Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7185676 Napisano: 24.06.2024 18:31:08 w WC - rozmowy o wszystkim
Ten konkurs "Szlak przygody" w intermarche to tylko sms? Bo niby jakaś strona ma być ale ta strona nie działa... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7185513 Napisano: 24.06.2024 09:26:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Diagnostyka z Active ogarnięta, prosto ne bylo, bo pani niby maila ma ale badań jeszcze nie miała, ale udało sie

i badania z listy czy jakieś inne? Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

nanajka81

#7185274 Napisano: 22.06.2024 17:04:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

katee14 napisał(a):

Śmieszą mnie coraz niższe nagrody w konkursach. Przy dzisiejszych cenach produktów wygrana 20zl w Kubusiu gdzie może uda sie to trafić przy 20 bramce jest naprawdę mała.

Ja odpuszczam takie loterie,jeśli jest nagroda główna to puszcze dla zasady kilka zgłoszeń,ale w tym wypadku to nie ma sensu.

no takie loterie to żenada, nie wiem czy się śmiać czy płakać z tej żenującej nagrody 20 zł do media expert. (Sorry za błąd) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7185231 Napisano: 22.06.2024 12:48:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
no szaleństwo karta media expert i u mnie... To chyba moja pierwsza bramka w konkursach Kubusiowych... I bon na 50 zł z Żabki - nie mam pojęcia za co, chyba jakąś ankietę? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7185185 Napisano: 22.06.2024 07:09:24 w Sport
muzasa88 napisał(a):

Według mnie to dziś trener niepotrzebnie wymienił dwóch napastników, zagrał zbyt odważnie przy 1:1. Zła taktyka. 
I wiecie co pomyślałam sobie gdy wszedł Robert, że przegramy i nie myliła mnie ma intuicja niestety emotka

mój syn powiedział że coś jest nie tak z tym sędzią bo kartki dostają tylko Polacy... Fanem piłki nie jestem, cudów się nie spodziewałam ale taka trochę żenada. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7184990 Napisano: 21.06.2024 10:54:15 w Wkurza mnie...
biegacz1 napisał(a):

Wkurzają mnie ceny w sklepach, niby inflacją mniejsza, a ceny pieczywa to jakiś kosmos u mnie w mieście emotka

wszędzie i wszystkiego ceny tak podskoczyły że kupować się odechciewa emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#7184942 Napisano: 21.06.2024 07:40:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Winiary - ponad 30 pudeł emotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

nanajka81

#7184936 Napisano: 21.06.2024 06:09:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
luk1990 napisał(a):

Czy wysyłali już nagrody z WW?

Wygrałem głosnik w 1 etapie i nadal nie dotarł ;<

Oni to na bieżąco wysyłali. Ja z drugiego etapu już dawno dostałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7184731 Napisano: 20.06.2024 13:40:16 w Konkursy z grami
rufus napisał(a):

Myslalem ze generalnie masz na mysli konkursy z grami. To sa zazwyczaj zabkowo-piwne, a wiadomo ze to nie sa tanie rzeczy. emotka
1 paragon czy kod to kilkanascie zł, a za jedną czy dwoma grami ciezko cos ugrać i w takim przypadku trzeba sporo wydać żeby się opłacało. 

A czemu nie pochwale sie czasem?
Jasne, ze sie chwale. Ale sa to osoby z ktorym rozmawiam na temat wynikow i spostrzezen o konkursach/grach w wiadomosciach prywatnych.
Nie widze najmniejszego sensu pisac o tym publicznie gdzie kazdy ma dostep do tego forum.
Analogicznie malo spotyka sie wpisow z przepisami co napisac zeby wygrac w danym konkursie/agencji, do tego trzeba poniekad samemu dojsc..  emotka
..albo wkleic swoja odpowiedz ktora wygrala. emotka  Takich wpisow tutaj nie spotykam. emotka

Konkursy z grami z żabki wychodzą drogo bo żaba jest droga więc normalni konkursowicze kończą na max 2-3 paragonach, Ci którzy chcą na serio wygrać to inwestują więcej niż przeciętny gracz więc potem mają efekt w postaci wygranej. I nie sądzę że się to nie opłaca bo gdy nagrody są marne to pewnie nie inwestujesz do upadłego aby je wygrać.

Co do czasu z Capri - dlaczego to jest taka tajemnica? Gdyby organizator był normalny wrzucił by listę zwycięzców i czas który uzyskali (tak jak np. w przypadku Donutów) i byłoby wszystko jasne. Każdy by wiedział i nie zastanawiał się publicznie czy ma szansę czy nie.

Na wygrywanie nie ma przepisu - każdy sam sobie musi znaleźć swój styl i sposób na wygrywanie. I znajomych z którymi wymieni się tym co napisał i czym wygrał emotka A na forum się tego nie wrzuca bo korzystały by osoby którym się nie chce myśleć a chcą wygrywać. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

nanajka81

#7184671 Napisano: 20.06.2024 11:10:00 w Konkursy z grami
samuraj napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Parufka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Parufka napisał(a):

Nie chcę Wam psuć zabawy ale ta gra z Capri jest słaba...

serio??? Jak???

serio! pokazuję w ramach ostrzeżenia, że nie warto w to grać.  od razu zaznaczam, że ja w tym nie biorę udziału - nie ufam organizatorowi.

Ech... Dla mnie takie gry są g*warte bo wiem że wygrywają w nich tylko cwaniaki a tych na tym forum nie brakuje.

Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.Ja nie jestem cwaniakiem,a czasem uda się coś wygrać w podobnych gierkach.

Ok, przepraszam, może czasami uda się komuś uczciwie wygrać aczkolwiek te podobne gierki to coraz bardziej są "dziurawe"... Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

nanajka81

#7184663 Napisano: 20.06.2024 10:42:27 w Konkursy z grami
rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Parufka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Parufka napisał(a):

serio??? Jak???

serio! pokazuję w ramach ostrzeżenia, że nie warto w to grać.  od razu zaznaczam, że ja w tym nie biorę udziału - nie ufam organizatorowi.

Ech... Dla mnie takie gry są g*warte bo wiem że wygrywają w nich tylko cwaniaki a tych na tym forum nie brakuje.

Albo ci ktorzy "inwestuja" w to czas i pieniadze. Z niepewnoscia zwrotu. emotka

Oj Rufus, Rufus, każdy na tym forum wie że jesteś dobry w te klocki (gry na szybkość) więc nie sądzę że aż tyle zainwestowałeś aby wygrać ten bon szczególnie że można tam sobie wchodzić na jakieś chore dane i ćwiczyć granie do upadłego. Czemu nie pochwalisz się czasem?

Analizując tą grę, jej działanie i czytając "warunki uczestnictwa" które są mega ciekawe cyt. "Dozwolone jest maksymalnie 1 zgłoszenie dziennie na osobę podczas Okresu promocji. Każdy uczestnik może wygrać nie więcej
niż 1 Nagrodę. Do każdego zgłoszenia musi być dołączony jeden niepowtarzalny paragon z wyszczególnieniem godziny i daty zakupu, która musi być wcześniejsza od daty i godziny zgłoszenia i jednocześnie
mieścić się w Okresie promocji." widzę iż jest tu coś nie halo. Przecież przy zgłoszeniu nawet nie ma rubryczki na dołączenie paragonu". Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7184602 Napisano: 20.06.2024 08:01:34 w Konkursy z grami
Parufka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Parufka napisał(a):

serio??? Jak???

Ech... Dla mnie takie gry są g*warte bo wiem że wygrywają w nich tylko cwaniaki a tych na tym forum nie brakuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7184599 Napisano: 20.06.2024 07:54:00 w Avanti
kumulacja napisał(a):

atyde25 napisał(a):

U Avanti to ja jestem od lat na czarnej liście.Nawet tam już nie gram.A mój mózg zginął przy zwrotce piosenki do Oreo.A kto kupił dziś nowe lody jeszcze jakby one smaczne były a to jest poziom kaktusa nie do zjedzenia.

Podzielam Twoje zdanie co do smaku lodów OREO. Obrzydliwa polewa, bardzo słodka. Środek jakoś dało się zjeść.
Ale na pewno nie będę kupowała tych lodów poza konkursem. PS. Napisałam piosenkę o przepysznych lodach OREO emotka

A mi w formie ciastka nawet smakowały ale piosenka szła mi marnie... Kupiłam raz i styknie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7184590 Napisano: 20.06.2024 05:55:36 w Konkursy z grami
Parufka napisał(a):

serio??? Jak??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7184431 Napisano: 19.06.2024 13:34:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

karkocka napisał(a):

Czy przy wygranej za 269 zł mogę chcieć Pesel, nr dowodu osobistego i adres urzędu skarbowego?

Chcieć sobie mogą ale nie podawaj nr dowodu. Pesel tak, urząd skarbowy tak, ale nr dowodu w żadnym wypadku.

A na jakiej podstawie mogą chcieć pesel czy us? Organizator rozlicza się ze swoim us, a nie z us laureata.

wiesz co, nie wiem na jakiej podstawie ale każdy organizator swoje podstawy ma i weź z nim się kłóć że nie podasz a on chce bo tak mu powiedzieli w urzędzie skarbowym. Jeden chce, drugi nie, nie mam pojęcia od czego to zależne. Wiem że nr dowodu się nie podaje i koniec emotka Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

nanajka81

#7184412 Napisano: 19.06.2024 12:37:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
Moje 19-lecie na e-konkach emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7184399 Napisano: 19.06.2024 12:26:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

Czy przy wygranej za 269 zł mogę chcieć Pesel, nr dowodu osobistego i adres urzędu skarbowego?

Chcieć sobie mogą ale nie podawaj nr dowodu. Pesel tak, urząd skarbowy tak, ale nr dowodu w żadnym wypadku. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7184398 Napisano: 19.06.2024 12:25:05 w WC - rozmowy o wszystkim
jokan napisał(a):

robił ktoś przegląd roweru? Ile zapłaciliście, bo u mnie wołają 300 zł to wydaje mi się trochę drogo, ale może nie? Nie wiem....

Dwa lata temu 330 zł zapłaciłam, coś tam posmarował, coś tam zmienił, coś rozkręcił ale cena właśnie taka była... Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

nanajka81

#7184329 Napisano: 19.06.2024 09:25:22 w Konkursy z grami
monisss napisał(a):

Capri Sun - ile macie? wcale to nie takie proste emotka

raczej niech Rufus napisze ile miał... Ja myślę że jak się poćwiczy kilka razy to kilka sekund i goodbye... Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

nanajka81

#7184091 Napisano: 18.06.2024 11:00:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy działa wam Capri? Skusiłam się dzisiaj na sok, chciałam sobie zagrać a tu klik "zagraj teraz" nie działa... Wyświetl w wątku >>
0 0