Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6021841 Napisano: 25.05.2015 05:52:54 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

stamp napisał(a):

anialistopad napisał(a):

ja pier....ale się wkur.....emotka    Teraz Polska sie doigra

łoncze sie w buluemotka

Staram się zachować zdrowy rozsądek...
Zatem uprzejmie proszę, zostawcie przynajmniej na tym forum politykę w spokoju. emotka emotka
Czas i tak pokaże czy lepszy bul czy tupolew.

co za roznica? Wybor byl pomiedzy zlym a zlym, jeden juz pokazal na co go stac, niech szanse ma i drugi. Toz to tylko prezydent. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6021596 Napisano: 24.05.2015 09:52:54 w Biedronka
bo biedronka wcale nie jest droga emotka )) trzeba bylo napisac "tania biedronko" to by pewnie zyczenia zaakceptowali emotka A swoja droga co wy w tych zyczeniach piszecie ze ich nie przyjmuja??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6021577 Napisano: 24.05.2015 07:54:42 w Biedronka
stamp napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a moją zaakceptowali ale jak patrzę po innych pracach to raczej jestem bez szans.

z panią która ma kartke na dupci każdy jest bez szansemotka emotka

hehe widzialam ten filmik, strasznie obciachowy ale moze wg jury zasluguje na nagrode? kto wie...  A co do zdjecia z NASA to autorka zrobila glupote, bo zyczenia ma super a ta fotka ni przypial ni wypial. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6021575 Napisano: 24.05.2015 07:51:56 w Pomocy!!!!
Ewelajna napisał(a):

baxter napisał(a):

Ewelajna napisał(a):

dolly napisał(a):

Ewelajna napisał(a):

Czy ktoś już korzystał z tej akcji z rabatami z Biedronki? Chodzi mi konkretnie o zniżkę 20zł w Allegro. Męczę się już godzinę i nijak nie wiem jak i gdzie ten kod wpisać. Poradzi coś ktoś? Kod już oczywiście mam wygenerowany (chodzi mi tylko co z nim zrobić w tej aplikacji mobilnej).

a jak wchodzisz w aplikacji mobilnej w kupony, to nie nie masz okienka do wpisania kodu? na samym dole?

no nie ma nic...

trzeba miec aktualaną wersję mobilnego allegro

sprawdzałam to  i nie mam opcji aktualizacji, więc wersja jest aktualna....

allegro -> kupony -> wprowadz kod
u nas wskoczylo bez problemu Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6021502 Napisano: 23.05.2015 21:18:01 w Biedronka
a moją zaakceptowali ale jak patrzę po innych pracach to raczej jestem bez szans. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6021416 Napisano: 23.05.2015 16:38:34 w Biedronka
ja wyslalam wczoraj swoja prace i tez zadnego maila zwrotnego nie dostalam emotka a narobilam sie nad nia i teraz nie wiem... czy tyle chetnych osob ze nie nadazaja z modernizacja czy co... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6020693 Napisano: 22.05.2015 06:02:52 w Rossmann
defed napisał(a):

basiuula napisał(a):

honoris napisał(a):

Ja taka nieobyta... powiedzcie mi proszę, czy Rosnett nagrodę taką nie do odebrania w sklepie (II st. w Maybelline) po prostu przysyła na adres z profilu (kurierem? pocztą?) i czy też trzeba oczekiwać maila potwierdzającego wygraną? Kiedy i komu pokazuje się te paragony?

O też z chęcią się dowiem jak to wygląda emotka  Trzeba im przesłać skan rachunku na e-mail? emotka

taka nagroda nie do odbioru jest przesyłana kurierem (nie pamiętam jakim) na adres z profilu - po prostu - bez paragonów, skanów i innych takich emotka

a co najlepsze to na ogół szybko ją dostarczają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6019642 Napisano: 19.05.2015 20:00:58 w Wkurza mnie...
w piątek odebrałam wygraną ramkę ZOOM ME, stałam po nią pół godziny (a jestem w zaawansowanej ciązy) po otwarciu pudełka w domu okazało się że jest zepsuta (coś  z baterią?) napisałam reklamację do producenta i co? i cenzura, cisza, nic, zero odzewu. Wrrrr.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6019586 Napisano: 19.05.2015 17:50:50 w Rossmann
aniolka2310 napisał(a):

Czy otrzymał ktoś informację o nagrodzie z konkursu Mezoterapia skóry? Minęło już sporo czasu, a tu ani info ani nagrody emotka  

napisz do nich, ja w ktoryms z ostatnich konkursow tez zadnej info nie dostalam a nagroda lezala w drogerii gotowa do odbioru... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6019022 Napisano: 18.05.2015 20:27:21 w Rossmann
gracet napisał(a):

sam napisał(a):

mia napisał(a):

No nie... Kapsułki 0/2. emotka
Chyba naprawdę mam bana na Rossnecie, choć ostatnio prawie nie gram - Columbita dziś jeszcze przełknęłam, ale tu...emotka I to w dodatku Smolar mi taki numer wycina. emotka

Też mi się wydaje, że na Rossnecie niektórych banują i jest jakaś "czarna lista". Ja parę lat temu - kilka wygranych, a później - aż do tej pory - nic.

