Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7223122 Napisano: 20.11.2024 13:08:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

nanajka81

#7222855 Napisano: 19.11.2024 18:52:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

anaesth napisał(a):

monikar napisał(a):

Czy wszyscy dziś dostali przelewy z Prince Polo?

Ja nie dostałam, ale wygrałam w III etapie - może poszły przelewy tylko za I?

Ktoś się chwalił przelewem z pierwszego i ostatniego

Ostatni i przedostatni napewno był (mBank) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7222791 Napisano: 19.11.2024 15:55:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew z prince - ostatni etap Wyświetl w wątku >>
2 eliza, mili05 0

nanajka81

#7222424 Napisano: 18.11.2024 15:23:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Teeeee intermarche i milka! Co to ma być? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7222308 Napisano: 18.11.2024 09:24:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzień dobry! Poproszę coś dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7222275 Napisano: 18.11.2024 07:00:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
izaszcz napisał(a):

Czasem odnoszę wrażenie, że te konkursy, w których trzeba kreatywnie odpowiedzieć na pytanie to taki pic na wodę. Pewnie tych zgłoszeń dostają kilka tysięcy i nawet nie są w stanie ich wszystkich przeczytać, więc te kilka pierwszych z brzegu, które są napisane w miarę sensownie, poprawnie gramatycznie są nagradzane

Zapomniałaś dodać: oryginalnie. Ja zauważyłam że wszystko co brzmi inaczej niż zwyczajnie - jest wierszowane, z jajem, wyróżniające się ma duuuużo większe szanse na wygraną. I wcale nie musi mieć to sensu ani poprawnej gramatyki. Ma być inne. Wyróżniające się - wyrazem, myślą, czymkolwiek co nie sugeruje że napisał to czat AI... Wyświetl w wątku >>
1 leniuszka 0

nanajka81

#7222210 Napisano: 17.11.2024 17:03:16 w WC - rozmowy o wszystkim
Jestemnowa napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Mam pytanie do osób , które wygrały w Burn Carrefour słuchawki . Czy w też dostaliście inny model tych słuchawek niz w regulaminie ? Miały być  słuchawki z reg wartością 500 zł ( wiadomo że trochę zawyżona ) a ja dostałam słuchawki , które w sklepie są po 180/ 200 zł w dodatku nie ten model co w reg .

Nie brałam udziału w konkursie powyżej ale kiedyś jak w kinley wygrałam dokładnie określony model słuchawek i przyszły dużo tańsze i gorsze to napisałam do organizatora i je wymienili na te z regulaminu. Było trochę zachodu i nerwów ale finalnie dostałam to co wygrałam więc... pytaj organizatora o co chodzi. PS. A jakie słuchawki wygrałaś a jakie przyszły?

Wygrałam JBL wave Beam wireless earbuds a przyszły JBL ale jakieś o wiele tańsze .  Teraz widzę ,że i te regulaminowe są mega dużo tańsze niż w regulaminie 😑

Tak, ja dostałam tańsze, od razu zauważyłam i napisałam do Fortis w tej sprawie. Odpisali od razu na drugi dzień, że skontaktują się ze mną w sprawie wymiany w tym tygodniu

Ja byłam tak zafascynowana tym boomboxem JBL ,że nie spojrzałam jakie to słuchawki , dziś patrzę a tu jakieś takie inne 😑 dzięki za info ,  też do nich napisze .

no tak, ale podajcie prosze link do tego modelu słuchawek z regulaminu, nie mogę ich znaleźć w googl

A nie myślicie ,że jak już jedna osoba napisała do agencji ,że nie taka nagroda to powinni do wszystkich maila wysłać , że nastąpiła pomyłka i będzie wymiana nagrody 🤔

może nie każdy się zjarzył że nie dostał tego co było w regulaminie? Wiem że część osób które dostały słuchawki z Kinley nie te co trzeba - nie zdecydowało się na wymianę na inne. A co do wartości... Wartość w regulaminie zawsze jest zawyżona. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

nanajka81

#7222207 Napisano: 17.11.2024 16:55:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emanuela24 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ktoś podjął wyzwanie Lipton 2 kubki zielonej herbaty dziennie? Na jaki etapie udało się Wam zakończyć challenge?  emotka

