData "napisz co warto zrobić aby powrót do szkoły był niezapomniany". Czy tylko ja nie rozumiem o co w niej chodzi? "Powrót do szkoły że przyjaciółmi spotkać rozmawiać później już nie będzie mi czasu porozmawiać jak skończę szkołę
będą inne obowiązki codzienne tak bym tak będzie spędzać naszą młodość
Będziemy się uczyć znowu będą wakacje
Niektórzy z nas nie lubią rano stawiać
A na przerwach przyjaciółmi głupałe pomysły do wykonania zrobić na nauczycielce psikusa
Nas nauczycielka nie zauważyła aby na mnie dała pałę jakby nie krzyczała z serialu
Włatcy Móch
Co występuje nauczycielka pani Frau
Jest taka jedyna na a nauczycielka pani Frau co ze szkoły ją nie lubią koledzy i przyjaciółki robią jej psikusa tak aby nie zauważyła że to my A jak zauważy to już nam da złą ocenę do rodziców dzwoni dadzą nam karę
nasza ekipa dalej kurza to u nauczycielka
Pani Frau czeka na wakacje o odpocząć tej młodzieży" Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

nanajka81

#7216749 Napisano: 27.10.2024 07:50:00 w Żabka
koniczynka123 napisał(a):

vixen napisał(a):

GreenEK napisał(a):

vixen napisał(a):

Czy ktoś kupił 4-pak Lecha i dostał kody? W poprzednich piwnych konkursach można było kupować opakowania zbiorcze, a tu regulamin tego nie precyzuje.

hmm...
gdzie ten kod być powinien?

Tam gdzie wszystkie inne kody z wyzwań, czyli w nowej wersji aplikacji w zakładce kupony

Dzisiaj coś grzebią w aplikacji, bo miałam kody i zniknęły. Wyskoczyło że jestem testerem nowej apki emotka  Jak na razie nie mogę dodać odpowiedzi. Mam nadzieję, że do poniedziałku naprawią

napisz do nich przez fejsa, mi błyskawicznie przysłali kod z Lecha, który się w ogóle nie pojawił. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7216576 Napisano: 25.10.2024 15:06:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
primo2219 napisał(a):

Za taki kreatywny wierszyk o Azji, Cheetos (Avanti) nie dało nawet 100 zł...Kaufland to samo... oni tam albo się nie znają hehe albo nie czytają tych zgłoszeń. emotka emotka
"Azja to najlepszy kierunek na wakacje, ponieważ są tam niesamowite atrakcje. Między Eufratem, a Tygrysem powstawały  pierwsze cywilizacje.  W kilku krajach Stany Zjednoczone chciały wprowadzić demokracje. W Morzu Martwym można poczuć depresje, a najwyższy punkt Ziemi jest na Mount Evereście.W Tajlandii można słoniem przejechać się po mieście". emotka emotka

Może im się nie spodobała ta depresja? emotka Wg mnie ten wierszyk jest przekombinowany i mnie osobiście nie zachęcił na wakacje z Azji. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7216549 Napisano: 25.10.2024 13:24:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DHL, papier do wypełnienia, zestaw o wartości 73 zł. Wrzucam tu bo na "zdjęcia naszych wygranych" nie mogę załączyć fotki. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7216441 Napisano: 25.10.2024 08:59:32 w Żabka
rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Przedwczoraj napisałam do Żabki z prośbą o kod z LECHA, którego nie dostałam i do dzisiaj zero odpowiedzi...

Mnie odpisal i dali kody po 6 godzinach od napisania wiadomości.

kurde... a na jakiego maila pisałeś? Ja im paragon wysłałam i nadal nic nie mam... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7216440 Napisano: 25.10.2024 08:57:34 w Co można dostać gratis?
natik999 napisał(a):

https://www.podzi...opinia.pl/purina-one

wypełnij formularz rejestracyjny

Poczekaj, aż kurierdostarczy Ci wybrane produkty PURINA ONE®

Przetestuj produkt PURINA ONE® ze swoim ulubieńcem

Podziel się opiniąPodziel się opinią

dzięki, może mój wybredny kot ogarnie się i zje coś nowego... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7216422 Napisano: 25.10.2024 06:59:53 w Żabka
Przedwczoraj napisałam do Żabki z prośbą o kod z LECHA, którego nie dostałam i do dzisiaj zero odpowiedzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7216278 Napisano: 24.10.2024 14:50:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
katrin1 napisał(a):

Chyba tylko ja zostałam bez nagrody w haribo, prince polo i kaufie emotka  tragediaemotka

nieprawda, ja również... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7216171 Napisano: 24.10.2024 10:36:03 w Żabka
monikar napisał(a):

Czy ktoś już brał udział w konkursie Grześków i podpowie czy jest tam limit znaków??

500 znaków Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0

nanajka81

#7216144 Napisano: 24.10.2024 09:25:38 w Żabka
boss75 napisał(a):

Nowa żqbka to jakiś dramat, zniknęły mi wczorajsze kody na nowe wyzwania ,Soplica, Grzeski, zniknęły wszystkie zabsy .
Napisałem do nich  ,14 dni mają na rozpatrzenie kpina

niestety i do mnie dotarła nowa wersja żaby... Kupony z wczoraj (Grześki) zniknęły, z Lecha w ogóle się nie pojawiły. No cóż, czekam na maila z kodem, który może kiedyś przyślą (oby nie po konkursie bo się mega wkurzę) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7215871 Napisano: 23.10.2024 12:55:50 w Żabka
mrmax napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kupował ktoś dziś Lecha i dostał kod do konkursu?

ja, ale nie dostałem

no ja właśnie też, z grześków przyszedł od razu a lechy dno. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7215830 Napisano: 23.10.2024 11:07:24 w Żabka
kupował ktoś dziś Lecha i dostał kod do konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7215333 Napisano: 21.10.2024 15:00:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
czapka z knorr, zagrałam tylko dlatego że znalazłam paragon... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7215320 Napisano: 21.10.2024 14:13:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tee.. haribo! A żelkiem chcesz? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7215208 Napisano: 21.10.2024 07:26:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
z ferrero się poddaje... 4 pudła. Koniec. Wyświetl w wątku >>
0 0