to samo:(

a ja to głównie w konkursach "rossnę" wygraywam emotka ale cieszy mnie to - jedna młoda na zewnątrz, drugie mlode w drodze, takie nagrody się przydają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6017425 Napisano: 14.05.2015 21:15:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nivea - impostem Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6016394 Napisano: 12.05.2015 19:52:56 w Wkurza mnie...
luckymen napisał(a):

baxter napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

ze nie wiedziałam o tym konkursie z zoom me emotka ale gapa ze mnie emotka

a mnie wkurza, że wiedziałam i wysłalam tylko 1 zgłoszenie a tyle nagród emotka

a mnie też to wkurza, że to przeoczyłem emotka emotka

a ja sie zalapalam na koniec konkursu dzieki dziewczynie poznanej na forum która mi przysylala hasla z ulotki emotka a obecnie wkurzaja mnie goralki, milka i playboy... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6015452 Napisano: 10.05.2015 17:49:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
milka - ma mnie gdzies
goralki - maja mnie gdzies
playboy - tez mnie olewa

az nie chce sie wiecej grac w tych konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6015401 Napisano: 10.05.2015 12:05:34 w Konkursowiczki w ciąży
wózek - nie ma co przepłacać i kupować nowych, szczególnie że dziecko w tym pierwszym wózku jeździ do roku, potem trzeba lekką spacerówkę. My mieliśmy wózek po bratowej, teraz ona go ma, ale zaraz znowu u nas rodzina się powiększy więc wózek wróci a w zamian bratowa dostanie naszą lekką spacerówkę (McLaren) Dziewczyny, ja wiem że pierwsze dziecko to każdy chce wszystko nowe ale prawda jest taka że na nowe ubranka, łóżeczka, wózki na prawde szkoda pieniędzy szczególnie że za połowe ceny możecie kupić wózki takie jak chcecie tyle że używane, z ubranek dzieci BARDZO szybko wyrastają, od 4 lat ubieram córkę w rzeczy używane kupione na allegro - stan ich jest bardzo dobry a ceny niskie, jak coś zaplami nie do wyprania to nawet mi nie żal. Obecnie jestem w drugiej ciazy i ani mysle szalec z kupowaniem za dużo i na zapas i tym bardziej nowe mimo iż drugie dziecko to inna płeć więc po córce ubranka posprzedaję albo pooddaję. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6015400 Napisano: 10.05.2015 11:55:42 w Konkursowiczki w ciąży
co do foteliks my mamy Cybex Pallas 2 fix - był dosc drogi ale jest świetny - rośnie z córką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6015292 Napisano: 09.05.2015 21:01:15 w Wkurza mnie...
Ewelajna napisał(a):

Nivea. Ja wypełniłam dla siebie (27 lat) i dostałam w ten sam dzień. Dla mamy, przedział od 40 do 50... i do teraz nie ma  odpowiedzi...

ja mam 33 lata i maila dostalam na nastepny dzien tyle ze maila znalazlam gleboko w spamie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6013719 Napisano: 06.05.2015 12:06:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
może i macie racje że to nie machlojki ALE o ile bylam nastawiona pozytywnie na ten konkurs tak po prostu mi przeszlo bo doszlam do wniosku ze ile bym tych wafelkow nie zjadla nie mam zadnych szans na jakakolwiek wygrana (bo w loteriach rzadko mam szczescie) Dlatego goralki jadlam przez tydzien i na tym sie skonczy - fajnie jest byc wylosowanym ale niefajnie gdy wygrywa ktos tyle razy za tzw jednym zamachem. Bo taki konkurs przestaje byc ciekawy. Powodzenia dla innych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6013558 Napisano: 06.05.2015 08:17:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kate78 napisał(a):

kalka napisał(a):

W losowaniu machlojki?! Nie sądzę, z pewnością nie. Dziewczyny po prostu z hurtownikami nie mamy szans. Na pocieszenie Wam powiem, że kiedyś w  loterii w Auchan wrzuciłam j e d e n kupon i wygrałam główną tygodniową nagrodę (tysiaka), a zbieracze paragonów wrzucali po kilkanaście i więcej i NIC.     

Absolutnie nie było machlojek, bo skoro by były, to by właśnie nie strzelili sobie samobója w postaci tylu wygranych jednej osoby.
To jest dowód na to, że losowali ok, tylko gość miał 8546364837643876483764734374637253453546354635463 losów z hurtowni/maszyny/nie wiadomo skąd emotka

wg mnie cos jest nie tak skoro na tyle nagrod prawie 1/3 zgarnela ta sama osoba. Kto przez tydzien zezarl tyle góralek żeby go wylosowali 17 razy??????????????????????????? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6013540 Napisano: 06.05.2015 06:01:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

kalka napisał(a):

sosna napisał(a):

Góralki I ETAP

http://www.loterianawypasie.pl/zwyciezcy
Wysłałam kilka zgłoszeń i nic nie wygrałam, wiem dlaczego, bo zgarnął je: Adam C, Aleksandrow Łodzki
To ja Góralkom już dziękujęemotka

Kochana ja zeżarłam (rodzina mi pomogła) ponad 40 góralek i d..a blada emotka    Zastanawiam się  ile ten pan Adam rozpakował wafli skoro 17 nagród zgarnął  emotka   W każdym razie tak mnie zemdliło (zwłaszcza po dzisiejszym losowaniu), że nie kupię już ani jednego góralka i ani jednej góralki  emotka  

i ja to samo, co prawda góralków zjadłam mniej ale po pierwszym losowaniu już widzę że tam jakieś machlojki są. Tak mało nagród i Adam C. zgarnia 1/3. Cos chyba nie tak no nie? wqrzylam sie. Głupi konkurs! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6012839 Napisano: 04.05.2015 17:11:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
TESCOMAGAZYN - zestaw aquafresh Wyświetl w wątku >>
0 0