Ja brałam udział . Wszystkie 21 dni zaliczone ☺️ i bardzo chce deskę SUP 😅

Bralam udział, ale specjalnie nie robiłam 21 dni, bo nie chce jechać z Anią  emotka  zrobiłam 15 dni

siostra brała udział, chyba zaliczyła 14 dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7222161 Napisano: 17.11.2024 13:15:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

Catcat napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Catcat napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Catcat napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Czy w w akcji Satysfakcja gwarantowana z Persila wymagana jest jakaś forma opisowa opisowa dlaczego produkt nie spełnił warunków? czy po prostu formularz z pytaniami?

na Pepeer ktoś zrobił "screeny"
https://www.peppe...556#comment-20864126

o, dziękuję bardzo

można się przygotować z pytań jak do egzaminu na prawo jazdy emotka

kurcze, ale ja mojego żelu nie widzę w wykazie.
Czy ktoś zgłaszał Persil Mega Active Gel- z Biedronki?  Czy można go po prostu zgłosić jako żel uniwersalny 88P ?

ja zgłaszałam ten z Biedronki (zdjęcie poniżej) i wybrałam Universal 88 prań, myślę, że to bardziej do statystyki, a jak wybierzesz coś innego to i tak otrzymasz zwrot. Ewentualnie możesz wybrać "inny".

Jak mnie wkurzają takie akcje. Czy nie lepiej jest zrobić akcję zachęcająca do kupna w stylu wypróbuj i otrzymaj zwrot, a nie na siłę trzeba pisać że nie spełnia wymagań. Persil to mój ulubiony płyn i mam teraz pisać że jest kiepski, albo nie brać udziału w akcji....

Ja wybrałam opcje że nie spełnia wymagań bo "jest za drogi" (bo wg mnie jest) ale z tymi zwrotami to rzeczywiście zaczynają trochę przesadzać. Ankiety, 7 dni użytkowania, zdjęcie otwartego produktu po czym wypełnij formularz o północy bo inaczej się nie załapiesz na żaden zwrot. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7222159 Napisano: 17.11.2024 13:12:50 w WC - rozmowy o wszystkim
Jestemnowa napisał(a):

Mam pytanie do osób , które wygrały w Burn Carrefour słuchawki . Czy w też dostaliście inny model tych słuchawek niz w regulaminie ? Miały być  słuchawki z reg wartością 500 zł ( wiadomo że trochę zawyżona ) a ja dostałam słuchawki , które w sklepie są po 180/ 200 zł w dodatku nie ten model co w reg .

Nie brałam udziału w konkursie powyżej ale kiedyś jak w kinley wygrałam dokładnie określony model słuchawek i przyszły dużo tańsze i gorsze to napisałam do organizatora i je wymienili na te z regulaminu. Było trochę zachodu i nerwów ale finalnie dostałam to co wygrałam więc... pytaj organizatora o co chodzi. PS. A jakie słuchawki wygrałaś a jakie przyszły? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7221970 Napisano: 16.11.2024 12:16:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

domenicasun napisał(a):

keraz123 napisał(a):

Dla zainteresowanych ilością zgłoszeń w Serenadzie. Właśnie wysłałem tekst i pokazuje że zostało niecałe 4000 ciężarówek. Czyli zgłoszeń ponad 6000...

Jest znacznie więcej zgłoszeń, bo nie wszyscy reflektowali na ciężarówki, chociaż brali udział w konkursie. 4 000 sztuk było już wcześniej. Licznik aktualizują raz dziennie.

A ja się z tobą nie zgodzę, myślę, ze większość osób, która wzięła cysterny nie wzięła udziału w konkursie....

Aby wziąć udział w Promocji należy:
1) dokonać Zakupu promocyjnego w czasie Sprzedaży promocyjnej;
2) zachować Dowód zakupu oraz Etykiety promocyjnej;
3) wziąć udział w Konkursie;
4) zaakceptować Regulamin oraz spełnić pozostałe postanowienia i warunki Regulaminu.

A ok mój błąd... No to jestem w szoku. Ile puściliscie zgłoszeń?  Bo ja 4.

Ja jedno. Nie bardzo wiedziałam co tam pisać w zgłoszeniu bo pytanie jakoś mi nie leży ale dla ciężarówki coś tam wymęczyłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7221765 Napisano: 15.11.2024 12:32:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkabb napisał(a):

Ktoś może wie czy konkurs Heineken będzie w tym roku?

W zeszłym roku nie było z tego co pamiętam więc wątpię że w tym roku zrobią. Za dużo problemów chyba z tym mieli, zero zysku bo durne życzenia to raczej słaby zysk. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7221633 Napisano: 14.11.2024 19:37:14 w SZUKAM....
Domestosa zgłaszałam 30 września - przelew dotarł dzisiaj, Perwol - 1 października -przelew dotarł kilka dni temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7220918 Napisano: 12.11.2024 16:36:45 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
yyy o co chodzi, dodałam konkurs i same TUTAJe się zrobiły... Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

nanajka81

#7220802 Napisano: 12.11.2024 13:44:19 w Co można dostać gratis?
sabaka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

caramela napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Do której była dostępna pula zwrotów z persila? Wgrywa się 2 czy 1 zdjecie?

Wydaje mi się że około 00:30 była jeszcze dostępna pula, wgrywa się dwa zdjęcia, osobno zdjęcie paragonu i osobno zdjęcie otwartego produktu

na wypełnienie tego wszystkiego potrzeba przynajmniej 3 minuty. Jest ankieta a potem dane i wybór produktu, który się kupiło i dwa okienka na dwa zdjęcia. Podobno pula zwrotów była jeszcze o 00:40 ale w kolejnym etapie będzie trudniej.

Przed chwilą działał formularz Persil i udało się wysłać, ale teraz znów się pojawia że pula wyczerpana

a może to na bieżąco sprawdzają i jak ktoś wrzucił nie takie zdjęcia jak należy to wznawiają pulę? Albo coś im się klikło... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7220695 Napisano: 12.11.2024 10:41:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł u męża - grześki z żaby (mail) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7220674 Napisano: 12.11.2024 10:06:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

maverick napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Po odblokowaniu powinno być ponad 200 kodów, czy to realne by w 2 minuty się rozeszły?

Pula zwrotów za produkty, która startuje po północy często trwa po 30s, także ten tego emotka

A jak to jest możliwe że ludzie wygrywają po ileś bonów w Coli z Biedronki jak tam jest chyba ograniczenie na osobę?? Czy ja coś mylę?

na rodzinę grają całą

Już widzę... Przy zgłoszeniu tam się tylko podaje numer telefonu, to pewnie każdy z konkursowiczów który wygrał x razy ma tyle swoich numerów i zbiera bony na siebie... Pewnie nawet żadnych adresów podawać nie trzeba bo bon przyślą mailowo... Super ograniczenia, nie ma co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7220667 Napisano: 12.11.2024 10:01:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
AgnieszkaPara napisał(a):

A ja 3 razy 100zl

a można wygrać bon więcej niż jeden raz? W regulaminie stoi coś takiego "W całej Loterii jeden Uczestnik może wygrać maksymalnie trzy nagrody, po jednej z każdego rodzaju – jedną Nagrodę główną, jedną Nagrodę II stopnia oraz jedną Nagrodę III stopnia" Wyświetl w wątku >>
1 Credo89 0

nanajka81

#7220665 Napisano: 12.11.2024 10:00:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Po odblokowaniu powinno być ponad 200 kodów, czy to realne by w 2 minuty się rozeszły?

Pula zwrotów za produkty, która startuje po północy często trwa po 30s, także ten tego emotka

A jak to jest możliwe że ludzie wygrywają po ileś bonów w Coli z Biedronki jak tam jest chyba ograniczenie na osobę?? Czy ja coś mylę? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7220489 Napisano: 11.11.2024 09:02:33 w Co można dostać gratis?
caramela napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Do której była dostępna pula zwrotów z persila? Wgrywa się 2 czy 1 zdjecie?

Wydaje mi się że około 00:30 była jeszcze dostępna pula, wgrywa się dwa zdjęcia, osobno zdjęcie paragonu i osobno zdjęcie otwartego produktu

na wypełnienie tego wszystkiego potrzeba przynajmniej 3 minuty. Jest ankieta a potem dane i wybór produktu, który się kupiło i dwa okienka na dwa zdjęcia. Podobno pula zwrotów była jeszcze o 00:40 ale w kolejnym etapie będzie trudniej. Wyświetl w wątku >>
0 0